Så här styr du volym och ljusstyrka på YouTube med en fingersvepning

I den här artikeln vill ApkVenue ge dig coola tips, hur man styr volymen och skärmens ljusstyrka på YouTube med en fingersvepning, som MX Player.

För dig som gillar att titta på filmer på en smartphone måste du känna till en videospelarapplikation VLC Player eller MX-spelare. Förutom att kunna visa undertexterhar videospelaren mycket enkel skärmens ljusstyrka och ljudvolymkontroller.

När du till exempel tittar på en video på MX Player, sveper du bara skärmen uppåt och nedåt till höger för att justera volymen och till vänster för att justera skärmens ljusstyrka. Så du kan njuta av maximal film under olika förhållanden.

  • Hur man automatiskt hoppar över annonser på YouTube Android utan rot
  • Tjäna pengar på YouTube med dessa 5 typer av videor!
  • 5 YouTube-hemliga knep som du förmodligen inte visste

Så här kontrollerar du skärmvolym och ljusstyrka på YouTube med fingrar

Tyvärr är den här coola funktionen inte tillgänglig i YouTube Android-appen. AppListo-utvecklingsteamet rapporterade från Wonderhowto och bestämde sig för att implementera den här coola kontrollfunktionen i YouTube-applikationen. De lyckades också utveckla ett program som kan styra skärmens ljusstyrka och volym som i MX Player.

1. Installera Touch Controls för YouTube

Ta det lugnt, applikationer Pekreglage för YouTube det kan fungera utan åtkomst rot. Vad som är klart, för de av er som är en hobby ström YouTube, du måste verkligen prova den här applikationen.

Apps Produktivitet AppListo LADDA NER

2. Aktivera servicetillstånd i tillgänglighet

När du har installerat den visas den första gången du öppnar den dyka upp meddelande om att Touch Controls för YouTube kräver behörigheter som du måste aktivera i tillgänglighetsinställningar. Så du trycker bara på den Tillgänglighetsinställningaroch välj sedan Tryck på kontroller för YouTube och aktivera.

3. Visa andra inställningar

Öppna nu Touch Controls för YouTube-applikationen igen, därifrån kan du se inställningarna som du kan justera, till exempel justering svep känslighet för att justera skärmens ljusstyrka och ljudvolym och visa procentsatsen. För att öppna andra inställningar kan du göra uppgradera genom att betala IDR 20000.

4. Öppna YouTube Android-appen

Jaka försökte också omedelbart det här, se till att YouTube-videon är i helskärmsläge. Som ApkVenue förklarade ovan, för att justera volymen, skjut bara upp och ner på höger sida av skärmen. Eller svep uppåt och nedåt till vänster för att justera skärmens ljusstyrka.

Det finns täcka över halvgenomskinliga meddelanden som visas när du använder funktionen, men det är ett litet pris att betala för dess fantastiska funktionalitet. Dessutom kan du radera täcka över och hjälpa utvecklaren genom att köpa versionen full-hans. Mycket lätt, eller hur? Lycka till och glöm inte ApkVenue väntar på din kommentar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found