12 bästa gitarrstammapplikationer på PC och Android-telefoner

Den bästa applikationen för gitarrstammar för Android-telefoner och datorer / bärbara datorer är garanterat anti-falsk och gör lyssnare glada!

Du måste ha den bästa gitarrapplikationen innan du väntar den bästa indonesiska poplåten! Varför? Eftersom det kan göra din gitarr oenighet eller försvinna!

Du måste göra det i förväg stam alias inställning för att få rätt ton. Men lita inte bara på dina känslor.

Även om det för dem av er som fortfarande är nybörjare finns det flera bästa gitarr-tuner-appen vilket garanterat är korrekt. Vad händer, va? Kolla in hela historien i den här artikeln, gäng!

Bästa gitarrstämpelansökan 2020

Fotokälla: unsplash.com

På smartphones, särskilt Android, och till och med din PC / laptop, finns det flera applikationer som är ganska användbara för stam eller inställning gitarr. Metoden är ganska enkel, du måste bara matcha tonen i varje sträng i applikationen.

Detta är mycket användbart om du vill spela medan du lyssnar på låtar från den bästa onlinemusikapplikationen.

Nu för din övervägande, nu kommer ApkVenue att granska och dela nedladdningslänken för samlingen app för gitarrstam, både för Android-telefoner och datorer. Kolla in det!

Gitarrstammansökan för Android-telefoner

Först och främst vill ApkVenue berätta för dig det bästa gitarrprogram som du kan använda på en Android-mobiltelefon. Beväpnad med mikrofonåtkomst ger följande applikation dig toninstruktioner så att gitarrljudet inte är falskt.

1. Tuner - gStrings

Först finns ansökan gStrings Tuner utvecklad av cohortor.org för android. Denna applikation har en mängd intressanta funktioner, särskilt för de av er som är musiker.

Förutom att ställa in gitarr, kan en av fördelarna med denna applikation göra inställning på flera andra musikinstrument, såsom fiol, bas, piano, blåsinstrument och många fler.

Med ett enkelt UI-utseende, sedan olika inställningsalternativ, är det verkligen riktigt intressant. Ladda bara ner den här gitarrapplikationen på din mobiltelefon, gäng!

DetaljTuner - gStrings
Utvecklarecohortor.org
Minimalt operativsystemAndroid 4.1+
Storlek2,4 MB
Betyg4.5 / 5 (Google Play)


10/10 (APKPure)

Ladda ner Tuner - sStrings via Google Play Butik

2.PitchLab Guitar Tuner (Lite)

Ansökan tuner Denna gitarr presenterar det visuella med ett urval av flera visningslägen som kan skräddarsys efter dina behov.

Själva funktionerna är också många, till exempel ackordmatrisen, scener tuner, polyfonisk tuner, spektogramoch många andra gäng.

Som namnet antyder kommer PitchLab Guiter Tuner att ge riktiga riktlinjer för gitarrinställning och hjälpa dig att spela gitarr.

Fördelen är att användargränssnittet är mycket lätt att förstå med olika vyer, komplett med ett urval av både akustiska och elektriska gitarrlägen. Kom igen, ladda omedelbart ner gitarrstammen för den här mobiltelefonen!

DetaljPitchLab Guitar Tuner (Lite)
UtvecklarePitchLab-appen
Minimalt operativsystemAndroid 4.1+
Storlek1 MB
Betyg4.5 / 5 (Google Play)


9.5 / 10 (APKPure)

Ladda ner här:

PitchLabApp video- och ljudappar LADDA NER

3. GuitarTuna - Guitar Tuner Free (mest populära)

Förutom att ha ett enkelt och attraktivt utseende, gitarr tuner ansökan, GuitarTuna har också funktioner 'professionell' vilket är lämpligt för de av er som är seriösa inom musikområdet.

Metronom, samling ackord till och med gitarr minispel även om det finns allt i denna Yousician-applikation. Inte konstigt att den här gitarrstammen är den mest populära i världen.

