13 av de mest spännande bästa och nyaste Android-applikationerna för oktober 2017-upplagan

Den här gången samlar ApkVenue flitigt en lista över de senaste mest spännande Android-applikationerna som du kan använda för skojs skull. Naturligtvis kan du inte missa det.

Nya applikationer fortsätter att dyka upp, vissa är till exempel utformade för att öka produktiviteten. Men det finns också de som är "kul" eller bara för skojs skull.

Den här gången kommer ApkVenue att vara flitiga att samla listor den nyaste mest spännande Android-applikationen som du kan använda för skojs skull. Naturligtvis kan du inte missa det.

  • De 7 senaste häftiga Android-applikationerna, gratis augusti 2017-upplagan!
  • De 7 senaste gratisapplikationerna för Android för juli 2017
  • De 7 senaste gratisapplikationerna för Android för juni 2017-utgåvan

Den nyaste mest spännande Andorid-applikationen

1. Tinycards av Duolingo

Visst känner du till Duolingo-appen för främmande språkinlärning? Så de släppte precis en andra ansökan Tinycards av Duolingo: Fun & Free Flashcards.

Den här appen använder regelbunden repetition och smarta inlärningstekniker som hjälper dig att lära dig massor av nya saker, inte bara språk. Ja, det här programmet kan enkelt göra dig smart och finpussa ditt minne så att det inte blir tråkigt.

2. Vizmato

Inte bara lägga upp foton, nu är det dags att dela videor. Om du är en av de människor som alltid följer den här trenden kommer Vizmato att vara till nytta för dig.

Vismato är en app som gör dina korta videor till riktigt roliga. Det finns ett brett urval av filtereffekter som du kan använda, teman, musik, effekter och text.

Du kan också spela in direkt med Vismato för videor i slow motion eller snabb motion efter eget tycke.

3. Cashtree

Den näst mest spännande Android-applikationen är Cashtree. Det är mindre spännande att prova, du kan tjäna pengar genom att ladda ner de appar eller spel som Cashtree rekommenderar. Besök länkar, visa annonser på låsskärmen och hänvisa ditt konto.

Du kan köpa kuponger med kontanter som du samlar in. Från kuponger från Matahari Mall, Lazada, Tokopedia och andra. I själva verket kan du köpa en ny smartphone med de kontanter du samlar in.

4. Hypocam

Med Hypocam kan du inte bara ta foton med den vanliga svartvita effekten. Istället kan du spela med de funktioner som finns på Hypocam för att producera fantastiska svartvita foton.

Du kan göra vissa färger djupare, mörkare eller ljusare. Hypocam ger oändliga möjligheter att producera fotografier som skiljer sig från de andra.

5. LINE Creators Studio

Som ni vet finns det så många häftiga klistermärken på LINE. Om du inte är nöjd kan du också skapa dina egna klistermärken med den senaste Android-applikationen LINE Creators Studio.

Det är väldigt enkelt att skapa klistermärken på LINE, du behöver bara importera vilken bild som helst på din smartphone till appen. Efter det väljer du det område du klippte som klistermärke, kommer applikationen att göra resten.

6. SoundMash

Med denna SoundMash-applikation kan du skapa anpassade gratulationskort. Välj en GIF-bild och använd sedan smartphone-mikrofonen för att prata eller till och med sjunga över den. Skicka sedan den som en video.

7. Hornhinna: Obegränsade filter, popularitetsförutsägare

För de av er som är riktigt hooked dela med sig foton på sociala medier, måste du ha varit förvirrad när du väljer de foton du vill dela. Tja applikation Hornhinnan hjälper dig genom att ge en ungefärlig poäng för hur sannolikt det är att ditt foto blir viralt.

Du kan lägga till olika coola filter som säkerligen kommer att göra dina foton annorlunda. Cornea kan också ge rekommendationer för hashtags som är lämpliga för foton som du vill dela. Riktigt spännande, eller hur?

8. Ottipo Photo Editor: klistermärken, ramar, effekter

Den näst mest spännande Android-applikationen är Ottipo Photo Editor. Ja, som namnet antyder, är detta ett fotoredigeringsprogram med en mängd funktioner, du kan lägga till klistermärken, filter, ramar, text och mer.

Den här applikationen är fortfarande i beta, så var god om det finns några buggar. Funktionerna fortsätter dock att växa.

9. LightX Photo Editor

Den här är också fortfarande ett fotoredigeringsprogram. De funktioner som erbjuds skiljer sig dock från Ottipo. Vad kan du göra med LightX Photo Editor?

Så många, från att börja radera bakgrund, ändra färgen på kläderna du bär, ändra bakgrundsfärgen, kombinera två foton för att bli ett alias dubbel exponeringoch andra coola funktioner. Du måste verkligen prova det.

10. Teleportera

Den näst mest spännande Android-applikationen är Teleportera. Denna applikation kommer att upptäcka ansikten i bilden och separera dem från bakgrunden.

Det betyder att du kan ändra hårfärgen, suddiga bakgrunden eller ändra bakgrunden helt. Riktigt coolt, eller hur?

11. Motion Stills

En av de coolaste funktionerna på iPhone som Android-användare är avundsjuka på är Live Photo-funktionen. Där du kan ta riktiga rörliga bilder.

Google själv har släppt appen Motion Still på iOS. Denna applikation är avsedd som ett enkelt sätt att konvertera iPhone Live Photos till GIF-format så att det blir lättare dela med sig.

De goda nyheterna, Google har precis släppt en ansökan Motion Stills på Android. Men med en annan funktion på iOS. Det finns två lägen tillgängliga, nämligen "Motion Still" -läget, aka Live Photo-stil för att ta en tre sekunders GIF.

VISA ARTIKLAR

Då är det andra läget "Snabbspolning framåt", vilket kan påskynda videon från två gånger till åtta gånger den ursprungliga hastigheten. Ja, som Boomerang på Instagram.

12. Kurvtext på foto: Snygg NameArt

Jakas nästa val av den senaste Android-applikationen är Kurvtext på foto: Snygg NameArt. Detta är en cool bildredigeringsapplikation.

Som låter dig fritt placera vacker böjd text. Mycket lämplig för dina Instagram-foton.

13. Kontrollcenter iOS 11

Om en minut uppdatering iOS 11 startar. För dig Android-användare som vill uppleva lite sofistikering i iOS 11 kan du prova applikationen Kontrollcenter iOS 11.

Ja, svep nedifrån och upp för att njuta av Control Center-vyn på iOS 11. Visserligen ser det riktigt cool ut.

Så det är listan över de mest spännande Android-apparna för september 2017. Jaka kommer att fortsätta att uppdatera varje månad. Har du ytterligare coola applikationer? Dela din åsikt.

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found