15 bästa och nyaste Lee Min Ho-drama och filmer 2021

Lee Min-Ho's drama och filmer är mycket eftertraktade och efterlängtade ivrigt av koreanska dramafilmälskare. Här är rekommendationerna för de bästa Lee Min-Ho-dramaerna!

Du måste titta på Lee Min-Ho film om du avgudar den här stiliga skådespelaren. Hans snygga utseende och skådespel kommer att förvåna dig varje gång du ser honom på skärmen.

Inte bara filmer, det finns också Lee Min-Ho's koreanska drama som är redo att underhålla dig med olika genrer som garanterat inte gör dig uttråkad, gäng!

Speciellt för de av er som är galna med filmer och drama från landet Ginseng, är ni säkert villiga att ladda ner koreanska filmer och dramaserier med era idolskådespelare.

För de av er som påstår sig vara stora fans av den dyraste koreanska skådespelaren på den här kommer ApkVenue att ge dig en lista Lee Min-Ho's drama och filmer bäst du kan se.

Bästa Lee Min-Ho filmrekommendationer

Även om Lee Min-Ho är känd för sina roller i koreanska dramaserier, finns det flera filmer som har spelat den här skådespelaren.

Faktum är att filmerna inte är mindre spännande att titta på, vet du! Här är filmerna med Lee Min-Ho i huvudrollen.

1. Bittersöta (2017)

Lee Min Ho spelar sällan filmer. En av Lee Min Hos nyaste filmer är Den bittersöta som sändes 2017.

Denna koreanska actionfilm berättar historien om en ung man som heter Xiao Ma (Lee Min-Ho) som har hälften koreanska och kinesiska härstammar.

En dag, efter att en brandincident skilde honom från hans bästa vän, nämligen Xiu Xiu (Yu Kai Lei), Mötte Xiao Ma en kirurg som heter läkare Miao Xuan (Zhu Xuan).

Sedan mötet började Xiao Ma känna sig deprimerad eftersom han trodde att Miao Xuan var Xiu Xius syster trots att Xiao Ma alltid förnekade anklagelserna.

Från den händelsen ägde rum en serie mord som dödade flera personer och ledde till ett tragiskt svar. Nyfiken garanterad!

InformationDen bittersöta
Betyg5.3/10 (IMDb)
Varaktighet1 timme 38 minuter
GenreHandling
Utgivningsdatum1 november 2017
DirektörD. Ho
SpelareLee Min Ho


Xuan Zhu

2. Bounty Hunters (2016)

Fotokälla: Movie Trailer (Bounty Hunters är en av Lee Min-Hos nyaste filmer som sändes 2016).

Prisjägare är en genrefilm actionkomedi resultatet av samarbete mellan tre länder, nämligen Sydkorea, Hongkong och Kina.

En av Lee Min-Ho senaste filmer berättar historien om två livvaktagenter som försöker rensa sina namn från kriminella anklagelser riktade mot dem båda.

Populariteten hos Lee Min-Ho och de bästa kinesiska skådespelarna som Wallace Chung och Tiffany Tang lyckades öka framgången för den här filmen, gäng.

Om du är van att se den allvarliga rollen som Lee Min-Ho, kommer du i den här filmen att bli inbjuden att skratta högt över action och söthet.

InformationHunters Bounty
Betyg5.4/10 (IMDb)
Varaktighet1 timme 45 minuter
GenreAction, Komedi, Romantik
Utgivningsdatum1 juli 2016
DirektörShin Tae-ra
SpelareLee Min Ho


Tiffany Tang

3.Gangnam Blues (2015)

Gangnam Blues har den ursprungliga titeln Gangnam 1970. I den här filmen kommer du att se att Lee Min-Ho har en grym och kall sida, gäng.

Lee Min-Ho spelades 1970 och fungerar som en fattig föräldralös som han är vänlig med Yong ki (Kim Rae Won).

De har båda en nära vänskap som syskon. De är vana vid att leva hårt och går med i en annan mafiafamilj.

