100% lagligt! ladda ner 10 st RAM 2GB-spel gratis (augusti 2017)

Låt oss titta på 10 gratis 2 GB RAM-PC-rekommendationer från följande ApkVenue ...

Helger, den bästa tiden att spendera spel. Förutom att lindra trötthet efter jobbet kan spel också öka kreativiteten och intelligensen.

Datorspecifikationerna är mediokra och är förvirrade över vilket spel du ska spela? Oj, om det inte finns någon spelrekommendation kan du avbryta planen att spela spelet på en lördagskväll.

Låt oss ta en titt på 10 gratis 2 GB RAM-PC-rekommendationer från följande ApkVenue ...

  • 5 PC-spel med den bästa grafiken och gameplayen genom tiderna
  • 7 coola PC-spel du kan spela på din Android-smartphone
  • De 5 bästa gratis klassiska PC-spelen du måste prova

Ladda ner 10 bästa 2 GB RAM-PC-spel (augusti 2017)

1. Secret World Legends

Är ett actionspel som berättar om världens ände. Här får du i uppgift att bekämpa olika typer av varelser i slutet av tiden. Namnet är ett actionspel, du behöver verkligen en stabil FPS. Men oroa dig inte, detta 2 GB RAM-PC-spel behöver verkligen inte höga specifikationer.

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:Secret World Legends

2. Förlorade föremål

Detta 2 GB RAM-PC-spel har vanlig grafik, faktiskt kan du säga att det tenderar att saknas. Men när det gäller spel är det väldigt intressant. Du ombeds att gå genom en labyrint som är så bred och mörk. Kan du hitta det saknade objektet du letar efter?

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:Förlorat objekt

3. Monsteret inne

För de av er som gillar mysteriespel är det här spelet perfekt för dig. Enkelt och häftigt spel kan spelas även med en PC Pentium 4. Men om kvalitet, garanterar att du tänker sju omgångar. Kan du lösa befintliga mordärenden?

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:Monsteret inne

4. Solarium

Har du någonsin drömt om att bo i rymden? Om så är fallet, meding du spela detta 2 GB RAM PC-spel först. Här får du en simulering av hur svårt det är att leva i rymden. Allt är mycket begränsat, du måste vara bra på ledningen.

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:Solarium

5. Affärsresa

ApkVenue är säker på att ni alla känner till ett spel som heter monopol. Så detta 2 GB RAM-PC-spel, hur man spelar det på samma sätt. Men det coolaste är att du kan spela det online med dina vänner. Gratis, använd inte betala!

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:Affärsresa

6. UnnyWorld

Det är ett MOBA-spel för PC som liknar DOTA 2, bara med ett mycket fräschare utseende och ett mycket enklare spel. Men när det gäller spänning, kommer detta 2 GB RAM-PC-spel garanterat att inte förlora för DOTA 2. Låt oss spela med dina vänner!

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:UnnyWorld

7. Sniper Fury

FPS är en genre som alltid har varit populär bland spelare. Om du letar efter ett FPS-spel med ljusspecifikationer är det här 2 GB RAM-PC-spelet det bästa valet. Tveka inte om kvaliteten på detta spel. Problemet är att utvecklaren av det här spelet är den berömda Gameloft-utvecklaren.

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:Sniper Fury

8. Naev

Har du någonsin funderat på att utforska yttre rymden? Om så är fallet, meding du spela detta 2 GB RAM PC-spel först. Genom detta spel, utforska utrymme som är obegränsat i storlek. Hitta olika typer av nya oförglömliga upplevelser.

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:Naev

9. Troféfiske 2

Fiske är ett av de mest populära hobbyerna i världen. Men nu, om du fiskar, behöver du inte lämna huset. Bara fiska genom detta 2 GB RAM-PC-spel. Grafisk skärm som ser verklig ut, får dig att känna att du fiskar på riktigt.

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:Trophy Fishing 2

10. Dungeon Defenders II

Detta är en mycket spännande MOBA-spelgenre. Efter framgången med Dungeon Defenders I är här den senaste versionen. Njut av utmärkt grafik, rättvist spel och spela med 2 GB RAM-specifikationer. Vad väntar du på, låt oss ladda ner detta 2 GB RAM-PC-spel!

Ladda ner 2 GB RAM-PC-spel:Dungeon Defenders II

Alla 2 GB RAM-PC-spel ovan är gratis, du kan ladda ner dem direkt till din PC officiellt. Enligt ditt åsikt, vilket spel som är bäst, dela din åsikt!

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till spel eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Sniper Fury

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found