Du behöver inte spendera pengar för att ha den här coola Android-applikationen, eftersom GuitarTuna garanteras gratis.

DetaljGuitarTuna - Guitar Tuner Free
UtvecklareYousician Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4+
Storlek54,8 MB
Betyg4.8 / 5 (Google Play)


9.9 / 10 (APKPure)

Ladda ner GuitarTuna via Google Play Store

4. Kromatisk gitarrmottagare

För nybörjare, ansökan Kromatisk gitarrmottagare detta är perfekt för dig eftersom det har gränssnitt och hur man använder det är väldigt enkelt.

Användargränssnittet Chromatic Guitar Tuner är ganska lätt för nybörjare att förstå. Förutom det är designen också unik och förstör ögonen.

Bortsett från det kan den här applikationen också ställa in flera musikinstrument samtidigt, med utgångspunkt från bas, banjo, violin och ukulele. Det är kul, du kan använda den här applikationen för att stämma ukulele gitarr med 6 strängar.

DetaljKromatisk gitarrmottagare
UtvecklareGismart
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3+
Storlek:**19,6 MB
Betyg: **4.5 / 5 (Google Play)


9.5 / 10 (APKPure)

Ladda ner Chromatic Guitar Tuner via Google Play Store

5. Cifra Club Tuner

Den här Android-gitarrstammen från Studio Sol kan vara en applikation inställning den enklaste gitarr som finns.

Dess lätta storlek och låga specifikationer gör att denna APK gitarrstam kan användas även på Android-telefoner med potatis.

Förutom att kunna användas för gitarrlåtar, Cifra Club Tuner även låtar för bas, bonjo och ukulele. Hur som helst, komplett för olika stränginstrument.

DetaljCifra Club Tuner
UtvecklareStudio Sol
Minimalt operativsystemAndroid 4.1+
Storlek10,1 MB
Betyg4.4 / 5 (Google Play)


- / 10 (APKPure)

Ladda ner Cifra Club Tuner via Google Play Store

6. Cleartune Chromatic Tuner

Cleartune Chromatic Tuner faktiskt är en gitarrstamapplikation som har ett enkelt sätt att arbeta.

Förutom gitarr kan denna applikation också användas för alla andra stränginstrument och stränginstrument. Mycket multifunktionellt, deh.

Tyvärr fungerar den här gitarrstammen bara bra på smartphones med skärmar större än 4 tum. Så se till att din Android-mobiltelefon stöder den!

DetaljCleartune Chromatic Tuner
UtvecklareBitantal. Ltd
Minimalt operativsystemAndroid 4.1+
Storlek-MB
Betyg4.3 / 5 (Google Play)


- / 10 (APKPure)

Ladda ner Cleartune Chromatic Tuner via Google Play Store

7. DaTuner (lättaste & futuristiska)

Denna applikation för mobiltelefongitarr har ett utseende som ser komplext ut, men som fortfarande är enkelt och lätt att använda.

Användargränssnitt DaTuner ser futuristisk ut men ändå lätt att använda för nybörjare. DaTuner visar dig också en indikation när din gitarrlåt är korrekt.

Så den här applikationen är perfekt för nybörjare och proffs. Ändå behöver noggrannheten i denna app förbättras som den är ibland missade.

DetaljDaTuner
UtvecklareApplaudera appar
Minimalt operativsystemAndroid 2.3.2+
Betyg4.4 / 5 (Google Play)


7.4 / 10 (APKPure)

Ladda ner DaTuner via Google Play Store

8. Pano Tuner - Kromatisk tuner

Pano Tuner - Kromatisk tuner är ansökan kromatisk tuner som erbjuder ett sortiment tonhöjdsensor vilket är ganska omfattande.

De utvecklare, Kaleloft LLC hävdar också att denna applikation har hög hastighet och känslighet, så det är garanterat korrekt.

