25+ bästa högt rankade romantiska anime

Är du ett fan av anime-romantik? Så den här gången har ApkVenue en rekommendation för de 25 bästa och nyaste romantiska anime som garanterat gör dig arg (uppdatering 2020).

Titta på anime är en aktivitet som många tycker om. Olika kvalitetsanime-titlar är redo att underhålla dig efter ditt humör.

Om ditt hjärta blommar på grund av kärlek, eller om du letar efter ingredienser att gråta, måste du verkligen titta på genren anime romantik.

Som namnet antyder kommer romantisk anime att berätta en kärlekshistoria som kan göra dig maximalt avsmalnande. Ändå är inte alla romantiska anime gråtande, verkligen.

Att följa ApkVenue kommer att granska rekommendationerna för högklassig romantikanime som är redo att följa med dig på din fritid. Kan inte vänta, eller hur?

Bästa romantiska animeringsrekommendationer genom tiderna

I den här artikeln kommer ApkVenue att granska om 25 filmer och anime med romantikgenren som du verkligen måste se på alla hjärtans dag detta.

ApkVenue är villiga att satsa, följande romantiska anime-rekommendationer får dig att skratta eller till och med gråta högt, gäng. Nyfiken? Titta bara på det, låt oss gå!

1. Kanojo, Okarishimasu

Kanojo, Okarishimasu är en anime enligt Jaka underskattad. Kärlekshistoria mellan Kazuya och Chizuru berör verkligen mitt hjärta, gäng.

Kazuya är en student som har en namngiven flickvän mamma. Hennes liv är väldigt lyckligt, men en dag bröt Mami dem två utan anledning.

Desperat använder Kazuya en anställd flickvänansökan. Den perfekta Chizuru blir botemedlet för Kazuyas hjärtsorg även om han vet att detta förhållande bara är tillfälligt.

TitelKanojo, Okarishimasu (Rent-a-Girlfriend)
Visningstider11 juli 2020 - 26 september 2020
Episod12
GenreKomedi, romantik, skola, Shounen
StudioTMS Entertainment
Betyg7.38 (MyAnimeList.net)

2. ReLife

Arata Kaizaki är en 27 år gammal arbetslös ungdom som stänger sig på grund av trauma tidigare. Hans liv fylls bara med ånger efter att ha lämnat företaget där han arbetar.

Hans liv förändrades sedan när han träffades Ryou Yoake som arbetar på företaget ReLife. Ryou erbjuder Kaizaki en chans att återuppleva gymnasiet med hjälp av ett mystiskt piller.

Kaizaki vaknar sedan ut som en gymnasiebarn och måste leva sitt liv igen i 1 år som gymnasieelever och ReLife-forskningsämne.

I sitt 1-åriga gymnasieliv upptäckte Kaizaki vad vänskap och kärlek betyder. Högt rankad romantik anime det här är perfekt för dig som gillar romantiska drama på gymnasiet.

TitelReLife
Visningstider2 juli 2016 - 24 september 2016
Episod13
GenreLivsskiva, romantik, skola
StudioTMS Entertainment
Betyg8.05 (MyAnimeList.net)

3. Månadsflickor Nozaki-kun

Nästa anime är Månadsflickor Nozaki-kun som har huvudpersonen till en kvinnlig gymnasieelever som heter Chiyo Sakura. I denna anime kommer du också att följa romantiken hos gymnasiebarn, gäng.

Sakura har haft en förälskelse på sin skolkamrat som heter Nozaki. Men när han uttrycker kärlek anser Nozaki till och med att Sakura är hans fan.

Nozaki själv är i hemlighet en berömd Shoujo-mangaförfattare. Nozaki bjöd också in Sakura som hans assistent. Trots att hon inte uttryckte kärlek tog Sakura detta erbjudande så att hon kunde vara närmare Nozaki.

TitelMånadsflickor Nozaki-kun (Gekkan Shoujo Nozaki-kun)
Visningstider2 juli 2016 - 24 september 2016
Episod13
GenreLivsskiva, romantik, skola
StudioTMS Entertainment
Betyg7,99 (MyAnimeList.net)

4. Anohana: Blomman vi såg den dagen

Anohana är en högt rankad romantikanime som lyckats få Jaka att gråta. Denna anime har temat kärlek, vänskap och förlust av nära och kära.

Jinta Yadomi är en ensam tonåring som slutar i skolan och hans jobb är bara att spela spel. En gång namngav hans barndomsvän Menma kom och be Jinta att uppfylla sin begäran.

