10 mest hatade anime genom tiderna

Här är en lista över de tio mest hatade anime genom tiderna. Är din favoritanime inkluderad? Kolla in detaljerna här.

Mest hatade anime naturligtvis kommer det att finnas antingen lite eller mycket. Dessutom är anime en av de shower som är ganska populär idag, inklusive en av dem Boku no Pico.

De flesta anime presenterar också genrer, berättelser, till intressanta och varierade karaktärer så att du kan ha många val.

Men bortsett från antalet anime som har fått strålkastaren och har högt betyg, finns det inte få anime som publiken hatar som Jaka sa tidigare.

Vad är då den mest hatade anime-serien genom tiderna på den här listan? Är anime Boku no Pico en av dem? Kom igen, ta reda på svaret nedan!

Anime som många människor hatar

Fördelar och nackdelar med anime bestäms naturligtvis av många faktorer, såsom genre, berättelse, karaktärer, till det visuella.

Vissa anime anses också misslyckas med att ge bra intryck så att de hatas av många människor, till exempel följande anime.

1. Tenkuu Danzai Skelter + Heaven

En av de värsta anime släpptes 2004. Denna Sci-Fi-genre-anime berättar historien om en jord som invaderades av varelser från andra planeter.

Bestående av 1 avsnitt av OVA, ger denna anime dåliga CGI-effekter. Faktum är att skildringen av karaktären ser lat ut, gäng. Hur kunde det inte vara, det som rör sig från varje karaktär är bara munnen. För att inte tala om att historien känns tråkig.

Slutligen, eftersom det inte gillades av många människor, fick denna anime också ett lågt betyg, nämligen 1.87/10 på plats MyAnimeList.

TitelTenkuu Danzai Skelter + Heaven
leva4 december 2004
Varaktighet19 minuter, 1 avsnitt
Studio-
GenreSci-Fi, Mecha
Betyg1.87/10 (MyAnimeList)

2. Utsu Musume Sayuri

Anime Utsu Musume Sayuri som består av 1 avsnitt av OVA med genren komedi och demens detta släpptes 2003, gäng.

Denna anime med komedielement berättar historien om en karaktär som heter Sayuri som har en antenn på huvudet. Hon bor med sin man och sina föräldrar.

På grund av olika faktorer, som fruktansvärda bilder till oattraktiva berättelser, hatas också denna anime av många människor. Faktum är att Utsu Musume Sayuri fick ett mycket lågt betyg på MyAnimeList-webbplatsen, nämligen 2.04/10 ensam, gäng.

TitelUtsu Musume Sayuri
leva2003
Varaktighet3 minuter, 1 avsnitt
Studio-
GenreKomedi, demens
Betyg2.04/10 (MyAnimeList)

3. Boku no Pico

Fastän Boku no Pico anses vara en anime speciellt för hentaiälskare, men faktiskt gillar de flesta inte den här anime.

Boku no Pico är också en av de mest ogillade anime eftersom den har en dålig historia och bara fokuserar på hentai scenen.

Ännu värre är att huvudpersonen lockas av små barn som verkar skildra ett barnrovdjur.

För er som frågar Boku no Pico om vadKort sagt berättar denna anime historien om romantiken till Tamotsu, en 22-årig man som gillar en 14-årig tjej som heter Pico.

Om du vill titta på hentai-anime, kanske anime Boku no Pico med indonesiska undertexter detta kan användas som ett alternativ samtidigt för att avgöra om din bedömning är densamma som för människor.

TitelBoku no Pico
leva7 september 2006
Varaktighet34 minuter, 1 avsnitt
StudioSockerpojke, blå katt
GenreHentai, Yaoi
Betyg4.48/10 (MyAnimeList)

4. Mörk katt

Mörk katt berättar om två bröder som förvandlas till katter och måste lösa problemet med pesten av demoner som drabbar människor.

Men istället för att förvandlas till en katt använder huvudpersonerna ofta sin mänskliga form för att lösa problem. Röstas av röster anses också vara mindre trevliga att höra eftersom deras röster ofta bryts upp utan anledning, gäng.

Denna superkraft-, skräck- och semi-hentai-genre-anime har äntligen blivit en anime som inte är särskilt intressant att njuta av än Boku no Pico.

TitelMörk katt
leva28 november 1991
Varaktighet50 minuter, 1 avsnitt
Studio-
GenreAction, Super Power, Supernatural, Demons, Fasa
Betyg3.46/10 (MyAnimeList)

5. Sårad man

Den här 5-avsnittets anime OVA berättar historien om en våldtäktskaraktär som inte har utvecklats så långt historien går.