I slutändan testas deras vänskap när två mafiafamiljer de går med kämpar för makten. Wow, hur kommer deras öde nästa, va?

InformationGangnam Blues
Betyg6.2/10 (IMDb)


84% (AsianWiki)

Varaktighet2 timmar och 15 minuter
GenreAction, Drama
Utgivningsdatum21 januari 2015
DirektörYoo Ha
SpelareLee Min Ho


Jung Jin-Young

4. Vår skolas ET (2008)

Vår skolas ET är en av de bästa koreanska filmerna med Lee Min-Ho i huvudrollen och är också början på en karriär för denna stiliga skådespelare.

Även om det bara har en mindre roll, härifrån tror många att Lee Min-Ho kommer att bli en stor skådespelare, gäng.

Denna komedifilm berättar historien om en idrottslärare som tvingas lära sig engelska på grund av de växande kraven på engelska som ett internationellt språk.

Lee Min-Ho spelar rollen Oh Sang Hoon, en av eleverna som läraren lärde ut. Our School's ET är en av Lee Min-Ho's första filmer med komediegenren.

InformationVår skolas ET
Betyg6.0/10 (IMDb)


85% (AsianWiki)

Varaktighet2 timmar
GenreKomedi, Drama, Sport
Utgivningsdatum11 september 2008
DirektörParkera Gwang-Choon
SpelareLee Min Ho


Choi Yung-Jeon

5. Public Enemy Returns (2008)

Fotokälla: AddictedtoLeeMinHo (Public Enemy Returns är en Lee Min-Ho-film med action-, komedi- och brottsgenrer).

I den här filmen kämpar Lee Min-Ho fortfarande för att få berömmelse. Han är villig att spela en liten roll, även i den här filmen, gänget.

Public Enemy Returns är en koreansk actionfilm om en detektiv som planerar att gå i pension.

Polischefen bad honom dock skjuta upp sin pension tills ett skolmordfall hade lösts.

Under undersökningen av ärendet upptäckte detektiverna att tre av offrets vänner var anställda i samma företag.

För de av er som påstår sig vara stora fans av Lee Min-Ho, så måste ni verkligen se den här filmen, gänget.

InformationPublic Enemy Returns
Betyg6.4/10 (IMDb)


72% (AsianWiki)

Varaktighet2 timmar 7 minuter
GenreAction, Komedi, Brott
Utgivningsdatum19 juni 2008
DirektörKang Woo-Suk
SpelareLee Won-Sul


Moon Soo

Bästa Lee Min-Ho Drama-rekommendationer

Om ovanstående var en lista över filmer med Lee Min-Ho i huvudrollen, kommer nu Jaka att diskutera dramaserien med den här långa skådespelaren.

Vill du veta något? Titta bara på listan Lee Min-Ho bästa koreanska drama som du måste titta på följande!

1. Pachinko (2021)

Anpassad från romanen av Min Ji Lee med samma titel, Pachinko är Lee Min Ho's senaste drama som enligt uppgift kommer att släppas 2021 på Apple TV-streamingplattformen.

Den koreanska dramat Pachinko spelar huvudpersonen i den och berättar historien om en koreansk invandrarfamilj som bor i Japan och upplever stereotyper och rasism i Japan.

Här spelar Lee Min Ho karaktären Hansu, en handlare som bedriver förbjuden kärlek med stora konsekvenser.

Det är ännu inte känt exakt när släppdatumet är, men enligt nyheter som cirkulerar kommer detta senaste koreanska drama att presenteras i åtta avsnitt.

InformationPachinko
leva2021
Episod8
GenreDrama
UtsändaApple TV
BetygTBA

2. The King: Eternal Monarch (2020)

Kungen: Evig monark in i ett ögonblick kom tillbaka Lee Min-Ho i den sydkoreanska underhållningsindustrin efter en lång frånvaro på grund av militärtjänst.

Detta fantasy-romantiska genre drama berättar historien om en koreansk kejsare som heter Lee Gon (Lee Min-Ho) försöker stänga anslutningsdörren till den parallella världen.