Ursprungligen trodde Jinta att Menma bara var en hallucination eftersom Menma hade dött när de var små. Men senare trodde han att spöket var Menmas ande.

För att uppfylla Menmas begäran samlade Jinta också tillbaka sina gängvänner för att hjälpa henne. Denna strävan är särskilt svår med tanke på att alla hans barndomsvänner stannade kvar efter tragedin i Menmas död.

TitelAno Hej Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai (Anohana)
Visningstider15 april 2011 - 24 juni 2011
Episod11
GenreLivsskiva, övernaturligt, drama, romantik
StudioA-1-bilder
Betyg8.45 (MyAnimeList.net)

5. Rascal drömmer inte om en kaninflicka Senpai

Rascal drömmer inte om Bunny Girl Senpai är en anime-romantik som berättar historien om en tonåring på gymnasiet som heter Sakuta Azusagawa.

Sakuta har ett harmoniskt förhållande med sin flickvän som heter Mai. Men deras liv förändrades när Sakuta träffade sin första kärlek, Shoko, en skolvän och känd skådespelerska.

Överraskande nog var det bara Sakuta som kunde se Shoko som var klädd som en kaninflicka. Shoko verkar också vara en vuxen, annorlunda än Shoko han träffade i skolan.

TitelRascal drömmer inte om Bunny Girl Senpai (Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai)
Visningstider4 oktober 2018 27 december 2018
Episod11
GenreKomedi, Romantik, Skola, Övernaturlig
StudioCloverWorks
Betyg8.40 (MyAnimeList.net)

Andra bästa romantiska anime-rekommendationer. . .

6. Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!

Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! berättar om karaktärerna som har och upplever chuunibyou aka gymnasiet andra klassens syndrom.

Yuuta Togashi som också fick denna erfarenhet mött Rikka Takanashi som visade sig ha samma egenskaper.

När de ser denna likhet lockas de två till varandra. Mellan dessa besattheter försökte Yuuta övertyga Rikka att avsluta sitt syndrom killar.

Rekommendationer för anime romantik komedi det bästa garanterar att käfta magen tack vare berättelsen som är riktigt spännande!

TitelChuunibyou demo Koi ga Shitai!
Visningstider4 oktober 2012 - 20 december 2012 (hösten 2012)
Episod12
GenreSlice of Life, komedi, drama, romantik, skola
StudioKyoto Animation
Betyg7.88 (MyAnimeList.net)

7. Malm Monogatari !!

I denna romantiska komedi-anime hittar du inte en cool huvudperson eller ett vackert ansikte som i andra bästa romantiska anime.

Malm Monogatari !! istället visar en figur Takeo Gouda, en man med en grov kropp, läskigt och läskigt ansikte, men har ett mildt hjärta.

Takeos kärlekshistoria börjar när han räddar Rinko Yamato, som tyvärr till och med kan lockas till sin bästa vän, Makoto Sunakawa vem är snyggare. Duh, ledsen, va!

TitelMalm Monogatari
Visningstider9 april 2015 - 24 september 2015 (vår 2015)
Episod24
GenreKomedi, romantik, Shoujo
StudioDårhus
Betyg8.06 (MyAnimeList.net)

8. Nisekoi

Om du letar efter en komplex romantisk anime är Nisekoi svaret! Problemet är i denna anime, Raku Ichijo var tvungen att välja mellan fyra kvinnor som han var nära besläktad med.

Denna anime berättar om Raku, sonen till en Yakuza-chef som måste låtsas att de träffar Chitoge Kirisaki för ömsesidig säkerhet.

Tyvärr föredrar Raku det ännu mer Kosaki Onodera och dök upp också Marika Tachibana och Seishirou Tsugumi som också gillar Raku.

TitelNisekoi
Visningstider11 januari 2014 - 24 maj 2014 (vinter 2014)
Episod20
GenreHarem, komedi, romantik, skola, Shounen
StudioAxel
Betyg7.79 (MyAnimeList.net)

9. Clannad: After Story

Clannad: After Story är en fortsättning på Clannad-anime-serien. Denna sorgliga romantiska anime som är översvämmad av tårar anses till och med vara en av de sorgligaste anime genom tiderna.

Berättar om Tomoya Okazaki en egenmodig man och Nagisa Furukawa att han träffade. I denna uppföljare börjar de uppleva oro i vuxenlivet.

Resan för att ändra Tomoyas karaktär till det bättre fylls naturligtvis med drama i varje avsnitt. Så glöm inte att göra dig redo för en vävnad, gäng!

