hur man skapar e-post på de senaste mobiltelefonerna och bärbara datorerna 2021

Hur man gör ett e-postmeddelande på en mobiltelefon eller bärbar dator är väldigt enkelt, du vet! Det finns faktiskt sätt att skapa ett nytt e-postmeddelande via mobiltelefon eller bärbar dator på bara några få klick!

Hur man skapar ett nytt e-postmeddelande på mobiltelefoner är det ofta en plåga för människor som är oroliga, särskilt våra föräldrar. I själva verket har e-post en viktig roll i dagens smartphone-era.

E-postens roll som kommunikationsmedium kan ha ersatts med chattapplikationer, inklusive i arbetslivet. Men e-post har fortfarande en viktig roll i vårt liv, gäng!

Nu, om du vill registrera dig på någon tjänst, som på online motorcykel taxi ansökan till exempel kommer du definitivt att bli ombedd om en e-postadress, gäng.

Ett e-postkonto har blivit en identitetsmarkör som ett KTP. Faktum är att Android-telefoner inte kan användas om du inte har ett e-postkonto.

Så, för att göra det lättare för dig att skapa ett nytt e-postmeddelande, här hjälper ApkVenue dig genom att ge vägledning hur man skriver ett e-postmeddelande på HP och på bärbara datorer!

1. Hur man skapar en Gmail-e-post

När du först aktiverar den senaste Android-mobiltelefonen kan du faktiskt välja ett alternativ hur man skapar en ny Google-e-post.

Lyckligtvis kan du komma åt processen att skapa ett nytt Gmail-e-postmeddelande direkt på din mobiltelefon och du kommer att kunna skicka ett e-postmeddelande direkt från din mobiltelefon snabbt och enkelt.

Först skalade Jaka av den helt hur man skapar ett e-postmeddelande på Google som du enkelt kan följa. Lyssna noga, ja!

Notera:

 • Öppna menyn inställningar på HP och leta efter alternativ Konton och synkronisering.
 • Svep nedåt på skärmen och tryck på alternativet Lägg till konto. Välj sedan Google för att skapa ett nytt Google-konto.
 • Knacka urval Skapa konto längst ned till vänster och tryck på alternativ För mig själv för att skapa ett Gmail-e-postkonto.

Notera:


Urval För att hantera mitt företag kan väljas om detta konto kommer att användas för ditt företag, gäng.

 • Ange ditt förnamn och efternamn i de angivna fälten. Klicka därefter på knappen Nästa.

 • Ange ditt födelsedatum och kön. Tryck sedan på knappen Nästa.

 • Välj den e-postadress som föreslås ovan eller klicka Skapa din egen Gmail-adress för att skapa ett nytt e-postkonto. Klicka på knappen Nästa att fortsätta.

 • Ange lösenordet du vill använda två gånger. Se till att du inte glömmer e-postlösenordet, OK!

Notera:


Lösenord som du använder måste innehålla minst 8 tecken.

 • Du kommer att bli ombedd att ange ditt mobilnummer men detta steg är inte obligatoriskt. Knacka Hoppa om du vill hoppa över detta steg, eller Ja, jag är inne Om du inte har något emot det.

Notera:


I detta exempel bestämde Jaka att välja Hoppa.

 • Kontrollera den e-postadress du har skapat. Knacka Nästa för att gå till hur du skapar ett nytt e-postmeddelande nästa.
 • Förståelse Sekretess och villkor från ett Google-konto. Svep nedåt på skärmen och tryck på jag håller med om det inte finns något problem.
 • Gjort!

Hur gör jag ett e-postmeddelande på den här Android-telefonen? Det är inte svårt alls, eller hur? Nu kan du använda det e-postmeddelandet för olika tjänster, okej?

Denna metod är också användbar för de av er som vill lägga till ett Google-konto eftersom du redan har ett annat Gmail-konto, gäng.

2. Hur man skapar ett Yahoo-e-postmeddelande

Detta företags prestige har verkligen försvunnit i teknikvärlden. Men 90-talets barn som Jaka kan inte glömma namnet på företaget Yahoo.

