Här är några applikationer för sugning av internetkvoter att se upp för

Att förlora internetkvoten i sig i stort antal är verkligen irriterande. Tänk på att några av dessa applikationer i hemlighet extraherar internetkvoter.

Det finns fortfarande en handfull människor som inte inser det Internetkvoten kan försvinna drastiskt även om den bara används för ett fåtal applikationer. Men det finns också många medvetslös att det finns applikationer som suger upp internetkvoten och använder din internetinformation.

Några av dessa applikationer har funktioner som gör internetdatakvoten är utarmad uttömd utan användarens vetskap. Visst flera användare smartphone det där aningslös blir bara arg själv eller till och med arg på dig SIM-kortleverantör.

  • Så här sparar du 1 GB-kvot i en månad
  • Innan du ångrar det, använd dessa 5 viktiga saker i din webbläsare
  • Hur man sparar internetdatakvot på Google Chrome på en dator

Internetkvottsugning Smartphone-applikation

Att se upp för det nu går vi se förklaringen till vissa sugapplikationer för internetkvoter som är ganska oroande för smarttelefonanvändare.

1. Facebook

Videofunktioner på Facebook Mobile verkligen mycket användbar och underhållande när de drabbas av tristess. Men vem skulle ha trott att denna ansökan var den första kandidaten som en ansökan om att suga upp en hel del internetkvoter. Funktioner Autospela vilket skulle göra det lättare, istället tar det upp mycket av den internetkvot du har.

Sättet att stänga av det är ganska enkelt och inte komplicerat. Du behöver bara trycka på en knapp Mer längst ned till höger och tryck på inställningar. Gick in i Kontoinställningar och knacka Videor och foton. Efter det tryck Autospela och välj bara inaktivera.

Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER

2. Instagram

Den här populäraste applikationen för fotouppladdning är en av de internetkvoter som dammsugar applikationer att se upp för. Att se ett foto eller en video i några sekunder är inte huvudproblemet, utan om du öppnar det Instagram kan naturligtvis kontinuerligt få din internetkvot att ta slut snabbt.

Väl, det finns tips för dina fans Instagram för att spara din internetkvot ganska drastiskt (Läs också: 7 sätt att spara internetdatakvot på Android). Du kan helt enkelt öppna Inställningar eller inställningar och fortsätta till Mobildata användning aktivera sedan funktionen Använd mindre data för att spara data på din Instagram.

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

3. Youtube

Att titta på videor på Facebook är roligt, särskilt på Youtube. Men öppna inte bara och spela upp videon du vet när du skapar en applikation Youtube på din smartphone. Glöm inte att ställa in videon som du tittar på är inte tung och kasta kvoten för ingenting.

Hur man ställer in mer spara kvot ganska lätt också. Du behöver bara trycka på punkt 3 i det övre högra hörnet och gå in inställningar. Sätt sedan bara på den Spela endast HD på Wi-Fi för att spara din internetkvot.

Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER

4. Spotify

Njut av musik online uppkopplad det är det roligaste eftersom låten du vill lyssna på också är väldigt komplett. En applikation som är ganska bra är Spotify. Men gör inget misstag du vetkan den här applikationen vara applikation för internetkvotevakuum vilket är ganska stort. Men ta det lugnt, det finns kraftfulla sätt så att kvoten sugs upp inte för uppsvälld, nämligen genom att reglera Strömningskvalitet i Inställningar till Normal.

Väl, det är några sugapplikationer för internetkvoter som du bör vara medveten om. Nu behöver du inte oroa dig längre när du använder dessa fyra applikationer vilket naturligtvis sparar din internetkvot mer om du har följt tipsen ovan.

Spotify video- och ljudappar LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found