TitelClannad: After Story
Visningstider3 oktober 2008 - 27 mars 2009 (hösten 2008)
Episod24
GenreSlice of Life, komedi, övernaturlig, drama, romantik
StudioKyoto Animation
Betyg9.00 (MyAnimeList.net)

10. 5 centimeter per sekund

Innan Kimi no Na wa blev populär, fanns det en annan bästa romantiska anime gjord av CoMix Wave Films-studion, nämligen 5 centimeter per sekund garanterat att kunna väcka känslor.

Rekommendationen från anime-romantikfilmen som sänds på storskärmen berättar om Takaki Toono och Akari Shinohara som är väldigt nära och älskar varandra sedan barndomen.

Men Akari-familjen flyttade på grund av arbete. De två kan bara kommunicera med varandra via meddelanden tills de träffas igen.

Titel5 cent per sekund
Visningstider3 mars 2007
Episod1
GenreDrama, romantik, skiva av livet
StudioCoMix Wave-filmer
Betyg7.93 (MyAnimeList.net)

11. Sukitte Ii na yo

Sukitte Ii na yo eller på engelska Say "I Love You" är en romantisk anime skola som berättar om en tjej som inte vill umgås.

Mei Tachibana är en sluten tjej, hade inte ens en pojkvän och vänner på 16 år. Introvert verkligen, deh!

En gång gjorde Mei ont Yamato Kurosawa, den mest populära pojken i sin skola. Detta oavsiktliga första mötet får dem att älska varandra, även Yamato försöker skydda Mei.

TitelSukitte Ii na yo
Visningstider7 oktober 2012 - 30 december 2012 (hösten 2012)
Episod13
GenreDrama, romantik, skola, Shoujo
StudioZexcs
Betyg7.66 (MyAnimeList.net)

12. Shigatsu wa Kimi no Uso

Shigatsu wa Kimi no Uso berättar livet för en begåvad liten pianist som heter Kousei Arima som plötsligt förändrades när hans mor dog.

Kosei var så deprimerad att han inte längre kunde höra musik. Han undvek också någonting att göra med musik även för att spela sitt eget piano.

Men allt har förändrats sedan dess Kaori Miyazono, en vacker violinist som förändrade sitt liv för att spela musik igen med stöd av sina vänner, nämligen Tsubaki Sawabe och Ryouta Watari.

Bortsett från att vara en sorglig anime-romantikfilm eftersom den berättar en sorglig historia, är Shigatsu wa Kimi no Uso också en anime som berättar om ensidig kärlek. Sjuk!

TitelShigatsu wa Kimi no Uso
Visningstider10 oktober 2014 - 20 mars 2015 (hösten 2014)
Episod22
GenreDrama, musik, romantik, skola, Shounen
StudioA-1-bilder
Betyg8.87 (MyAnimeList.net)

13. Toradora!

Vem skulle ha trott att två personer med tuffa attityder kunde älska varandra?

Toradora! berättande Takasu Ryuji som har ett läskigt och konstigt ansikte att möta Aisaka Taiga liten kvinna men har en grinig natur.

Till en början kämpade de ofta. Men med tiden hjälpte de varandra att vinna hjärtat hos fiendens vän.

Jag vet inte, de blev båda lockade av varandra. Wow, vad är nästa berättelse från denna bästa romantiska anime-titel? Bättre bara titta på det, gäng!

TitelToradora!
Visningstider2 oktober 2008 - 26 mars 2009 (hösten 2008)
Episod25
GenreSlice of Life, komedi, romantik, skola
StudioJ.C. personal
Betyg8.39 (MyAnimeList.net)

14. Tsuki ga Kirei

Kortfattat, Tsuki ga Kirei berättar historien om två gymnasieelever som älskar varandra och drömmer om att gifta sig tillsammans.

Anime romantik skola det är om Mizuno och Azumi som är i samma klass och känner varandra.

Att starta ett förhållande från bara vänner för att tycka om varandra, förhållandet mellan de två går inte alltid smidigt. Det finns många hinder de måste möta mitt i deras förhållande.

TitelTsuki ga Kirei
Visningstider7 april 2017 - 30 juni 2017 (våren 2017)
Episod12
GenreRomantik, skola
Studiokänna.
Betyg8.31 (MyAnimeList.net)

15. Kimi no Na wa (Ditt namn)

Den här är inte en anime-serie som sänds på tv-skärmar. Kimi no Na wa är en romantisk anime-film som hittills har toppat anime-leden romantik fantasi bäst genom tiderna.

