4 sätt att registrera sympati tm (talk mania) paket 2020

Den senaste TM simPATI 2020-metoden, komplett med en lista över simPATI Telkomsels samtalspaket varje månad!

Som operatör med bästa mobilnätverksprestanda i Indonesien är ApkVenue säker på att många av er är lojala mot tjänsten Telkomsel som sympati.

Dessa operatörer har tyvärr rykte att vara dyra operatörer men det finns faktiskt många det bästa simPATI-samtalspaketet tillgänglig till mycket låga priser, gäng!

Det viktigaste paketet är naturligtvis Talkmania (TM) -paket vilket är perfekt för er som fortfarande använder telefonen som en favorit-PDKT-metod.

För de av er som fortfarande är förvirrade över hur man aktiverar detta TM-paket, här kommer jag att förklara TM simPATI-sättet med flera metoder!

TM simPATI 2020-metoden

Tillsammans med tidens utveckling finns det nu flera Telkomsel simPATI TM -metoder som du kan välja beroende på din bekvämlighet, gäng.

Innan du aktiverar TM simPATI, se till att din kredit är tillräcklig för det paket du vill ha med hur man kontrollerar Telkomsel-kredit du ja!

Utan att slösa mer tid, här är en förklaring på fyra sätt TM simPATI fortfarande kan användas.

1. Via SMS

Det första av de enklaste sätten är av via SMS simPATI TM-kod. Tillräckligt många användare typ: TM (mellanslag) PÅ skicka till 8999 och ditt TM-paket aktiveras omedelbart.

Observera att i denna simPATI-kortmetodmetod kan användarna inte välja det paket de vill aktivera och det visas mer för dem som redan har fastnat, gäng!

2. Genom My Telkomsel-applikationen

Nästa väg till TM på simPATI är av med myTelkomsel-applikationen som är en lojal följeslagare av Telkomsel-användare, gäng.

Förutom TM simPATI-aktivering kan användare också kontrollera prislistan för de senaste Telkomsel-internetpaketen i denna applikation.

 • Steg 1 - Ladda ner och installera myTelkomsel-applikationen via länken som ApkVenue har angett nedan.
Appar Produktivitet Telkomsel LADDA NER
 • Steg 2 - På huvudskärmen trycker du på knappen Köp paket färgad röd.
 • Steg 3 - I kolumnen Välj ett paket, tryck på ikonen Telefon.
 • Steg 4 - Välj mellan Månatligt paket, Veckopaket, Dagligt paketoch IDD-paket som önskas.
 • Steg 5 - På nästa skärm trycker du på knappen köpa under skärmen för att bekräfta ditt köp.

Om din kredit inte är tillräcklig kan du kanske kontrollera den hur man överför Telkomsel-kredit och be om donationer till dina vänner, gäng!

3. Genom USSD

Sättet att registrera sig för nästa TM simPATI som ApkVenue kommer att diskutera är med USSD som du kan komma åt med appen uppringare på din mobiltelefon.

Förutom hur man gör TM simPATI har USSD också en roll som ett sätt att kontrollera Telkomsels kvot som inte behöver tillgång till internet, gäng!

 • Steg 1 - Öppna programmet uppringare dig och ring numret *999#.
 • Steg 2 - Välj mellan tillgängliga paket eller välj ett alternativ 5. Andra för att se en lista med andra paket.
 • Steg 3 - När du har valt ett paket kommer du att bli ombedd att bekräfta ditt val. Välj ett alternativ 1. Köp för att köpa paketet.

4. Via Telkomsels webbplats

Det sista sättet att aktivera TM Telkomsel-paketet som ApkVenue kommer att diskutera är genom att komma åt Telkomsels officiella webbplats.

Här kommer simPATI TM -paketet att kombineras med lista över US Card-samtalspaket så var försiktig så att du inte får fel, gäng.

Dessutom, när du köper kommer du att omdirigeras till att använda myTelkomsel-applikationen, så det är bättre för dig att använda appen direkt.

Vital Records!

Innan du använder någon av dem TM simPATI-sättet ovan, det finns några saker du bör veta först, gäng.

 1. Minsta kredit för att aktivera TM är 5000 IDR

 2. Tariffer per region för Talk Mania är olika

 3. Det finns en SMS-bonus som ges av Telkomsel för vissa områden

 4. Den aktiva perioden för TM är uppdelad i två, nämligen från 00.00-17.00 timmar och 17.01-23.59 och de två aktiva perioderna kan ha olika takt.

Hur man gör Kartu As

Förutom simPATI-kort kan du också få billiga TM Kartu As, särskilt på månadsbasis. Detta bekräftas Telkomsel som en av de bästa och mest omfattande leverantörerna av telekommunikationstjänster i Indonesien.

Inte konstigt, så många människor utnyttjar detta paket för att ringa lyckliga samtal med familj, flickvänner eller vänner.

För mer information om det senaste TM-kortet ess 2020, kan du se guiden i denna Jaka-artikel.

VISA ARTIKLAR

Det finns fyra sätt TM Simpati du kan göra så att du kan ringa så mycket du vill med dina vänner.

Inte dåligt, rätt Du sparar mer på din kredit för andra saker!

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att fortsätta få information, tips och tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Telkomsel-paketet eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found