ladda ner spel väktare ingen rot

Vet du hur du använder spelet väktare ingen rot? Den här gången diskuterade ApkVenue hur man använder Guardian-spelet utan root och absolut utan att vara komplicerat för dig.

Vet du redan hur du använder spelvakter för spel på din Android-telefon?

För de av er som vill bara för skojs skull finns det du vet hur spelhack Android använder en applikation som kallas Game Guardian. Den här applikationen gör det garanterat att det blir lättare för dig att få högsta poäng i spelet.

I den här artikeln kommer ApkVenue att dela hur man laddar ner och använder Game Guardian No Root för att fuska på ditt favorit Android-spel.

Hur är stegen? Kolla in detaljerna nedan, gäng!

Den senaste versionen av Game Guardian No Root 2020

Game Guardian är ett fuskprogram som du kan använda på en Android-mobiltelefon. Även om det är olagligt så används faktiskt den här applikationen av många spelare.

I grund och botten fungerar Game Guardian genom att ** ändra den interna strukturen ** i ett spel med ändra värdet enligt användarens önskemål.

Till exempel är värdet på HP (blod) i ditt spel 100 poäng. Med Game Guardian kan du ändra den till 999 eller något annat värde du vill ha.

Förutom att ändra HP-värdet kan du också ändra värdet eller antalet artiklar i ditt spelinventering. Du kan också ändra mängden guld eller pengar i spelet du har.

Det finns också en funktion för att påskynda processen i spelet. Antag att du måste vänta ett tag för att uppgradera rådhuset i CoC. Med Game Guardian kan du slutföra processen direkt.

Game Guardian är faktiskt utformad för rotade Android-telefoner. Det visar sig dock att det finns ett trick att använda Game Guardian utan rot, gäng.

Hur man använder Game Guardian No Root

Beväpnad med en ansökan Game Guardian den här versionen kan du spelhack Android utan att behöva öppna root-åtkomst på smartphone Android som du har.

Men det finns fortfarande några människor som är förvirrade över hur man använder det du vet! Den här gången kommer ApkVenue att ha en fullständig recension, från installation till hur man använder Game Guardian smartphone du här.

Egentligen kan du också fuska Higgs Domino Game Guardian. Det finns också en Game Guardian FF-fusk

Notera:


ApkVenue bär inga risker med att använda denna fuskapplikation och hacka Android-spel. Gör det med din egen risk ~

Steg 1 - Ladda ner Game Guardian & Parallel Space

 • För det första, ladda ner och installera applikationen Game Guardian senaste och Parallellt utrymme som redan stöder Game Guardian.

 • Du kan ladda ner den på länken nedan:

Appar Utvecklarverktyg Game Guardian NEDLADDNING Appar Utvecklarverktyg Parallellt utrymme LADDA NER

Steg 2 - Installera HW / SW Game Guardian

 • I så fall hittar du två Game Guardian HW- och SW-applikationer tillsammans med Parallel Space.

 • Knacka en av Game Guardian-applikationerna och installeras om. Vänta tills processen är 100% igång.

Steg 3 - Ge behörighet att komma åt

 • Sedan, efter att Game Guardian-applikationen med ett slumpmässigt namn är redo att installeras, glöm inte att aktivera behörigheten att installera program som inte känns igen enligt nedan.

 • Återvänd med Back-knappen och knackaInstallera för att starta installationen.

Steg 4 - Avinstallera del

 • Eftersom installationssteget kommer att lägga till upp till fyra nya Game Guardian-applikationer måste du ladda neravinstallera resten med ett steg som detta.

Steg 5 - Välja inget rotläge

 • Du måste bara välja arbetsläge 'rotlös' eller om du använder engelska så spel väktare ingen rot att använda Game Guardian utan root.

 • Senare visas ett meddelande om virtuella rymdapplikationer, till exempel Parallel Space. Vid den här tiden har installationsstegen för Game Guardian slutförts.

Steg 6 - Åtkomst till parallellt utrymme

 • Öppna Parallel Space-applikationen som stöder Game Guardian tidigare.

 • Glöm inte att lägga till Game Guardian-applikationen tillsammans med det spel du vill ha fuska, ApkVenue använder den Mobile Legends som ett exempel.

Steg 7 - Öppna Game Guardian

 • När du är klar kommer skärmen att vara så här. Öppna Game Guardian-applikationen endast via Parallel Space och när det visas en skärm senare dyka upp stanna sedan knackaOK endast.

Steg 8 - Aktivera flytande ikon

 • Då visas Game Guardian-sidan tillsammans med den installerade versionen. Att börja ta upp flytande ikon, tryck bara på knappen Start / Start.

Steg 9 - Börja spela spelet

 • Precis som Game Guardian kan du bara låsa upp spel som har lagts till i Parallel Space.

 • Som ApkVenue sa tidigare äger du risken för att använda denna fuskapplikation, gäng, om det upptäcks av spelservern kan ditt konto inaktiveras.

 • Om du är redo för riskerna, öppnar du bara spelet du vill ha via den parallella rymdapplikationen.

Steg 10 - Ange skriptet

 • För att börja använda den stannar du knackaflytande ikon Game Guardian och här gör du bara inmatningsskript som du har laddat ner i internminnet.
 • Ange det värde du vill ersätta, till exempel guld, diamanter och andra objekt som har ett nominellt värde Körmanus-hans.

Felsökning: Varför saknas Game Guardians flytande ikon ofta?

Om flytande ikon Game Guardian försvann, du måste bara öppna Senaste appar och återgå till applikationen. Tryck på Start för att återaktivera och återgå till spel att fortsätta. Riktigt enkelt, eller hur?

Detta problem orsakas faktiskt av fullt RAM-minne på grund av att man kör tre applikationer samtidigt, Game Guardian, Parallel Space och Mobile Legends killar.

Så det rekommenderas att rengöra Android RAM innan du använder Game Guardian utan root.

Risker med att använda Game Guardian No Root

Kanske blir du intresserad av de olika fusk som erbjuds av Game Guardian. Men genom att fuska i spelet har du en negativ inverkan som du får.

En av riskerna med att använda fusk är att din mobiltelefon kan göra det fånga ett virus. Du måste veta, fuska applikationsutvecklare smyger ofta virus eller skadlig kod in i applikationen.

Ett sätt att undvika virus är att inte ladda ner fusk alls och använda ett pålitligt antivirusprogram på din Android-telefon.

Genom att inte använda fusk kommer du också att vara fri från att bli förbjuden eller blockerad av spelet. De av er som fångas med fusk i spelet riskerar också att rapporteras av andra spelare.

Mobilspelutvecklare påminner oss också ofta om det det finns ingen tolerans för spelare som fångas fusk. Ditt konto kan förbjudas permanent, gäng.

Att spela med fusk gör också ont på både spelaren och själva spelet. Spelet blir inte kul om det finns många fuskare i det.

Om du gillar ett spel, skulle det inte vara roligare att spela rättvist och njuta av spelutmaningarna?

Så det är några steg från installation till hur man använder Game Guardian utan root smartphone Din Android. Hur har du tränat än?

Tyvärr, från experimenten som ApkVenue har gjort, har de flesta Android-spel skyddat applikationen från Game Guardian vilket gör att den inte kan användas.fuska.

Du kan också hitta andra handledning för användning av denna applikation som finns på internet du vet. Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om Fuska eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.