Under tiden, Jung Tae Eul (Kim Go Eun) är en sydkoreansk detektiv som också försöker skydda många människor inklusive de han älskar.

Lee Min Hos senaste koreanska drama har ett ganska komplicerat alternativt universatema. Du måste verkligen fokusera för att förstå tidslinjen från denna drakor.

Även om handlingen är ganska komplicerad, men du måste titta på The King: Eternal Monarch Sub Indo eftersom historien garanterat kommer att förvåna dig!

InformationKungen: Evig monark
leva17 april - 12 juni 2020
Episod16
GenreFantasy, Mystery, Romantik
UtsändaSBS
Betyg8.4/10 (IMDb)


86% (AsianWiki)

3. Boys Over Flowers (2009)

Fotokälla: Viki Global TV (Boys Over Flower är en av de koreanska draman som Lee Min-Ho fick många utmärkelser för).

Om det här dramaet, vem fan vet inte? Detta drama är en serie som katapulterade Lee Min-Ho namn för att bli en av de bästa sydkoreanska skådespelarna.

Pojkar före blommor eller vad som också är känt under titeln Pojkar över blomma berättar om en rik playboy-student som heter Goo Jun Pyo spelad av Lee Min-Ho.

Goo Jun Pyo är en stilig, rik student, men arrogant och grym. Men hamnar han med att bli kär i en oskyldig och enkel tjej som heter Geum Jan Di.

Detta koreanska romantiska komedidrama är en anpassning av det japanska drama med titeln Hana Yori Dango, samma som Meteor Garden.

InformationPojkar före blommor
leva5 januari 2009 - 31 mars 2009
Episod25
GenreRomantik, komedi, drama
UtsändaKBS2
Betyg8.0/10 (IMDb)


93% (AsianWiki)

4. City Hunter (2011)

Stadsjägare är ett drama anpassat från mangan med samma titel, berättar historien om en ung man som försvarar sanningen genom att avslöja mysteriet och korruptionen i sitt land.

I koreanska dramaer handling detta spelade Lee Min-Ho rollen som Lee Yoon Sung som arbetar i Blue House och har ett uppdrag att avslöja korruption.

Han blev kär i en livvakt med namnet Kim Na Na (Park Min Young), gäng.

Lee Min-Ho hade ett förhållande med sin medspelare i detta drama, nämligen Park Min Young. Även om de gick sönder såg de riktigt bra ut, eller hur?

InformationStadsjägare
leva25 maj 2011 - 28 juli 2011
Episod20
GenreAction, Thriller, Romantik
UtsändaSBS TV
Betyg8.2/10 (IMDb)


90% (AsianWiki)

5. Legend of the Blue Sea (2016)

Vill du titta på övernaturliga koreanska dramaer, med Lee Min-Ho i huvudrollen? Om så är fallet, se bara drakor med titeln Legenden om det blå havet detta!

I detta Lee Min-Ho-drama berättas att han blev kär i en sjöjungfru. De försöker bekämpa ett öde som inte stämmer överens med deras kärlek.

Dessa två kärleksfåglar möts alltid hela tiden, från den kungliga eran till den moderna eran. Den här romantiska filmen verkar perfekt för dig som ofta fantiserar om att vara Lee Min-Ho's flickvän.

Detta drama är också Lee Min-Ho sista drama innan han genomgår en tjänstledighet på grund av militärtjänst. Åh ja, agerar Jun Ji-hyun som en co-star är också mycket bra, du vet.

InformationLegenden om det blå havet
leva16 november 2016 - 25 januari 2017
Episod20 + 1 Special Episode
GenreFantasy, Romantik, Komedi
UtsändaSBS TV
Betyg8.1/10 (IMDb)


90% (AsianWiki)

6. arvingarna (2013)

Foto med tillstånd av: Andreea Y (The Heirs är en av Lee Min-Ho's bästa koreanska dramaer som fick många utmärkelser).

Att spela i ett romantiskt koreanskt drama kan sägas vara en av de färdigheter som Lee Min-Ho besitter. Håller du med?

