även om det är mycket användbart, dessa 10 applikationer förbjöds från play store, varför va?

Men bakom miljontals befintliga applikationer visar det sig att det finns flera applikationer som blockeras av Google. Vill du veta vilka applikationer? Kolla in följande ApkVenues recension, låt oss gå!

Google Play Butik, en plats där vi kan ladda ner miljontals Android-applikationer. Det finns olika typer av applikationer i Play Store, allt från affärsapplikationer, shopping, utbildning, spel och många fler.

Men bakom miljontals befintliga applikationer visar det sig att det finns flera applikationer som blockeras av Google. De blockerade applikationerna ** passerar vanligtvis inte säkerhetsvalet *, eller så har appen en förbjuden funktion som hacking, bedrägeri och andra olagliga aktiviteter. Vill du veta vilka applikationer? Kolla in följande ApkVenues recension, låt oss gå!

  • Så här köper du program i Legal Free Play Store
  • 7 Googles 'hemliga' applikationer som du definitivt inte känner till
  • 5 faror med att installera falska Android-appar i Google Play Butik

Mycket användbart, men dessa 10 applikationer är förbjudna från Play Store

1. Lucky Patcher

Fotokälla: Källa: apkhx.com Apps Utilities Lucky Patcher LADDA NER

Lucky Patcher är ett program som fungerar för att ta bort annonser, lapp Ansökan, ändra apkoch eliminerar de förbetalda funktionerna i en applikation. Denna applikation kräver dock root-åtkomst för att maximera alla dess funktioner.

Om vi ​​bara tittar på funktionaliteten gör den här appen definitivt olagliga aktiviteter. Det är därför Lucky Patcher aldrig dyker upp Play Butik hälsningar.

2. Xposed Framework

Fotokälla: Källa: phonandroid.com LADDA NER appar

Till skillnad från Lucky Patcher, Xposed Framework är ett program som är användbart för att knäcka din Android eller vad vi vanligtvis kallar MOD. Med den här applikationen kan du ändra vad som helst på din Android-telefon.

Du kan ändra vyn, anpassad ROM, ändra teckensnitt, hacka applikationer, ange flaggskeppstelefonfunktioner, uppdaterauppdatering OS efter eget val och mycket mer. Denna applikation ** kräver root-åtkomst "* för att köra den.

3. TubeMate

Fotokälla: Källa: wmtecnology.com Apps Downloader & Plugin Tubemate LADDA NER

Vem känner inte till den här applikationen? TubeMate är ett program som låter sina användare ladda ner videor direkt på YouTube. TubeMate har skillnad jämfört med app för nedladdning av video Övrig.

Med TubeMate kan vi ladda ner videor på YouTube utan att vrida videon. Det här är en av anledningarna till att TubeMate en gång var i Play Store, men nu har blockerats av Google.

4. Rush Poker

Fotokälla: Källa: androidpolice.com

Rush Poker är en av de förbjudna ansökningarna, hur inte? Denna ansökan är en spelapp använder riktiga pengar. Tidigare var denna applikation mycket populär i Play Store, men på grund av de många rapporterna om protester från Android-användare blockerades denna applikation av Google.

Ännu värre, denna ansökan gratis att använda av alla grupper inklusive minderåriga. Detta är verkligen mycket oroande för föräldrar förlorade pengarna utan någon uppenbar anledning.

5. Popcorn Time

Fotokälla: Källa: trust.zone Apps Downloader & Plugin Popcorn Time NEDLADDNING

Värre än TubeMate, Popcorn Time är ett program för nedladdning av upphovsrättsskyddade filmer och TV-serier. Här kan vi också titta på trailers, välj undertexter, videokvalitet och sedan ladda ner den på torrent-server de. Naturligtvis är detta strängt förbjudet och olagligt. Det är anledningen till att Popcorn inte finns i Play Store.

6. PSX4Droid

Fotokälla: Källa: electricpig.co.uk Apparverktyg LADDA NER

PSX4Droid är ansökan PlayStation-emulator, med den här applikationen kan du spela nästan alla PlayStation-spel. När den först lanserades var denna applikation mycket populär och hämtades allmänt av Android-användare. Men på grund av denna ansökan bryter mot lagen och upphovsrätten, Sparkade Google omedelbart PSX4Droid från Play Store.

7. AdAway

Fotokälla: Källa: android.caotic.it Apps Productivity AdAway LADDA NER

Som namnet antyder, AdWay var de bästa adblock-apparna innan de sparkades från Play Store. Nästan samma adblock-app Annars kräver AdAway root-åtkomst för att köra den.

Att blockera annonser i applikationer är ett anfall, förutom att adblock-applikationen också kan skadlig applikationsutvecklarna.

8. F-Droid

Fotokälla: Källa: androidpolice.com LADDA NER appar

Nästan samma som Play Store, F-Droid är en marknad Android-applikation. F-Droid tillhandahåller dock bara applikationer licensierad med öppen källkod. Här hittar du olika applikationer som inte finns i Play Store, inklusive applikationer AdAway, Xposed Framework, och mycket mer.

Enligt Googles policy handlar det om att tillhandahålla en licensierad applikation med öppen källkod inte tillåtet. Det är anledningen till att F-Droid aldrig hittades i Play Store.

9. Amazon UnderGround

Fotokälla: Källa: 8apks.com Apps Downloader & Internet DOWNLOAD

Amazon UnderGround du kan säga att det är Amazon-versionen av Play Store, med andra ord kan du ladda ner olika Android-applikationer här. Precis som andra marknadsplatsappar, Amazon UnderGround också blockerad av Google eftersom det strider mot Google Play-policyer. Policyn är "får inte tillhandahålla andra marknadsplatser än Google Play Store".

10. CM-installatör

Fotokälla: Källa: androidcentral.com Appar Produktivitet CyanogenMod Installer LADDA NER

För dig som gillar att utforska Android kanske du redan känner till den här applikationen. CM Installer eller CyanogenMod Installer är ett program för att installera CyanogenMod ROM-skivor utan att behöva rota smarttelefonen.

Installera mods på Android är en sak mot politik Google. Det är anledningen till att CM Installer inte syns på Google Play.

Fotokälla: Rubrik: fluper.com

Det är 10 applikationer blockerade av Google. Har du någonsin installerat den på din mobiltelefon?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found