7 coola applikationer för att skapa 3d-foton på Android

Du behöver inte vara Photoshop-mästare för att kunna göra 3D-foton. Med följande 3D-fotoredigeringsprogram på Android kan du enkelt göra coola 3D-foton.

Sedan den först introducerades, 3D-teknik direkt attrahera konsumenter. Även filmer som man arbetar med i 3D är alltid framgångsrika på marknaden. Likaså 3D-bilder.

Vill du göra 3D-foton? Med hjälp av Photoshop på en dator kan du göra detta. Villkoret är att du självklart måste förstå tekniken. Men inte bara på en dator, nu kan du enkelt skapa 3D-foton med hjälp av en applikation på en Android-smartphone.

  • Så här skapar du en kreativ 3D-tecknad film på Android
  • Gör 3D-foton enklare och GRATIS med applikationer på denna Android
  • Hur man skapar ett 3D-profilfoto på WhatsApp

7 Android-applikationer för att göra 3D-foton

För att göra 3D-foton behöver du inte vara expert Photoshop. Några av följande Android-applikationer gör det lättare för dig att skapa 3D-foton.

1. PicSay Pro

Med en storlek på endast 1 MB, PicSay Pro fokuserar som en fotoredigeringsapp utan några unika filter eller social delning. Därför är den lätt och lämplig för alla smartphones.

En av de unika funktionerna i PicSay Pro är möjligheten att bädda in ytterligare ett foto ovanpå ett foto. Med lite polermedel kan även dina vanliga foton förvandlas till 3D-foton. Förvirrad hur? Du kan läsa hur man gör 3D-foton med PicSay Pro i artikeln Hur man gör 3D-foton utan Photoshop.

Shinycore foto- och bildappar LADDA NER

2. PicsArt

Med samma metod som att göra 3D-foton med PicSay Pro kan du göra 3D-foton med dem PicsArt. Dessutom kan du använda flerskiktsfunktionen på PicsArt för att skapa olika 3D-verk.

Det kan inte bara användas för att skapa 3D-foton, på PicSay kan du hitta massor av roliga fotoredigeringshandledning. Dessutom finns det hundratals filter och fotoredigeringsverktyg redo att användas gratis. Du kan till och med göra fotoskisser på PicsArt!

PicsArt foto- och bildappar LADDA NER

3. Phogy 3D-kamera

Om PicSay Pro och PicsArt är fotoredigeringsprogram för att skapa 3D-foton, Phogy 3D-kamera är en kameraprogram för att skapa unika och intressanta 3D-foton. Eftersom Phogy inte bara skapar statiska 3D-foton, utan dynamiska 3D-foton som de på iPhone 6s.

Med Phogy 3D Camera kan du ta 360 graders foton av ett objekt. Senare kommer denna applikation att bearbeta den och sedan konvertera den till ett 3D-foto som rör sig enligt dina rörelser på smarttelefonen. Häftigt!

4. Fyuse - 3D-foton

Precis som Phogy, Fyuse är också ett kameraprogram för att ta 360-gradersfoton som kommer att bearbetas till 3D-foton. Skillnaden är att det på Fyuse finns en social delningsfunktion som gör det lättare för dig att bygga en gemenskap.

VISA ARTIKLAR

5. Phereo 3D

Inspirerad av teknik stereofoto vilket faktiskt inte är nytt i världen av fotografering, applikationer Phereo 3D kan producera 3D-foton med stereofärgbehandling och kombinationer. Den resulterande stereofärgen liknar en film eller tvålopera i början av 2000-talet där vi behövde röda och blåa glasögon för att se 3D-effekten.

En annan fördel med denna applikation är att den kan producera 3D-foton som kan visas med ett VR-headset. Enkelheten att dela foton till olika sociala medier är också en av fördelarna med Phereo 3D.

6. Foto i hålet

Foto i hålet det känns värt att kategoriseras som en av de bästa 3D-fotoredigeringsapparna på Android. Numret mall tillgängliga så att du aldrig får slut på idéer för att designa dina 3D-foton.

Förutom att ge olika effekter har denna applikation också hundratals 3D-ramar, aka tredimensionella ramar som kan göra dina 3D-foton mycket coolare för överföring till sociala medier.

7. 3D-effekt

Som namnet antyder ger denna applikation verkligen funktioner för att redigera vanliga foton till 3D-foton med olika tillgängliga effekter. De olika lägena som är tillgängliga gör att du kan ta vanliga bilder och sedan redigera dem till 3D, eller omedelbart ta bilder med förinstallerade 3D-effekter.

Ansökan 3D-effekt inklusive ett av de enklaste alias som är lätta att använda. Dessutom kan de tillgängliga filtren få dina 3D-foton att se ut som bilderna från en professionell fotograf.

Så vem säger att för att göra 3D-bilder krävs Photoshop-tekniker i god klass? Utan speciella tekniker och dyra verktyg som iPhone 6S, kan du också göra coola 3D-foton med hjälp av 3D-fotoredigeringsprogrammen ovan. Lycka till!

Fotokälla: Banner: MMP BILD


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found