aldrig jailbreak iphone! Här är 5 faror bakom jailbreaking din iPhone

Har du en iPhone och vill jailbreaka den? Vänta lite, läs först den här ApkVenues recension om farorna med att jailbreaka en iPhone.

IOS-operativsystemet inbäddat i enheten iPhone faktiskt har implementerat mycket stram säkerhet. Men oavsett hur stramt säkerheten för ett system är, fortfarande kan trängas igenom. Vissa hackare kunna tränga igenom iPhone och kan röra ** dess systemfiler. Detta kallas då ** Jailbreak.

Precis som när du rotar din Android kan du också jailbreaka din iPhone låser upp iPhone: s potentiella funktioner. Massor av coola funktioner och appar kan bara användas när iPhone har fängslats. Men jailbreaking av en iPhone medför också potentiell förlust. Vad är dem? Kolla in det fullständiga efter ApkVenues recension.

  • Flytta "hjärtan"? Här är 7 iPhone-alternativa applikationer på Android
  • Gör dessa 5 saker innan du lämnar iPhone för Android
  • 50 bästa iPhone-appar genom tiderna

Här är 5 skäl till varför du inte ska jailbreak din iPhone.

1. iOS och dess applikation blir instabil

Fotokälla: Foto: dailymail.co.uk

IOS inbäddade i iPhone har programmerats på ett sådant sätt så att det går smidigt av Apple. Genom att tinka med iOS-systemet (Jailbreak) betyder det att du kommer att skapa iOS och dess applikationer. bli instabil.

2. Minskad säkerhetsnivå

Fotokälla: Foto: safewise.com

Precis som Android har rotat sigJailbroken iPhone-enheter också mycket sårbara för säkerhet. Din iPhone kommer potentiellt att utsättas för skadlig programvara som bärs av applikationer som du installerar utanför App Store eftersom dessa applikationer inte är detrecension direkt av teamet från Apple.

3. iPhone-batteriet tappar snabbt

Fotokälla: Foto: imore.com

Detta är verkligen mycket vanligt på jailbroken iPhone-enheter. Vanligtvis en jailbreakad iPhone-enhet prestanda kommer att förbättras överskrider de gränser som ställts av Apple. Detta har naturligtvis mycket inflytande på batteriets livslängd.

VISA ARTIKLAR

4. Garantin förverkad

Fotokälla: Foto: careiphone.com

Apple-fest har förbjuda iPhone-användare att jailbreaka sina enheter. Som nämnts ovan är jailbroken iPhone-enheter extremt säkerhetsbenägna, och det är allt bortom ansvar Äpple. Du förlorar den officiella garantin trots att garantiperioden fortfarande är giltig.

5. Kan inte uppgradera till den senaste versionen av iOS

Fotokälla: Foto: imobie.com

Apple alltid släppte en uppdatering för iOS årligen. Du är iPhone-användare som har fängslats kommer aldrig att kunnauppgradera iOS dig till nästa version. Så du måste vara nöjd med den iOS-version som du använder nu.

Där är han 5 skäl till varför du inte ska jailbreaka din iPhone du. Du borde vara Tänk på det ja innan Jailbreak din iPhone. Se till att du känner till riskerna. Om du bara använder din iPhone endast för sociala medier, då Jailbreak inte lämpliga till dig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found