De 10 bästa applikationerna för överföring av filer mellan Android utan Bluetooth

I det följande har vi tillhandahållit en lista med 10 Android-applikationer som kan användas för att skicka data mellan smartphones via ett WiFi-nätverk.

Vilka medel använder du för att skicka / överföra data, applikationer, dokument eller musik mellan smartphones? Tidigare använde människor det mycket infraröd, fortsätt sedan med att använda Bluetooth som är snabbare. Nu kan du också använda WiFi-teknik för att skicka data ännu snabbare.

Följande har vi tillhandahållit lista10 Android-applikationer som kan användas för att skicka data mellan smartphones via ett WiFi-nätverk. Koppla av, även om du använder WiFi behöver du inte spendera ett öre eftersom nätverket som används är ett lokalt nätverk under skenet nätdelning.

  • Enkla sätt att överföra filer från Android till dator utan kablar
  • Hur man överför data med NFC eller Android Beam

De 10 bästa applikationerna för att överföra filer mellan Androids utan Bluetooth

1. Zapya

Till att börja med finns det ett populärt program som heter Zapya. Denna applikation är känd eftersom den inte begränsar storleken på filerna som ska skickas. Du behöver bara installera Zapya på båda enheterna och njuta av snabba filöverföringshastigheter. DewMobile, Inc. Filöverföringsappar LADDA NER

2. Xender

Därefter finns det en applikation som inte är lika cool, nämligen Xender. Fungerar på samma sätt som Zapya och andra applikationer, men Xender kan överföra data över plattform. Du kan nu skicka filer via WiFi mellan Android och iPhone mycket enkelt.

Du kan hitta mer information om Xender i artikeln Så här skickar du snabbt 300 MB videor från Android på bara 30 sekunder detta.

Apps Productivity Xender Team LADDA NER

3. Skicka var som helst (filöverföring)

Skicka var som helst också känd, vet du. Denna applikation skiljer sig från de andra när det gäller system parning. Den använder en 6-siffrig kombination för att justera två mobiltelefoner. Det roliga är att den här applikationen inte kräver någon process logga in och han kan ansluta överföringsprocessen sömlöst. Estmob Inc. Filöverföringsappar LADDA NER

4. WifiDroid Wifi-filöverföring

Behöver du en överföringsapplikation via WiFi men med liten RAM-storlek och förbrukning? Sedan WiFiDroid du kan dra nytta av. Denna ansökan kan också skickas ström sång och kamera till den angivna datorn så att du enkelt kan styra den.

5. DELA det

Här kommer det mest populära programmet när det gäller att skicka filer mellan Androids. Dela det kan skicka filer med mycket snabb hastighet. Dess utmärkta funktion är att den kan stödja enheter över operativsystem.

SHAREit är nu den främsta applikationen i Google Play Store i 15 länder. Du kan hitta mer information om SHAREit i artikeln med titeln Hur man överför filer från Android till PC utan Bluetooth detta.

Apps Productivity SHAREit Technologies Co.Ltd LADDA NER

6. Superbeam

Superbeam är nu en av de mest populära överföringsapplikationerna bland Android-användare. Det kan skicka filer mellan Androids genom att helt enkelt trycka påparningmed QR-kod eller NFC. Om din väns smartphone inte har Superbeam än kan du fortfarande skicka filer via webben ansikte mot ansikte-funktionen.

Du hittar mer information om SuperBeam i artikeln Hur man överför 100 MB-filer på bara 4 sekunder på Android med SuperBeam detta.

Apps File Transfer LiveQoS NEDLADDNING

7. Wifi-delning

Dessutom finns det en applikation som heter WiFi-delning. Denna applikation kan också användas för att skicka filer via WiFi utan att behöva betala ett öre för en dataplan. Dess funktioner är till poängentillsammans med överföringshastigheter på upp till 2,5 MBps gör det värt att kolla in. Rodcell Shanghai Networking Apps LADDA NER

8. Snabb filöverföring

Det finns en annan applikation för att skicka filer via WiFi som du kan prova, nämligen Snabb filöverföring. Denna applikation skiljer sig inte så mycket från andra applikationer, men den har en utmärkt funktion som är att den kan komprimera filer som skickas i ZIP-form automatiskt.

9. Wifi Shoot

WiFi Shoot Du kan också lita på hur du skickar filer mellan Androids mycket snabbt. Dess pålitliga funktioner tillsammans med en mycket lätt applikation gör det till ett alternativ till andra befintliga applikationer.

10. Portal

Slutligen finns det en applikation som heter Portal. Applikationer som bearbetats av utvecklare Samma sak som fungerade på Pushbullet är inte heller coolt när det gäller att skicka filer via en WiFi-anslutning.

Portalen är mycket enkel att använda, förutom att ha funktioner dra och släpp det bra, det kan också spara bilderna som skickas till galleriet direkt på destinationssmartphonen.

Det är 10 fantastiska appar för att skicka filer mellan Androids med WiFi. Finns det några av dina favoritappar som vi saknade? Glöm inte att ge din åsikt via kommentarfältet nedan.