djupare än den djupa webben, de 8 mest hemska internet-mysterierna i historien

På internet har ingen någonsin känt till det. Skapat för att vara ett forum för aktiviteter som utförs på distans, kan internet inte skiljas från tabuärenden

I det Internet ingen har någonsin känt till det. Skapat för att vara ett forum för aktiviteter som utförs på distans, kan internet inte skiljas från tabuärenden.

Vissa Internet-mysterier gör många människor nyfikna och letar efter svar. Jaka har sammanställt 8 mest skrämmande Internet-mysterier någonsin. Kolla in recensionerna nedan.

  • 7 mysterier i himlen som inte har lösts hittills
  • Avslöjat, detta 1337-mysterium kommer från Hacker-legenden!
  • HEMLIGHET! 12 mystiska spelsteg som spelare sällan känner till (del 2)

8 mest skrämmande Internet-mysterier någonsin

1. Video om pestläkaren

Består av någon som bär skyddsmask gör en rad konstiga aktiviteter i byggnaden förfallen. Titeln på videon är lika förvirrande, den lyder, 01101101 01110101 01100101 01110010 01110100 01100101', eller efter att ha översatts från binärt nummer in i texten, 'Muerte' som betyder, Död På språk Spanska.

Jag vet inte vad innehållet i videon betyder, allt lämnar bara ett intryck skrämmande och mystisk. Till och med de "amatördetektiverna på internet" som dök upp i kommentarerna fick inte den verkliga betydelsen. Är det bara ett skämt? Halloween? Viral marknadsföring? Eller är det en terrorvideo? Vad som är säkert är att detta hittills aldrig har avslöjats.

2. Cicada 3301

Enkla bilder har dykt upp på internet över hela världen 4 januari 2012, med ett ord som läser,

'Hallå. Vi letar efter mycket intelligenta individer. För att hitta dem har vi gjort ett test. Det finns ett meddelande gömt i den här bilden. Hitta det och det leder dig ner på vägen för att hitta oss. Vi hoppas kunna träffa några av de människor som lyckades lösa det. Lycka till.'

Bilden är också markerad med siffror '3301', som när de är ihop med en pusselformad bild en cricket det, ge det ett namn, Cicada 3301.

Sedan dess har Cicada fortsatt att visas varje år. Den som lyckades avsluta det, prata med Snabbt företag år 2014, om åtkomst till webbplatsen darknetoch tog honom till ett utvecklingsjobb som heter, Cicada Anonym Key Escrow System eller för kort Kakor. Men Cicada har äntligen försvunnit sedan 1952 2015. Hittills vet ingen eller förklarar det hela.

3. A858

A858 är den förkortning som ges till A858DE45F56D9BC9, båda är användarnamn Reddit och titel subreddit det mystiska. Eftersom 2011, Redditor Det har skickat en serie konstiga meddelanden, som tros vara ett kodpussel som passar Cicada 3301.

Detta uppmärksammade också allmänheten, från datorexperter till vanliga människor, som kämpade för att avkoda alla befintliga koder. Tills slutligen, så småningom, var resultaten kända endast i form av enkla ord som 'tack'. Är det inte konstigt? Förvirrande, vem är personen bakom allt detta? Vad syftet och syftet är har inte avslöjats förrän nu.

4. Webdriver Torso YouTube Channel

2013, Under sju månader slutligen en av kanalerna Youtube som heter Webdriver Torso har laddat upp i genomsnitt en video vardera 20 sekunder. Varje video är exakt samma, varaktighet 10 sekunder, de innehåller endast röda och blå rektangulära animationer, åtföljda av en serie toner. Position, formstorlek, videotitel och tonhöjd verkar helt slumpmässigt.

Runt omkring 77.000 eller fler videor har laddats upp. Detta fick också uppmärksamhet hos nätanvändare, och de började gissa vad som var meningen bakom detta. Det finns de som är misstänksamma mot regeringens hemliga projekt, hackare, mafia, till och med utomjordingar. Men efter att ha fått ett djupt och mystiskt intryck avslöjades kanalen av YouTube och Google är en videotestmetod. Om du skriver nu "torso webdriver" i sökfältet Google eller YouTube ändras logotypen till videon.

