3 sätt att skicka applikationer via Bluetooth, 100% fungerar!

Hur man skickar en ansökan via Bluetooth är förvånansvärt enkelt och du kan göra det utan en applikation också! Nyfiken? Kolla in hur du skickar applikationer via Bluetooth här!

Metoden för att skicka applikationer via Bluetooth tillåter Android-användare att använda olika applikationer utan att behöva ladda ner applikationen upprepade gånger.

Utan att behöva ladda ner igen kan du fortfarande använda vissa applikationer på andra Android-telefoner. Men vad gör du, hur skickar du en ansökan via Bluetooth?

Det finns flera metoder för att skicka denna applikation till andra mobiltelefoner via Bluetooth-mellanhänder, allt från att använda en speciell applikation till att använda programmets inbyggda funktion.

Tja, här är några sätt att skicka applikationer via Bluetooth enkelt, snabbt och spara kvoter.

Så här skickar du applikationer via Bluetooth snabbt och enkelt

Du kanske inte inser det, men faktiskt finns det flera sätt du kan göra för att skicka applikationer via Bluetooth, gäng.

Du måste bara installera en tredjepartsapplikation vilket naturligtvis sparar mycket mer kvot än du behöver installera en efter en den applikation du vill ladda ner.

Dessutom visar sig denna metod för att skicka applikationer för flera typer av mobiltelefoner vara kan göras utan att använda ytterligare applikationer alls.

För mer information kan du följa följande sätt att skicka applikationer via Bluetooth.

Så här skickar du applikationer via Bluetooth med ES File Explorer

Det första sättet du kan göra detta är att använda en tredjepartsapplikation ES File Explorer, gäng.

ES File Explorer är i sig en Android-applikation som är användbar för att hantera användningen av internt minne på smartphones.

Inte bara det, tydligen ES File Explorer låter dig skicka applikationer via Bluetooth du vet. Här är hur!

Steg 1 - Ladda ner ES File Explorer-applikationen för att starta hur du skickar applikationer via Bluetooth

Först och främst kan du ladda ner applikationen ES File Explorer via följande nedladdningslänk.

Apps Productivity ES APP Group NEDLADDNING

Steg 2 - Välj menyn "APP"

Därefter väljer du menyn på huvudsidan i ES File Explorer-applikationen 'APP' för att se en lista över applikationer installerade på Android-telefoner.

Steg 3 - Välj det program du vill skicka

Nästa steg väljer du vilken applikation du vill skicka via Bluetooth till en annan Android-mobilenhet, gäng.

Du kan tryck och håll ned i applikationen tills en kontrollikon visas i det nedre högra hörnet.

Steg 4 - Skicka via Bluetooth

Därefter väljer du menyn 'Dela med sig' och välj ett alternativ 'Blåtand'.

Slutligen väljer du Bluetooth-namnet från Android-mobiltelefonen som kommer att få det. Gjort!

Det här sättet att dela applikationer via Bluetooth med ES Explorer är ganska enkelt att applicera, och slutresultatet är mycket bra.

ES Explorer kan vara ett program som du litar på när det gäller att surfa, organisera och flytta olika slag filer på din smartphone.

Så här skickar du APK via Bluetooth med ShareCloud

Ett annat alternativ som du kan göra för att skicka en applikation via Bluetooth-funktionen är att använda en applikation som kallas ShareCloud, gäng.

ShareCloud i sig är en applikation låter dig dela appar via Wi-Fi, e-post eller till och med Bluetooth.

För att skicka en ansökan via Bluetooth med den här applikationen kan du följa stegen nedan.

Steg 1 - Ladda ner Sharecloud-applikationen för att börja skicka applikationer via Bluetooth

Det första steget du måste göra är naturligtvis att ladda ner applikationen ShareCloud först, gäng. Du kan också ladda ner via följande nedladdningslänk.

Apps Utilities For2ww LADDA NER

Steg 2 - Välj menyn "Applikationer"

Om du har öppnat huvudsidan för ShareCloud-applikationen väljer du menyn 'Ansökan'. Senare kommer skärmen att bli så här.

Steg 3 - Välj applikationen som ska skickas in

Nästa steg för hur du skickar applikationer via Bluetooth väljer du vilka applikationer som ska skickas förresten tryck och håll ned i applikationen tills en kontrollikon visas.

Steg 4 - Välj ikonmenyn 'Dela'

Därefter väljer du ikonmenyn 'Dela med sig' i det nedre vänstra hörnet. Därefter väljer du ett alternativ 'Blåtand' och skicka den till destinations-Android-mobilenheten. Gjort!

Denna metod för att skicka applikationer via Bluetooth med Sharecloud är den vanligaste metoden som används för att överföra applikationer via Bluetooth.

Sharecloud anses vara mycket populärt på grund av det mycket enkla sättet att använda det, också för att prestandan för denna applikation är utan tvekan mycket bra.

Så här skickar du applikationer via Bluetooth utan ytterligare applikationer

Sekaub använder två applikationer som ApkVenue rekommenderar i förväg, du kan också flytta applikationen via Bluetooth utan att använda en speciell applikation.

Hur man skickar applikationer via Bluetooth utan denna applikation är ganska praktiskt att använda, och det gör du också inget behov av att öka minnet på din mobiltelefon helt med den nya applikationen.

Om det interna minnet på din mobiltelefon är litet och du inte använder tillräckligt för att ladda ner appen för att följa de två föregående metoderna, ta det lugnt, ditt gäng kan använda denna alternativa metod.

Denna alternativa metod kan göras för de av er som letar efter sätt att skicka applikationer via Bluetooth utan ytterligare applikationer. För den fullständiga metoden kan du följa stegen nedan.

Steg 1 - Välj den ansökan som ska skickas in

Först och främst väljer du på startskärmsidan vilken applikation som ska skickas via Bluetooth.

Steg 2 - Välj menyn 'Dela' för att börja tillämpa hur du delar applikationer via Bluetooth

Därefter väljer du menyn 'Dela med sig' och skicka med hjälp av alternativen 'Blåtand'.

Slutligen är allt du behöver göra att välja Bluetooth-namnet från den mobiltelefon som du vill gå till. Gjort!

Åh, ja, tyvärr kan du bara skicka en ansökan via Bluetooth utan att använda denna ytterligare applikation Xiaomi mobiltelefonanvändare.

Eftersom Jaka försökte det på flera andra Android-mobiltelefonmärken, visas inte menyn "Dela", så det betyder att du inte kan skicka applikationen.

Så det här är några av sätten att skicka applikationer via Bluetooth som du kan göra när internetkvoten inte räcker för att ladda ner en efter en den applikation du vill ha.

Det finns också ett sätt att skicka applikationer via Bluetooth utan ytterligare applikationer, som tyvärr bara kan göras av Xiaomi-mobiltelefoner.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delade den här gången användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found