7 av de bästa romantiska kinesiska filmerna genom tiderna, Auto Baper!

Behöver du en rekommendation för de bästa romantiska kinesiska filmerna just nu? Här är listan över de bästa romantiska kinesiska filmerna 2020 som du måste titta på.

Förutom Korea och Indien är Kinas filmindustri också en av de gigantiska filmindustrin i den asiatiska regionen.

Även om det är känt för sina sångfilmer, visar sig den kinesiska filmindustrin också att det också finns många romantiska kinesiska filmer av hög kvalitet som du kan titta på.

Skillnader i kultur och synpunkter gör dessa romantiska filmer från Kina till ett attraktivt underhållningsalternativ för dig som är uttråkad när du tittar på Hollywood-romantiska filmer.

7 bästa romantiska kinesiska filmer

Listan över romantiska kinesiska filmer som Jaka skapade den här gången samlades utifrån filmens kvalitet och dess betyg på flera webbplatser för filmrecension.

Den romantiska filmen som ApkVenue har samlat den här gången kan verkligen vara ditt underhållningsmaterial på helgen, särskilt för dem som är riktigt galna att bli uttråkade av romantiska berättelser.

Vilka är de romantiska Mandaris-filmerna som du kan titta på just nu? Här är mer information.

1. Us ​​and Them (2018)

Us and Them är en av de bästa romantiska kinesiska filmerna har en hjärtskärande historia och är också förpackad på ett charmigt sätt.

Denna romantiska film berättar om kärleksresan till Jiangqing och Xiaoxiao som bor i Peking och försöker uppnå sin dröm om att bli rik.

Inte bara kommer de att presenteras med romantiska kärlekshistorier, publiken kommer också att bjudas in de två kärleksfåglarnas kamp för att uppnå sina drömmar med alla begränsningar de har.

Handlingen i den här filmen är också mycket intressant förpackad där kärlekshistorien för dessa två personer i 10 år sammanfattas i en serie slick fram och tillbaka.

TitelVi och dom
leva22 juni 2018
Varaktighet2 timmar
ProduktionTianjin Maoyan Culture Media & Netflix
DirektörRene Liu
KastaBoran Jing, Dongyu Zhou, Zhuangzhuang Tian, ​​et al
GenreDrama, romantik
Betyg7.3/10 (IMDb.com)

2. Secret Fruit (2017)

Secret Fruit är en romantisk kinesisk skolfilm baserad på en roman med samma titel. Romanförfattaren skrev till och med manuset i den här filmen.

Den här filmen berättar om en kärlekshistoria mellan två tonåringar som har varit vänner sedan barndomen med alla vändningar som de möter.

Yu Chizi satte dock sitt hjärta mot Duan Bowen oförmögen att uttrycka sina känslor å andra sidan blev Duan Bowen kär i en annan kvinna.

Yu Chizi letade sedan efter en annan kompis som visste att Duan Bowen inte hade några känslor för honom. Kommer dessa två tonåringar så småningom att förenas?

TitelHemlig frukt
leva7 juli 2017
Varaktighet1 timme 39 minuter
ProduktionBeijing Enlight Pictures
DirektörYi-chi Lien
KastaArthur Chen, Na-Na OuYang, Hao Ou, et al
GenreRomantik
Betyg6.5/10 (IMDb.com)

3. Love O2O (2016)

Denna romantiska kinesiska filmrekommendation skiljer sig något från inträde andra på listan som ApkVenue gjorde den här gången.

Denna romantiska film berättar historien en kärlekshistoria mellan två populära högskolestudenterr på hans campus som också är en spelmissbrukare.

Xiao Nai, som blev kär i Bei Weiwei, försökte med alla medel locka sin ideala kvinnas hjärta i den verkliga världen såväl som i spelvärlden de spelar.

Det verkliga perspektivet och spelvärlden som presenteras i den här filmen kan vara intressant underhållning för dig som är uttråkad av sådana romantiska filmer.

TitelÄlskar O2O
leva12 augusti 2016
Varaktighet1 timme 43 minuter
ProduktionShanghai GCod Entertainment
DirektörTianyu Zhao
KastaAngelababy, Boran Jing, Yu Bai, et al
GenreDrama, romantik
Betyg6.4/10 (IMDb.com)

4.In the Mood for Love (2000)

Den bästa romantiska kinesiska filmen på den här framställs som en av de bästa mandarinfilmerna som någonsin producerats.