5. Markovian Parallax Denigrate

Tillbaka i år 1996, där det finns ett av mysterierna på internet den äldsta och legendariska. Vid den tiden användargruppen Usenet översvämmade av skräppost en konstig hög med meddelanden med titlar Markovian Parallax Denigrate.

Meddelandets innehåll läser enligt följande, jitterbugging McKinley Abe bryta Newtonian inferring caw update Cohen air samarbeta rue sportswriting rococo invocate tousle shadflower Debby Stirling patogenesis escritoire adventitious novo ITT most ordförande Dwight Hertzog annorlunda exakt dunk McKinley hängande firelight Uranus episodisk medicin diktigt vassligt'

I arkiven Usenet Google, bara ett meddelande finns kvar med samma titel. Och namnet på avsändarens e-postadress skrivs som Susan Lindauer. Han identifierades som en före detta journalist som arresterades den 2004 efter att ha misstänks ha tjänat som regeringsagent Saddam Hussein. Sedan dess har han varit en leverantör av konspirationsteorier av olika slag, liksom historiska händelser 9/11.

Kort därefter upptäcktes Lindauers anslutning till allt detta 1999 2016, sida Wikipedia som noterade att det hade tid försvann. Hittills har det blivit mystiskt, är det sant att allt detta har något att göra med folket världseliten eller bara ett skämt?

6. Deadman-e-postmeddelandet

En man som heter Tim Hart hävdar det på månen November 2011, han fick en e-post från hans bästa vän Jack Froese, som lyder, Kan du höra mig Jag är hemma och städar vinden! ' Ämnet för detta e-postmeddelande lyder, 'Jag tittar'. Det som kanske verkade som ett skämt bland vänner blev överväldigande kuslig genom att lägga till en enkel detalj, Jack Froese är död vid den tidpunkt då detta e-post skickades.

Många säger att det är ett skämt som inte är roligt. Men Tim Hart insisterar på att detta är osant när han hävdar att sista gången han kommunicerade med Jack var när han städade vinden var det ett skämt. Tim sa att han aldrig berättade för någon om detta. Tillsammans med detta uppgav Jack Froeses familj att ingen har tillgång till e-postkontot annat än Jack själv.

7. Eht-Namuh stavar människan

Denna sajt, 973-eht-name-973.com, som helt förvirrade alla som besökte den. Börjar med ordet 'A Labyrint' följt av ordet 'abrakadabra' flera gånger ordnade i en triangelform.

Om vi ​​trycker på ordet 'A Labyrint' kommer att leda till tre animerade symboler. De tre visar sidor med meddelanden som är ganska konstiga. Alla några citerade från Bibeln, flera andra andliga och religiösa referenser, liksom en samling siffror, som tros försöka antyda något. David Denison, den ursprungliga konstnären engelsk identifierad som tillverkaren. Ingen vet dock motivet bakom skapandet av webbplatsen.

8. Marianas webb

Om du tänker djupt nät redan tillräckligt djupt från internetens omfattning måste du tänka om. Det ryktas att det finns en mycket djupare del, som kallas Marianas webb. Denna del av webben får sitt namn från Mariana Trench, den djupaste havsgraven i världen.

Man tror att Marianas web är en plats som oavsett vad du letar efter är säker på att det finns och tros innehålla allt mest hemliga från mänskligheten. I själva verket nämns stadens plats Atlantis saknas. Det har emellertid konstaterats att man måste använda för att få tillgång till Marianas web Polymerisk Falcighol-härledning. Det här är en typ matematisk funktion det beror på existensen Kvantdatorer, men kvantdatorer är kända hittills finns det ingen i världen.

Det är 8 mest skrämmande Internet-mysterier någonsin. Vilken fångar din mest uppmärksamhet? Skriv i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found