Beviset, han kan hypnotisera Drakors publik Arvingarna tills det blev en av de mest populära och bästsäljande koreanska draman när den sändes 2013.

Detta koreanska drama om denna skola berättar historien om en berömd handelshögskola vars studenter är barn till rika människor.

Lee Min-Ho spelade tillbaka sin roll som de rikes barn som i Boys Over Flowers.

Men den här gången erkändes hans status inte som ett biologiskt barn utan som en namngiven älskarinna Kim Tan. Kim Tan blev kär i en vanlig tjej som också gick i samma skola.

InformationArvingarna
leva9 oktober 2013 - 12 december 2013
Episod20
GenreRomantik, Drama, Komedi
UtsändaSBS TV
Betyg7.5/10 (IMDb)


91% (AsianWiki)

7. Faith (2012)

Det näst bästa koreanska drama från Lee Min-Ho är Tro. Drakor är ganska kontroversiell eftersom den anses ha en historia som liknar Time Slip. Jin.

Detta koreanska drama om en läkare berättar historien om en läkare som heter Yoo Eun Soo (Kim Hee Seon) som plötsligt träffades med Choi Yong (Lee Min-Ho).

Choi Yong, som kom från ett rike tidigare, bad Eun Soo så att han skulle följa med honom till det förflutna.

Läkaren följde slutligen Choi Yongs önskemål att komma in i tidsportalen för att återvända till det förflutna och rädda drottningens liv som blev allvarligt skadad.

InformationTro
leva13 augusti 2012 - 30 oktober 2012
Episod24
GenreFantasi, historisk, romantik
UtsändaSBS TV
Betyg8.0/10 (IMDb)


91% (AsianWiki)

8. Personal Taste (2010)

Personlig smak är en koreansk romantisk komedidramaserie med Lee Min-Ho i huvudrollen. Denna Drakor har en rolig plot.

Lee Min-Ho spelar rollen Jeon Jin Ho, en ung arkitekt som äger ett litet arkitektföretag.

Han är väldigt besatt av det koreanska antika huset som flickan namngav Park Gae In (Son Ye-Jin).

För att utreda huset låtsas Jin Ho vara gay för att bo i det antika huset.

Trots det har Jin Ho aldrig varit oförskämd eller obscen mot Park Gae In.

InformationPersonlig smak
leva31 mars 2010 - 20 maj 2010
Episod16
GenreRomantik, komedi, drama
UtsändaMBC TV
Betyg7.5/10 (IMDb)


92% (AsianWiki)

9. Makrillkörning (2007)

Lee Min-Hos nästa drama har rätt Makrillkörning som sändes 2014 sedan.

Här spelar Lee Min-Ho rollen Cha Gong Chan, en student vars akademiska förmåga är under genomsnittet men han utmärker sig inom sport.

Detta drama berättar sedan historien om ungdomars liv i skolan som ofta dekoreras med konkurrens, vänskap, prestation, fusk och naturligtvis kärlek.

InformationMakrillkörning
leva12 maj - 30 juni 2007
Episod8
GenreDrama
UtsändaSBS TV
Betyg7.0/10 (IMDb)


86% (AsianWiki)

10. Line Romance (2014)

Den sista koreanska dramarekommendationen med Lee Min-Ho i huvudrollen är Line Romance som sändes 2014.

Line Romance är en av de koreanska draman med de kortaste avsnitten eftersom den bara varar i 3 avsnitt.

I detta drama spelar Lee Min-Ho en musikproducent som heter Min-Ho som plötsligt tappade sin förmåga att skriva nya låtar.

Chefen svarade slutligen Min-Ho att bli kär så att han kunde skriva låtar igen. Han träffade äntligen en kinesisk turguide som heter Ling Ling (Kuo Bea Hayden).

InformationLine Romance
leva19 - 16 maj 2014
Episod3
GenreRomantik, komedi
UtsändaIQiyi
BetygTBA

Det här är Jakas artikel om de bästa Lee Min-Ho-filmerna och draman rekommendationer som du måste titta på.

Vilket Lee Min-Ho drama eller film gillar du mest, gäng? Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan, ja!

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba