7 bästa kloningsapplikationer för Android (uppdatering 2020)

Hur man duplicerar Whatsapp-applikationen i två är förvånansvärt enkelt. Här granskar ApkVenue listan över de bästa dubbla applikationerna som du kan använda på en Android-telefon.

Flera applikationer är en av de mest eftersökta applikationerna idag eftersom den genomsnittliga indonesiska personen har mer än 1 konto på samma sociala medier.

Många användare av sociala medier använder faktiskt sina konton aktivt till den sökning Ansökan klona Det bästa WhatsApp för att kunna använda två WA-konton samtidigt.

I stället för att ha besväret med att använda två WhatsApp-konton på två olika enheter kan du använda det bästa klonapp som du kan ladda ner och använda på en Android-mobiltelefon.

I den här artikeln kommer ApkVenue att granska ett antal rekommendationer för flera applikationer som du kan använda. Nyfiken? Kom igen, se alla detaljer nedan!

Bästa klonapplikationsrekommendationer (Uppdatering 2020)

Du har aldrig klonat en ansökan tidigare, gäng? Med den bästa dubbla applikationen som ApkVenue granskade den här gången kan du använda två olika konton, både för applikationer och spel.

Kloning av applikationer är faktiskt ett relativt komplicerat jobb, men allt detta att vara mycket mer enkel med hjälp av applikationen.

För de av er som har problem med att få den bästa applikationsmultiplikatorn är det här riktigt eftersom ApkVenue har det överst på linjen kloningsapplikationer som du kan använda.

Varför behöver du klona applikationer med bra prestanda?

Flera typer smartphone Android idag, som Xiaomi och Samsung faktiskt redan har funktioner Dubbla appar att göra en liknande metod.

Tyvärr, ibland denna inbyggda applikation har begränsade och otillfredsställande funktioner, så du behöver ytterligare, mer tillförlitliga applikationer för att utföra kloning av processen.

Från frekvensen av frekventa fördröjningar till dolda meddelanden, ibland kan du fortfarande känna den här typen av saker när du använder kloning av APK-filer som inte är tillräckligt bra.

Som ett alternativ har ApkVenue förberett en rad med de bästa klonapplikationerna som du kan använda för att köra två konton på en mobiltelefon utan problem.

1. MoChat, dubbel applikation för WA

Först finns det MoChat som är en Android-applikation för att skapa flera sociala mediekonton, inklusive Whatsapp som kan uppkopplad samtidigt.

Du kan duplicera applikationen och logga in två konton samtidigt. Du kan också få aviseringar från de två kontona utan avbrott i ett av dem.

Med bara 9 MB i storlek är MoChat lätt och lätt antilag. Du kan till och med duplicera lätta spel med den här klonapplikationen.

DetaljMoChat
UtvecklareMoChat - Klonapp
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek9,0 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg4.3/5 (Aptoide)

Ladda ner MoChat här:

Appar Produktivitet MoChatà ¢ Â?  ”à ¢ Â? ” Klonapp LADDA NER

2. Parallellt utrymme

Samma är fallet med MoChat, Parallellt utrymme låter dig också köra samma två applikationer samtidigt, gäng.

Du kan kopiera sociala mediekonton, till exempel Whatsapp, YouTube, till och med spel, som Mobile Legends: Bang Bang eller Free Fire.

Med den här dubbla applikationen kan du också dölja hemliga applikationer och låsa dem om du inte vill att andra ska se dem.

För de av er som letar efter en WA-kloningsapplikation kan den här applikationen vara ett alternativ. Ja, även om det inte är helt säkert vilka faror APK för parallellt utrymme kan orsaka.

DetaljParallellt utrymme
UtvecklareLBE Tech
Minimalt operativsystemVarierar
StorlekVarierar
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner Parallellt utrymme här:

Appar Utvecklarverktyg Parallellt utrymme LADDA NER

3. DualSpace

Nästa finns DualSpace med en storlek som är ganska minneeffektiv, vilket bara är 6,9 MB så det är väldigt enkelt för dig att använda.

Även om det är litet, låter den här klonade applikationen köra samma två applikationer samtidigt genom att spara fler resurser och springa snabbare.

Om du till exempel har 1 miljon Android-mobiltelefoner med begränsat RAM-minne finns det också en Dual Space Lite med en mer ekonomisk storlek och lämplig för enheter med begränsade specifikationer, här.

DetaljDualSpace
UtvecklareDUALSCPACE
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek6,9 MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner DualSpace här:

Apparverktyg LADDA NER

En annan bästa klonapp ...

4. GÖR flera konton

Sedan finns det GÖR flera konton vilket ger dubbelt utrymme som rymmer många konton från de mest populära sociala medieapplikationerna.

DO Multiple Accounts stöder ett antal sociala medieapplikationer, som WhatsApp, Facebook, Messenger, LINE och andra.

Denna dubbla Android-applikation stöder också populära spel, som Mobile Legends, PUBG Mobile och Clash of Clans.

Dessutom har DO Multiple Accounts också en funktion för att låsa applikationer för de av er som vill ha mer integritet i duplicerade applikationer, gäng.