Yahoo e-postkonto brukade vara ApkVenues första e-postkonto och är fortfarande en av de bästa e-posttjänsterna förutom Gmail.

Till skillnad från Gmail kan Yahoo e-postlistor på Android-telefoner bara göras med en applikation Yahoo Mail, men den här metoden är fortfarande lätt att följa, verkligen!

Utan ytterligare ado kommer här Jaka att ge en guide hur man skapar ett Yahoo-e-postmeddelande på en mobiltelefon som du omedelbart kan följa!

 • Ladda ner och installera applikationen Yahoo Mail genom länken nedan först.
Yahoo Social & Messaging Apps NEDLADDNING

Eller via den här länken

 • Öppna Yahoo Mail-appen och klicka på alternativ Bli Medlem för Yahoo-e-postlistan.
 • Ange ditt fullständiga namn, födelsedatum, e-postadress och lösenord som du vill använda. tryck på knappen Fortsätta för att fortsätta skapa Yahoo-e-post.
 • Klick SMSa mig en verifieringskod för att fortsätta skriva ett nytt e-postmeddelande.
 • Verifieringskoden kommer att varainmatning automatiskt och processen för att skapa ett nytt e-postmeddelande är klar, gäng!

Till skillnad från Google finns det inget sätt att skapa ett Yahoo-e-postmeddelande utan ett mobilnummer. Så du måste vara villig att offra lite av din integritet, gäng.

3. Hur man gör ett e-postmeddelande på en bärbar dator

Även om tekniken nu ligger i våra händer, finns det säkert några av er som fortfarande känner sig mer bekväma med att göra saker på en bärbar dator eller dator, eller hur?

Jaka känns också ibland bekvämare med en bredbildsbärbar dator som fortfarande är mer praktisk än en HP-skärm.

Tja, för de av er som är i den kategorin, här kommer ApkVenue att diskutera hur man skriver ett nytt e-postmeddelande på en bärbar dator eller PC använder Gmail-tjänsten.

 • Öppna huvudsidan Google.com. Klicka på rutan längst upp till höger och tryck på alternativ konto.
 • Klicka på alternativ Skapa ett Google-konto för e-postlistan.
 • Ange ditt för- och efternamn samt e-postadressen och lösenordet du vill använda. Klick Nästa när det är klart.

Notera:


Lösenord som du använder måste innehålla minst 8 tecken.

 • För att skapa ett nytt e-postmeddelande i Gmail via en bärbar dator måste du tyvärr inkludera ditt aktiva mobilnummer. Klick Nästa när det är färdigt.
 • Google skickar en sexsiffrig verifieringskod till numret. Ange koden som du har angett på din mobiltelefon och klicka sedan på Kontrollera.
 • För ökad säkerhet kan du spara ett reservnummer och e-postadress, men dessa två saker krävs inte.

 • Ange ditt födelsedatum och kön i de angivna fälten. Klicka sedan Nästa när det är färdigt.

 • Förståelse Sekretess och villkor från ett Google-konto. Klick jag håller med om det inte finns något problem.
 • Grattis! Så här skapar du Gmail på en bärbar dator och det e-postmeddelande du just skapade kan användas.

Här använder ApkVenue Gmail som ett exempel. Men hur man skapar ett Yahoo-e-postmeddelande på en bärbar dator det borde inte vara mycket annorlunda, bara sajten är naturligtvis annorlunda, gäng!

Bonus: Så här tar du bort ett Gmail-konto

Vill du skriva ett nytt e-postmeddelande eftersom du inte vill använda ditt gamla e-postmeddelande, gäng? Om så är fallet bör du bara radera din gamla e-post!

För dig som vill ta bort ditt Gmail-konto men inte vet hur du kan ta reda på det hur man tar bort ett Gmail-konto i följande artikel!

VISA ARTIKLAR

Det är en guide hur man skriver ett e-postmeddelande på mobiltelefoner och bärbara datorer från Jaka. På grund av vikten av e-post rekommenderar ApkVenue att du omedelbart följer riktlinjerna ovan.

Läs också artiklar om E-post eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.