hur man döljer foton på den senaste Android-telefonen 2020

Vill du veta hur du döljer dina pinsamma foton och videor på din mobiltelefon? Koppla av, klicka bara på följande artikel, det är garanterat säkert och du kommer inte fångas!

Hej, som hittills fortfarande gillar att dölja privata foton på din smartphone?

Helst har vi bara rätt att hålla och använda våra egna smartphones. Men det finns tillfällen när våra smartphones lånat av någon annan med alla möjliga skäl, oavsett om det är att ta bilder eller ringa människor.

Det är inte omöjligt för den personen smyga in i vårt galleri. Ännu värre, om han hittar privata bilder som andra inte borde veta, kan det vara maximal förlägenhet, gäng!

Oroa dig inte, nu kan du också dölja foton (och videor också, du vet!) På din favorit mobiltelefon. Vad sägs om det hur man döljer fotofiler på en Android-telefon? Här är hur!

Hur man döljer foton på en Android-telefon

Huvudsyftet med att dölja viktiga foton eller filer är att förhindra att andra människor ser, känner till och till och med söker efter dessa filer.

På så sätt kommer dina hemliga filer att vara säkra och inte lätt att hitta. Inte bara foton och videor som du kan dölja, du kan också dölja MP3-filer, dokument och till och med mappar direkt.

Det finns flera sätt att dölja foton, videor och andra filer på en Android-telefon. ApkVenue kommer att förklara en efter en, så fortsätt titta!

Hur man döljer foton på Android-telefoner med applikationer

I några Android telefon Det bästa och senaste, det finns redan tillgängliga standardapplikationer för att dölja foton, videor, applikationer och andra filer, till exempel Samsung- eller Oppo-mobiltelefoner.

När man pratar om själva iPhone har denna gadget också det bästa systemet för att dölja personuppgifter. Du kan läsa den i artikeln Jaka skrev detta.

Vad sägs då om andra mobiltelefoner som inte har inbyggda applikationer? Koppla av, ApkVenue visar hur du döljer foton eller videoklipp på en Android-mobiltelefon med en applikation som heter Sköt om dig.

Utan att behöva dröja längre, här är guiden!

Steg 1: Ladda ner och installera Keepsafe-applikationen på Google Play. Istället för att vara komplicerat har ApkVenue listat applikationen nedan. Vänligen ladda ner!

Produktivitet KeepSafe Apps NEDLADDNING

Steg 2: Om så är fallet, gå till applikationen och tryck på knappen Bli Medlem. Om du redan har ett konto tidigare kan du trycka på det Logga in under det.

Efter det kommer du att bli ombedd gör en nål upp till 4 siffror. Du kan också göra Lösenord mönstrat genom att trycka på alternativet i det övre högra hörnet.

Fördelen med det här lösenordet är att applikationen låser sig omedelbart efter 30 sekunder utan att ha använts längre.

Steg 3: Har du slutat skapa ditt lösenord? Du kan spara dina dolda foton, gäng!

Metoden är mycket enkel. Gå till huvudalbumet och tryck sedan på knappen Lägg till (+) längst ned till höger och tryck sedan på Importera foton.

Välj de foton som du vill importera till applikationen och vänta tills det finns en förklaring "Importen är klar".

Mycket enkelt, eller hur? Du kan också skapa mer än 1 album enligt temat eller konceptet för dina personliga filer.

Hur tar jag sedan tillbaka foto- och videofilerna? Det är väldigt enkelt, gäng! Håll ned filerna som du gömde tidigare, fortsätt att välja export symbol (nedre panelen, nummer två från vänster) och tryck sedan på Exportera.

Gjort! Så döljer du dina personliga filer på din mobiltelefon.

Hur man döljer foton på Android-telefoner utan applikationer

Det finns många applikationer på Google Play som låter dig dölja olika applikationer, filer eller mappar på Android.

Säkerhetsfunktionerna för applikationen för foto- och videofilskydd varierar också, allt från Lösenord, kryptering, stift, mönster även fingeravtryck.

Tyvärr är dessa applikationer vanligtvis ganska tunga och får din smartphone att arbeta extra hårt att använda. Dessutom kommer den ökade minnesbelastningen att göra din mobiltelefon snabbt full.

Därför kommer ApkVenue att ge ett sätt att dölja foton eller videor på en Android-mobiltelefon utan någon applikation. Här är hur!

Steg 1: Öppna File Explorer eller filhanteraren som du brukar använda på din mobiltelefon. Hitta filen du vill dölja. Om du har hittat klicka Döp om.

Steg 2: Lägg till punkt (.) längst fram på filnamnet. Om du har lagt till en punkt, klicka på OK. Filen blir automatiskt en dold fil.

Steg 3: Om så är fallet, se resultaten. Det dolda fotot visas inte längre i galleriet. Häftigt, eller hur?

För att komma åt de dolda filerna är allt du behöver göra att välja Visa gömda filer.

Gjort! Så döljer du foton på en mobiltelefon utan hjälp av ett program alls. Mycket kort och enkelt, eller hur?

Det var så att dölja foton på mobiltelefoner som ApkVenue presenterade med olika guider. Således kan du dölja olika saker, särskilt foton och videor.

Om du fortfarande är förvirrad kan du dela med sig i kommentarskolumnen. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar Ansökan eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.