DetaljGÖR flera konton
UtvecklareRiver Stone Tech
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek8 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner GÖR flera konton här:

LADDA NER appar

5. 2Konton

2Konton skiljer sig inte mycket från andra dubbla applikationer. Dess funktion är mer eller mindre densamma, dess storlek är också ganska liten, nämligen 9,1 MB.

En av de bästa kloningsapplikationerna är mer lämplig för att kopiera sociala mediekonton, men det blir ganska tungt när du använder det för att duplicera och spela spel. uppkopplad Android.

Dessutom har 2Accounts tydliga och separata meddelanden så att det blir lättare för dig att ta reda på aviseringar från två olika konton.

Denna applikation stöder också genväg för flera applikationer kan du ändra ikon och namn för att skilja det från den ursprungliga applikationen, gäng.

Detalj2Konton
UtvecklareExcelliance Technology
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek9,1 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner 2Konton här:

Produktivitet Excelliance Technology Apps LADDA NER

6. 2Ansikte

Namnet på denna applikation kan vara bekant för fans av DC-serier, gäng! Håller du med?

Sett från användargränssnitt som erbjuds, 2 Ansikte mycket kompatibel när den används för att duplicera WhatsApp och andra sociala medier.

Här kan du skapa två olika konton och växla snabbt eftersom applikationsstorleken är lätt, bara cirka 9,4 MB.

2Face har också ytterligare funktioner i form av en falsk plats som kan användas på den klonade WhatsApp-applikationen och en applikationslåsfunktion för att skydda din integritet.

Detalj2 Ansikte
UtvecklareWang-teknik
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek9,4 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner 2 Ansikte här:

LADDA NER appar

7. Parallell U

Slutligen finns det den bästa applikationen för dubbla konton för namngivna program och spel Parallell U. Du kan ladda ner den här applikationen gratis och erbjuda användargränssnitt som tenderar att vara ren.

Med en storlek på endast 8,8 MB är den här applikationen naturligtvis mycket lämplig för användning low-end smartphone.

Förutom multikontofunktionen är Parallel U-applikationen tillgänglig verktyg andra gillar Space Boost för att rengöra RAM och Lösenordsskydd för att låsa applikationen med en PIN-kod eller Lösenord.

DetaljParallell U
UtvecklareParallel & Multiple Lab
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek8,3 MB

Ladda ner Parallell U här:

LADDA NER appar

Anledningen till att du behöver den bästa klonapplikationen

Även om erfarenheten av att använda en klonad applikation ännu inte är perfekt och liknar originalet, finns det flera skäl till varför du kan behöva prova det.

Något anledningen till att du använder flera applikationer de? Här har ApkVenue sammanfattat punkterna nedan, gäng.

  • Om du bara har en enhet och vill logga in med flera konton på den.
  • Om du vill logga in till två konton på applikationer som inte tillhandahåller dessa funktioner, till exempel WhatsApp, Line, Telegram och liknande.
  • Om du vill separera ansökan chatt baserat på prioritet, till exempel den första WhatsApp för chatt familj och andra WhatsApp till chatt kontorsarbete.
  • Vill du skapa ett nytt spelkonto (Smurf) som du bygger från grunden igen.

Hur du duplicerar WhatsApp-applikationen på en Android-telefon

Som ApkVenue nämnde tidigare är en av anledningarna till att du använder klonapplikationen att duplicera WhatsApp-applikationen på en Android-enhet.

För att göra detta kan du följa stegen som ApkVenue granskade enligt följande.

  • Steg 1:Ladda ner och Installera Ansökan Parallellt utrymme som du kan få nedan.
Appar Utvecklarverktyg Parallellt utrymme LADDA NER
  • Steg 2: Öppna Parallel Space-applikationen och första gången du aktiverar behörigheter genom att trycka på Tillåta.
  • Steg 3: När du är redo att starta applikationen behöver du bara trycka på knappen Start. Sedan kan du lägga till applikationer standard, som Mobile Legends och tryck på Lägg till i Parallel Space.
  • Steg 4: För att lägga till WhatsApp-applikationen är allt du behöver göra att trycka på menyn Lägg till app och välj WhatsApp. Om du redan trycker på Lägg till i Parallel Space ännu en gång.
  • Steg 5: Nu är den klonade WhatsApp-applikationen redo att användas. Tryck på ikonen så blir WhatsApp automatiskt som nytt. Här måste du bara registrera dig som vanligt med andra nummer, gäng.

Förutom WhatsApp kan du också enkelt duplicera andra applikationer eller duplicera de spel du vill ha.

För att känna till den fullständiga metoden kan du kolla in artikeln nedan, gäng.

VISA ARTIKLAR

Tja, det var den bästa dubbla applikationsrekommendationen på en Android-mobiltelefon som du kan använda, gäng.

Om du vill duplicera applikationer och köra mer än ett konto på en enhet, glöm inte att prova en av applikationerna ovan, OK!

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delade den här gången användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Iyana Vhie.