Kimi no Na wa berättar historien Mitsuha Miyamizu, en tjej som går i skolan i byn som plötsligt byter kropp och öde med Taki Tachibana.

Taki själv är en pojke som bor i Tokyo. De två insåg denna konstiga händelse och började söka efter varandra.

TitelKimi no Na wa
Visningstider26 augusti 2016
Episod1
GenreRomantik, Övernaturlig, Skola, Drama
StudioCoMix Wave-filmer
Betyg9.16 (MyAnimeList.net)

16.Tenki no Ko (vittnar med dig)

Fortfarande diskuterar Makoto Shinkai-mästerverket, rekommendationen för romantikanime från 2019 heter Väder ut med dig detta är verkligen obligatoriskt för dig att se

Berättar historien om en pojke som flyr till Tokyo och träffar en tjej. Tydligen var den här tjejen inte en vanlig tjej.

Han kan manipulera vädret enligt sina önskemål. Men hans stora förmågor fick konsekvenser som han var tvungen att uthärda. Kommer de att träffas?

TitelVäder ut med dig
Visningstider21 augusti 2019
Episod1
GenreDrama, fantasi, romantik, skiva av livet
StudioCoMix Wave-filmer
Betyg8.62 (MyAnimeList.net)

17. Kaichou wa Meido-sama!

Kaichou wa Meido-sama! är en komedi-romantisk anime som får dig att skratta högt. Berättar historier Misaki Ayuzawa, elevrådets ordförande för en skola.

Skolan heter Seika Ursprungligen var det en heltidsskola, men nu kan pojkar gå i skolan där. Inte konstigt, Misaki är hård mot manliga studenter så att de inte rör sig.

Trots att hon är populär och smart arbetar Misaki i hemlighet som servitris på en städers café. Populär kille som heter Takumi Usui vet hemligheten.

TitelKaichou wa Meido-sama!
Visningstider2 april 2010 - 24 september 2010
Episod26
GenreKomedi, romantik, skola, Shoujo
StudioJ.C. personal
Betyg8.15 (MyAnimeList.net)

18. Kimi ni Todoke

Kimi ni Todoke är en romantisk anime som berättar historien om en konstig introvert tjej som heter Kuronuma Sawako. Han kallades också som Sadako på grund av hans namn och utseende.

Allt förändras när en stilig och populär student heter Kazehaya Shouta försöker vara vänlig mot honom.

Deras vänskap förändrar Sawako långsamt för att förändras till det bättre. På grund av sin popularitet har denna anime gjort en live actionversion, du vet!

TitelKimi ni Todoke
Visningstider7 oktober 2009 - 31 mars 2010
Episod25
GenreLivsskiva, drama, romantik, skola, Shoujo
StudioProduktion I.G
Betyg8.08 (MyAnimeList.net)

19. Kaguya-sama: Kärlek är krig

Har du någonsin haft en förälskelse på någon som har en förälskelse på dig men du är båda stolta över att uttrycka kärlek, gäng?

Mer eller mindre, det är den viktigaste handlingen i den bästa romantiska komedi anime med titeln Kaguya-sama: Kärlek är krig detta. Miyuki Shirogane och Kaguya Shinomiya är rivaler som blir kär i varandra.

Tyvärr tror de att bekänna kärlek är något som får dem att se svaga ut. Därför försöker de två tvinga sin motståndare att erkänna sin kärlek först.

TitelKaguya-sama: Kärlek är krig
Visningstider12 januari 2019 - 30 mars 2019
Episod12
GenreKomedi, psykologisk, romantik, skola, Seinen
StudioA-1-bilder
Betyg8.41 (MyAnimeList.net)

20. Härligt komplex

Lovely Complex berättar en ovanlig kärlekshistoria mellan en lång tjej som heter Koizumi Risa och en kort pojke som heter Ootani Atsushi.

När de två av deras förälskelse träffade varandra, blev Risa och Atsushi närmare eftersom de båda blev hjärtskärda.

Inte bara berättar kärlekshistorier, denna romantiska anime utforskar också sorg, glädje, ilska och mycket mer.

TitelHärliga komplex
Visningstider7 januari 2007 - 29 september 2019
Episod24
GenreKomedi, romantik, Shoujo
StudioToei Animation
Betyg8.13 (MyAnimeList.net)

21. Nakitai Watashi wa Neko o Kaburu (A Whisker Away)

Den senaste romantiska anime 2020 spelas i staden Tokoname i Aichi Prefecture med huvudpersonen Miyo Sasaki, en klass 2 gymnasieelever som gillar en klasskamrat som heter Kento Hinode.

Lång historia kort, Miyo hittade en magisk mask som kunde göra henne till en katt. Genom att använda denna kraft försökte Miyo också närma sig Hinode.

Men problem uppstår när Miyo inte längre kan bli en människa. Kommer han för alltid att vara en katt som följer med Hinode, gänget?

TitelNakitai Watashi wa Neko o Kaburu
Visningstider18 juni 2020
Episod1
GenreDrama, magi, romantik
StudioColorido Studio
Betyg7.49 (MyAnimeList.net)

22. Wotakoi: Kärlek är svår för Otaku

De flesta som är förälskade ser löjliga och löjliga ut. Detta är vad som upplevs Narumi Momose, en otaku-tjej som precis blev antagen till ett nytt kontor.

Han hoppas att ingen av hans arbetsvänner känner till hans otaku-sida.Men sakerna föll ihop när han träffades Hirotaka Nifuji, hans barndomsvän och andra otaku, som uppenbarligen delade samma kontor med honom.

Nifuji visste inte att Narumi försökte täcka över sin hobby och han avslöjade den för andra kontorskollegor. Som ett resultat kom de faktiskt närmare och spelade ofta spel tillsammans hela dagen.

TitelWotakoi: Kärlek är svår för Otaku
Visningstider13 april 2018 - 22 juni 2018
Episod11
GenreKomedi, Romantik, Slice of Life
StudioA-1-bilder
Betyg7,99 (MyAnimeList.net)

23. Oregairu säsong 3

För Hikigaya Hachiman, skolan är ett andra hem och en plats att koppla av i tonåren. Men plötsligt sa en lärare honom att gå med i klubben.

Denna irriterande sak som hände med Hachiman tvingade honom att gå in i volontärklubben och träffa en tjej som heter Yukino Yukinoshita.

Trots att han använde sin tid på klubben för att koppla av, bjöd Yukino honom alltid att interagera. Denna romantiska komedianime är redo att underhålla dig med varje avsnitt som presenterar en ny historia.

TitelOregairu säsong 3
Visningstider10 juli 2020 - TBA
Episod12
GenreSlice of Life, komedi, drama, romantik, skola
Studiokänna.
Betyg8.55 (MyAnimeList.net)

24. Igår wo Utatte

Den här romantiska anime-serien i 2020 fokuserar på en romantisk berättelse som återuppstår mellan en huvudperson som oavsiktligt träffar sin klasskamrat.

Igår wo Utatte berättar livet för en universitetsexamen som heter Hayakawa Rikuo som inte har hittat ett fast jobb. En gång i tiden träffade han av misstag en mystisk tjej, Nonaka Haru.

Haru, som visar sig vara Rikuos tidigare klasskamrat, tar hand om en kråka. Hur kommer deras historia att se ut i den här romanskoleanime?

TitelIgår wo Utatte
Visningstider5 april 2020 - 21 juni 2020
Episod12
GenreSlice of Life, Drama, Romantik, Seinen
StudioDoga Kobo
Betyg7.19 (MyAnimeList.net)

25. Fruktkorg säsong 2

Animeälskare kommer att känna till denna bästa romantiska fantasianime. Ja, Frukt korg kommer tillbaka i säsong 2 som är redo att underhålla dig, gäng!

Fruits Basket anime berättar historien om en tjej Tooru Honda som bor med tre stiliga pojkar. Gör det tufft här!

Men alla tre killarna har en hemlighet som ingen annan ska se. Intressant är att Tooru långsamt får reda på vilken hemlighet de tre pojkarna är.

TitelFruktkorg säsong 2
Visningstider7 april 2020 - 22 september 2020
EpisodTBA
GenreKomedi, Drama, Romantik, Shoujo, Slice of Life, Supernatural
StudioTMS Entertainment
Betyg8.28 (MyAnimeList.net)

Så det är den bästa romantiska anime-rekommendationen genom tiderna som måste ingå i samlingslistan och titta på den på din fritid.

Se upp, bli inte baper medan du tittar på den! Bra för ladda ner och titta gratis, du kan få det på webbplatsens rekommendation ladda ner följande anime: 20 gratis nedladdningsplatser för subindo-anime i HD-kvalitet.

Grattis ladda ner och ha kul att titta på killar!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found