In the Mood for Love berättar historien om två personer vars partners har en affär med varandra. Från denna konflikt började känslor av ömsesidig smak mellan Chow Mo-wan och Mrs. Chan.

Denna film blev också den näst bästa filmen som någonsin producerats på 2000-talet baserat på en undersökning utförd av BBC av 177 filmkritiker.

TitelKärleksfull
leva20 maj 2000
Varaktighet1 timme 38 minuter
ProduktionUSA-filmer
DirektörKar-Wai Wong
KastaTony Chiu-Wai Leung, Maggie Cheung, Ping Lam Siu, et al
GenreDrama, romantik
Betyg8.1/10 (IMDb.com)

5. Fall in Love at First Kiss (2019)

Fall in Love at First Kiss är en av de nyaste romantiska kinesiska filmerna hittills. Den här filmen om skolkärlekens romantik släpptes 2019.

Den här filmen berättar historien om Yuan Xiangqins ansträngningar, a en vanlig ung kvinna i strävan efter hennes tillbedjan Jiang Zhishu, den smartaste eleven i sin skola.

Xiangqins kamp för att vinna Jiang Zhisus hjärta stött på olika typer av allvarliga hinder från avvisning av idols hjärta till familjeproblemen som Xiangqin själv upplevde.

Denna romantiska komedifilm försöker ta en annan synvinkel där kvinnan görs för att kämpa för kärleken till hennes förälskelse.

TitelBli kär vid första kyssen
leva27 februari 2019
Varaktighet2 timmar 2 minuter
ProduktionNew Classics Media, Tianjin Cat Eye Micro Shadow Culture Media, et al
DirektörYu Shan Chen
KastaTalu Wang, Yun Lin, Kenji Chen, et al
GenreKomedi, romantik
Betyg5.9/10 (IMDb.com)

6. Igår en gång till (2016)

Denna skolromantiska kinesiska film är ett måste för dig att titta på om du gillar kärleksromansgenren i skolan.

I går berättar Once More om en komplex kärlekshistoria mellan flera tonåringar som går i samma skola.

Denna film är inte som en typisk skolromantisk film som är fylld med komedi nyanser och romantiska scener lägga mer tonvikt på dramat i kärlekshistorien mellan karaktärerna.

Det är också svårt att förutsäga slutet på den här filmen och gör att publiken fortsätter att titta på den här filmen tills den är klar.

TitelIgår ännu en gång
leva20 april 2016
Varaktighet1 timme 48 minuter
ProduktionBeijing Enlight Pictures
DirektörTinginging Yao
KastaJingting Bai, Shutong Guo, Hongyi Li, et al
GenreDrama, romantik
Betyg6.6/10 (IMDb.com)

7. Hur länge kommer jag att älska dig (2018)

How Long Will I Love You är en kinesisk romantisk komedifilm som är värt att titta på som en stressavlastare på helgerna.

Denna romantiska film berättar historien 2 personer som träffades på grund av tidsförvrängning som hände i deras lägenhet.

Dessa två personer kom från 1999 och 2018 och de har båda olika bakgrunder och problem.

Hur länge kommer jag älska dig en stor framgång när den släpptes 2018. Filmen, vars ursprungliga budget var bara 6 miljoner USD, lyckades tjäna upp till 136,7 miljoner USD tack vare sin intressanta historia.

TitelHur länge kommer jag att älska U
leva13 november 2018
Varaktighet1 timme 41 minuter
ProduktionBeijing Joy Leader Culture Communication
DirektörLun Su
KastaJiayin Lei, Liya Tong, Ming Fan, et al
GenreKomedi, Fantasy, Romantik
Betyg6.4/10 (IMDb.com)

Det är de 7 bästa romantiska kinesiska filmerna som du kan titta på för att glömma ett ögonblick och klaga på livet på helgerna.

Även om den kinesiska filmindustrin inte är lika stor som Korea eller Hollywood betyder det inte att filmerna de producerar är av dålig kvalitet.

De filmer som ApkVenue samlade på den här listan har också god kvalitet och är verkligen värda att titta på.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.