Bortsett från det gör retro-designen denna app ännu mer attraktiv. Detta är verkligen obligatoriskt att prova, speciellt om du vill spela det medan du öppnar det den bästa Android-sångtexten.

DetaljPano-mottagare
UtvecklareKeleloft LLC
Minimalt operativsystemAndroid 2.3.2+
Storlek6,9 MB
Betyg4.6 / 5 (Google Play)


10/10 (APKPure)

Ladda ner Pano Tuner - Chromatic Tuner via Google Play Store

9. Pro Guitar Tuner

Som namnet antyder erbjuder denna applikation funktioner riktade till professionella gitarrister som redan har höga flygtimmar.

Pro Guitar Tuner i sig har funktioner som att välja inställning på olika sätt, och har en funktion för att visa ljudet från en tangent.

Pro Guitar Tuner har en mängd olika gitarrinställningar som kan justeras enligt de låtar du vill spela.

DetaljPro Guitar Tuner
Minimalt operativsystemAndroid 4.1+
Storlek12,0 MB
Betyg4.5 / 5 (Google Play)


- / 10 (APKPure)

Ladda ner Pro Guitar Tuner via Google Play Store

10. Smarta ackord och verktyg

Smarta ackord och verktyg har en mängd funktioner, som att tillhandahålla 200 ackord, 200 fördefinierade stämningar, och många andra funktioner skapade av gitarrexperter.

Förutom att ställa in kommer den här applikationen att göra dig smartare när du spelar gitarr. Det finns en gitarrakkordguide så att du kan effektivisera ditt spelande.

Om du har inställning, glöm inte att lära dig olika gitarrackord så att dina musikaliska förmågor blir mer mogna och bättre.

DetaljDaTuner
Utvecklares.mart Music Lab
Minimalt operativsystemAndroid 4.0+
Storlek6,1 MB
Betyg4.7 / 5 (Google Play)


10/10 (APKPure)

Ladda ner smarta ackord och verktyg via Google Play Store

Bästa PC / Laptop gitarr stam applikation

Så om du vill hitta en speciell gitarrstamapplikation för PC / Laptop har ApkVenue verkligen rekommendationer. Lyssna nedan, gäng!

1. AP Guitar Tuner

Ha en skärm som är ganska enkel, AP Guitar Tuner kan enkelt användas för att ställa in den gitarr du har.

Du kan använda den här applikationen som stöder olika Windows-operativsystem med din PC / laptop interna mikrofon.

Men för maximala resultat är det bättre att använda en extern mikrofon. Detta fungerar så att ljudprestandan som kommer ut är mer optimal.

Ladda ner AP Guitar Tuner här ...

LADDA NER Musikappar

2. Pitch Perfect musikinstrument

För fler resultat perfekt, kan du använda en PC-gitarrstammen som heter Pitch Perfekt musikinstrument för mer exakta resultat.

Men innan du använder den här programvaran, se till att du har tillräcklig hårdvara, till exempel en extern mikrofon gäng.

Varför? Allt detta för en bättre ljudupptagning, speciellt för att hjälpa dig spela gitarr bättre utan falskhet.

Ladda ner Pith Perfect Musical Instrument här ...

LADDA NER Musikappar

2020 Bästa online- och online-applikationsrekommendationer

Fotokälla: Pixabay.com

När din gitarr har varitinställning Det är dags att välja en romantisk västerländsk sång att sjunga med din partner på söndagskvällen.

Du kan också bläddra bland olika låtar genom flera rekommendationer om musikapp följande. Vissa är online eller offline, så spara kvot, eller hur?

VISA ARTIKLAR

Så det här är de bästa rekommendationerna för applikationer för gitarrstammar för Android-telefoner och datorer / bärbara datorer. Garanterat efter att ha använt denna applikation blir ditt gitarrljud ännu mer melodiskt!

Vilken är då ditt val? Kom igen dela med sig i kommentarfältet nedan och tveka inte att ladda ner den direkt killar.

Läs också artiklar om musik eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.