7 fakta om call of duty-spelet: mobil som just har släppts i Play Store

Call of Duty: Mobile släpps officiellt för mobila, Android- och iOS-enheter. Följande är en faktagranskning av CoD-spelet: Mobile som kommer att vara en konkurrent till PUBG Mobile, gäng!

Är du ett fan av Call of Duty-spelfranchisen eller vad som vanligtvis förkortas som CoD? I så fall är den goda nyheten att det bästa FPS-spelet finns här för enheten mobil, du vet.

Du behöver inte oroa dig, oavsett om du är en Android- eller iOS-enhetsanvändare, du kan fortfarande känna känslan av spelet med titeln Call of Duty: mobil detta, gäng.

För att göra dig ännu mer nyfiken, här kommer jag att granska ett nummer fakta om spelet Call of Duty: Mobile vilket är obligatoriskt för dig att veta innan du spelar här. Kom igen, se helt!

En samling fakta om Call of Duty: Mobile-spelet som släpptes i Play Store

Spel Call of Duty känd som en av spelserierna förstapersonskjutare (FPS) mest populära genom historien i olika plattform, från PlayStation till PC.

Nu, enheten mobil fick det också efter att Activision tillkännagav det i mars 2019. Sammanfattat från olika källor, här är några intressanta fakta som du borde veta om CoD: Mobile!

1. Spel och kontroll

Foto med tillstånd av: Malavida

Call of Duty: Mobile-spelet kommer att fokusera på spelet uppkopplad så att du kan slåss med dina vänner och mot alla spelare i världen.

I framtiden kan det finnas ett läge Kampanj som du kan spela enspelarläge. Denna funktion i sig har dock inte bekräftats av Activision som utvecklare av detta spel.

För själva kontrollen ges spelarna friheten att justera känslighetsnivån och gyroskopinställningarna för att rikta skottet.

Det finns Enkelt läge där spelaren under spelet kan släppa automatisk eld varje gång en fiende går in i gevärets siktlinje.

Om du väljer Avancerat läge, kommer du att ha fler alternativ att skjuta och skjuta manuellt, gäng.

2. Val av spelläge

Fotokälla: YouTube

Som framgår av versionen beta, de tillgängliga spellägena är lägen multiplayer. Det finns tre typer av matchningar, nämligen Normal, Rankad och Privat.

Läge multiplayer tillgängliga hittills är Gratis för alla, Frontlinjen, Hardpoint, Herraväldeoch Lag dödsmatch.

Alla lagbaserade spellägen där två lag med fem spelare tävlar mot varandra för att slå varandra, förutom Free-For-All ensam.

Dessutom kommer Battle Royale-läget också att finnas tillgängligt vid lanseringen, vilket gör detta spel till en konkurrent till PUBG och Fortnite.

3. Battle Royale-läge

Fotokälla: GridGames

I ett spel Herre på täppan det kommer att finnas 100 spelare på samma karta med singel, två, upp till fyra spelare läge. Det finns flera fordon som du kan använda, inklusive helikoptrar.

Dessutom finns det flera olika karaktärsklasser som du kan välja innan matchen startar, nämligen Försvarare, Mekaniker, spana, Clown, Läkare, eller Ninja.

Den största skillnaden mellan Battle Royale-läge och läge multiplayer den andra är att du kan använda perspektivet för ett tredje personalias Tredjepersonsskjutare (TPS).

Fakta om Call of Duty: Annan mobil ...

4. Spelkarta

Foto med tillstånd av: Charlie INTEL

Några av de berömda kartorna i CoD-spelserien kommer att finnas i det här spelet, vilket gör fansen av detta spel mycket glada.

Ett exempel är Nuketown från Black Ops, Krascha från Modern Warfare, och Kapad från Black Ops 2 som du kan använda i matcher.

Battle Royale-läget i sig kommer att bestå av element från flera CoD-spel i serien Modern Warfare och Black Ops.

