så här kan du vara en go-jek-drivrutin utan att behöva registrera dig, vill du?

Go-Jek och online-motorcykeltaxi är för närvarande populära i Indonesien. Faktum är att många studenter och anställda är upptagen med att registrera sig för sina förare. Vill du bli en Go-Jek-förare? Så här blir du en motorcykeltaxichaufför utan att behöva registrera dig.

Sedan introduktionen i Jakarta för första gången, Go-Jek fångade omedelbart uppmärksamheten hos många parter. Med gröna attribut som strömmar i den heta solen, som inte snabbt märker deras existens. Men det är inte allt, Go-Jeks moderna sätt att arbeta är också ett problem.

Passagerare har inte bara lättare att hitta ojek, Go-Jek-förare är också lättare att få passagerare. Men att registrera Go-Jek är inte lätt. Tja, du vill vara förare Go-Jek utan en lista? Här är hur!

  • Roligt! Att använda GO-JEK är bekvämare med utbildade förare
  • GO-JEK redan mainstream, nu kan du beställa Bampil med BajaApp
  • Myggor tillsammans? Slakt med detta spel och applikation

Så Go-Jek-drivrutiner är roliga

Det är kul att vara en G0-Jek och motorcykel taxichaufför uppkopplad annat kan du få en passagerare utan att behöva hänga på en viss plats. Och efter att ha lämnat av passagerarna har du möjlighet att få en annan passagerare på väg hem. Så bli inte förvånad om många människor flockar till den färdiga listan förare Go-jek och motorcykeltaxi uppkopplad Övrig. Tyvärr har de begränsat antalet på senare tid förare-hans.

Apps Underhållning PT GO-JEK INDONESIA DOWNLOAD

Hur man är en Go-Jek-drivrutin utan att behöva registrera sig

För de av er som är trötta på att spendera fritid på jobbet eller på campus, försök bara vara förare Go-Jek. Egentligen inte riktigt så förare Go-Jek letar efter passagerare på vägen, men känner upplevelsen genom ett spel som heter Go-Jack! inte Gojek!. Även om det betonar att det inte är Gojek, stärker detta gröna attribut bilden av spelets syfte som underhållning för de av er som vill vara förare Go-Jek. Ladda ner Go-Jack-spelet som är gjort utvecklare lokal AMPlified i länk följande.

AMPlified Arcade Games LADDA NER

Till skillnad från att vara en Go-Jek-chaufför som måste vara villig att ta kön för att registrera sig, krävs inte en registreringsprocess för att spela Go-Jack-spelet som är ett spel som gjorts av landets barn. Du måste bara ansluta det till ditt Facebook-konto, då kan du omedelbart spela det. Inte komplicerat, eller hur? Och du är redo att hitta motorcykeltaxipassagerare för att bli av med din tristess på kontoret.

Fortsätt att dra tills Seberang Island

Genomföra populariteten för motorcykeltaxi uppkopplad, de spel som skapats av landets barn kombineras noggrant med spelgenren oändlig körning som många smarttelefonanvändare gillar. Så i det här spelet har du i uppgift att fortsätta att anspela din motorcykel för att locka passagerare. Genom att locka passagerare får du kredit för att köpa gas och tjäna också booster.

Booster detta är användbart som ditt liv. Varje gång du träffar ett hinder, booster du kommer att minska. Men vad som måste övervägas är inte bara boostern, du måste också vara uppmärksam på bensin och kredit. Hur som helst, Go-Jack är inte bara ett spel oändlig körning vanliga.

Inspirerad av Go-Jek, som utökade sin verksamhet inte bara i Jakarta, låter Go-Jack dig också expandera och leta efter passagerare till staden Pekanbaru och andra. Varje stad har sina egna hinder, så du blir inte uttråkad när du spelar dem. Så du kan använda krediterna som du samlar in senare för att expandera till andra städer.

Ljus med unika ljudeffekter

Som ett lokalt spel har Go-Jack framgångsrikt väckt Jakas uppmärksamhet. Bortsett från att vara mitt i trenden med motorcykeltaxi uppkopplad, vad som är intressant med det här spelet är gameplaydet är lätt att spela och också lätt. Dessutom förtjänar ljudeffekten tummen upp. I stället för att använda riktiga motoriska ljudeffekter föredrar AMPlified att använda ljudeffekter som genereras från beatbox (eller din vanliga munton?) Kreativ!

Under hela spelet kommer du definitivt att skratta med en mängd unika ljud. Det finns en söt röstflicka som säger "Tack bror", sa en dyster pojkes röst"Tack bror"och andra. Kom igen! Prova!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found