Huvudpersonen Baraki misshandlar en reporter som heter Ryuko sexuellt. Men han fick inte karma för sitt beteende.

Ännu värre, denna action i anime-genren verkar illustrera att Brasilien är ett mycket farligt land för nykomlingar. Det är vad som sedan gör Sårad man inte gillad av många människor, särskilt animeälskare, gäng.

TitelSårad man
leva5 juli 1986 - 25 augusti 2988
Varaktighet35 minuter, 5 avsnitt
StudioMagic Bus
GenreAction, Äventyr, Seinen, Thriller
Betyg4.80/10 (MyAnimeList)

Andra mest hatade anime ~

6. Hametsu No Mars

Hametsu No Mars berättar om framträdandet av konstiga varelser i Tokyo efter en undersökning på Mars. Varelsen med smeknamnet Ancient är en aggressiv och farlig varelse. Faktum är att de inte kunde dödas med vanliga vapen.

Ännu mer löjligt, alla fiendens karaktärer i denna anime har samma ansikte och har ingen tydlig personlighet. När du tittar på denna skräck- och Sci-Fi-genre-anime kommer du att känna att historien är tråkig och ointressant.

TitelHametsu No Mars
leva6 juli 2005
Varaktighet19 minuter, 1 avsnitt
StudioWAO World
GenreSci-Fi, skräck
Betyg2.25/10 (MyAnimeList)

7. Garzey's Wing

Visst vet du vilken anime som har en oklar historia. Den här anime är en av dem, gäng. Många animeälskare tycker att denna anime-story inte är meningsfull, inte ens för storleken på en anime.

Den engelska dubbningen i denna anime gör det också ännu värre, gäng. Kanske skulle det vara lite bättre att förlora bara att använda japanska.

Bortsett från en del av den tidigare anime, kan Garzey's Wing också nomineras som den värsta anime genom tiderna, gäng.

TitelGarzey's Wing
leva21 september 1996 - 9 april 1997
Varaktighet30 minuter, 3 avsnitt
StudioWAO World
GenreAction, Fantasy
Betyg4.18/10 (MyAnimeList)

8. Generering av kaos

Den mest hatade anime av alla efterföljande tider, nämligen Generation av kaos vars historia handlar om figurerna av två män som heter Chiffon och Roze.

Denna fantasygenre anime är hatad eftersom den anses ha dåliga karaktärer och animationer, så historien är inte tydlig.

Efter att ha undersökt sägs Generation of Chaos vara en prolog till ett spel med samma namn för ett reklamverktyg som tyvärr misslyckades.

TitelGeneration av kaos
leva5 september 2001
Varaktighet30 minuter, 1 avsnitt
Studio-
GenreAction, Äventyr, Demoner, Fantasy, Magi
Betyg3.45/10 (MyAnimeList)

9. Psykiska krig

Även om vi vet att anime bara är en fiktiv berättelse, är det berättelsen som betjänas av Psykiska krig detta ansågs tyvärr helt kaotiskt och orimligt av publiken.

Till och med kaoset inträffade från början av berättelsen till slutet, vilket gjorde att denna anime verkade slarvig.

Historien om psykiska krig i sig fokuserar på historien om en kirurg som återvänder till det förflutna för att bekämpa forntida demoner som kommer att invadera jorden.

TitelPsykiska krig
leva21 februari 1991
Varaktighet50 minuter, 1 avsnitt
StudioToei Animation
GenreAction, Super Power, Demoner, Seinen
Betyg3.16/10 (MyAnimeList)

10. Hanoka

Den senast mest hatade anime någonsin Hanoka, där de 12 episoderna av denna anime unikt gjordes helt och hållet med en applikation för animeringstillverkare, Adobe Flash.

Hanoka hatades för att resultaten ansågs vara mycket nedslående, med tanke på att användningen av Adobe Flash för att göra denna anime var första gången i animationsbranschen vid den tiden.

För att inte tala om historien som anses vara för vanlig och tenderar att vara tråkig. Inte konstigt att den här anime misslyckas mer än Boku no Pico, gäng.

TitelHanoka
leva8 augusti 2006 - 31 oktober 2006
Varaktighet5 minuter, 12 avsnitt
Studio-
GenreSci-Fi
Betyg3.82/10 (MyAnimeList)

Dessa är några av de mest hatade anime av många människor, särskilt av animeälskare själva, gäng.

De flesta av dessa anime hatas av samma anledning, nämligen dåliga, tråkiga och absurda berättelser.

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found