5. Typiska Call of Duty-karaktärer

Fotokälla: USA Today

Vad som är intressant med detta Call of Duty: Mobile-spel är att du kan välja karaktärer från alla befintliga CoD-spel. Dessutom kan du göra lite anpassning på dessa karaktärer.

Utvecklaren av detta spel, Activision, har hittills bara meddelat flera karaktärer som Alex Mason och David Mason från Black Ops-serien.

Från serien Modern Warfare kommer det att finnas John McTavish, Simon Rileyoch John Price. Det finns också Thomas A. Merrick som blev en karaktär från Ghosts-serien.

Det uppskattas att det finns många andra karaktärer som kan användas i det här spelet.

6. Spelsupportfunktioner

Fotokälla: Mobile Gaming Mode

Precis som de senaste Call of Duty-spelen kommer det att finnas Scorestreaks och Belastning i mobilversionen på den här.

Scorestreaks är tillbehör som kan låsas upp med XP. Du kan använda dessa tillbehör före matchen med högst tre artiklar.

Belastning innan spelet kommer också att finnas tillgängligt. Du kan välja vilket vapen du ska använda innan matchen startar.

I matcher kommer du att kunna bära primära och sekundära vapen, plus granater eller vapen skicklighet som eldkastare och granatkastare.

7. Priser och tillgänglighet

Call of Duty: Mobile-spelet är planerat att släppas den 1 oktober 2019. Garena Indonesia har dock påskyndat lanseringen till 30 september 2019, du vet.

Detta spel i sig kommer att finnas tillgängligt i alla länder via Google Play Butik, förutom Kina, Vietnam och Belgien. Så för spelarna i Indonesien, gör dig redo att spela!

Call of Duty: Mobile är din ladda ner gratis med en storlek på endast 1 GB. Det finns också några betalda artiklar (köp inom appen) i spelet, precis som PUBG Mobile eller Mobile Legends.

Call of Duty: Minsta specifikationer för mobil

Foto med tillstånd av: The Digital Wise

Då, vad sägs om problemet Call of Duty: Mobil minimispecifikationer? Kan potatis Android-telefoner spela detta HD-grafikspel?

Garena Indonesien som utgivare Det officiella CoD: Mobile-spelet i Indonesien säger att grafiken för detta spel kommer att anpassas till specifikationerna för den använda enheten.

Dessutom garanterar Garena Indonesien att spel fungerar smidigt genom att tillhandahålla en indonesisk server, inte en global server!

Minimispecifikationerna för CoD: Mobile för enheter baserade på Android- och iOS-operativsystemen är följande, gäng.

Operativ systemCall of Duty: Minsta specifikationer för mobil
AndroidProcessor: Dual Core 1,2 GHz


OS-version: Android 4.3 och senare

iOSEnhet: Minimum iPhone 6 och senare


OS-version: iOS 9 och senare

För att få den senaste Call of Duty Mobile APK kan du också hämta den på länken nedan, gäng!

Ladda ner Garena Skjutspel

Bonus: Samling av coola Call of Duty: mobilnamn som du kan använda!

Innan du spelar kommer du vanligtvis att bli ombedd att göra smeknamn först. Ingår i detta Call of Duty: Mobilspel, gäng.

För er som fortfarande är förvirrade att välja smeknamn coolt spel som du vill använda har ApkVenue en lösning!

Du kan prova en samling smeknamn spel som du kan använda i CoD-spelet: Mobil eller andra spel, som PUBG, Free Fire och Mobile Legends. Läs mer nedan, ja!

VISA ARTIKLAR

Video: Kuy, titta först Spel Call of Duty: Mobile innan du spelar!

Det här är några intressanta fakta som du måste veta om spel Call of Duty: mobil som har släppts för Android- och iOS-enheter.

Vad som är klart, det här spelet från Activision kommer att vara en seriös utmanare för PUBG Mobile och Fortnite-spel, särskilt med det Battle Royale-läge som det har.

Så vilken av de tre matcherna väntar du på? Är det värt det för ApkVenue att göra jämförelsen innehåll? Skriv i kommentarfältet, ja!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found