anti flaskhals! hur man bestämmer de perfekta spel-pc-specifikationerna

För att spela de senaste spelen finns det flera enheter som kan användas. Exempel är som Playstation 4 eller Xbox One eller bärbara datorer eller spel-datorer.

Bland alla befintliga spelenheter är spel-PC: n i allmänhet det som är förvirrande. För om det är en spel-PC måste du själv bestämma specifikationerna. Hur bestämmer du de perfekta spel-PC-specifikationerna?

  • Gör detta för att öka datorns spelprestanda upp till 200%
  • Intel realiserar den bästa PC-spelupplevelsen och VR-upplevelsen
  • Här är 3 handhållna speldatorer som liknar smartphones!

Hur man bestämmer de perfekta spel-PC-specifikationerna

Fotokälla: Bild: ASUS

Sjukdomen som uppstår är relaterad till valet av PC-spelspecifikationer, nämligen flaskhalsar. Flaskhals poängen är att datorns hårdvarufunktioner inte kan maximeras, eftersom de PC-specifikationer som används inte är balanserade. Hur man inte får denna sjukdom enligt följande ...

Steg för hur du bestämmer de perfekta spel-PC-specifikationerna

Steg 1

Besök först webbplatsen som heter "Flaskhalsen"kan du besöka den via följande länk:

Besök:Webbplatsen för flaskhalsen

Steg 2

Ange de PC-spelspecifikationer du planerar. Med början från "Processor", "VGA", "BAGGE" och "Lagring". Klicka i så fall på "Beräkna".

Steg 3

Vänta ett ögonblick, då kommer resultaten att visas omedelbart. Observera att det finns i exemplet "Flaskhals". Om processorspecifikationerna som ApkVenue valde är för svaga rekommenderas att ändra till Intel Core i7-5960X.

Det är riktigt enkelt, eller hur, du behöver bara ange de PC-specifikationer som ska monteras och då kommer resultaten att visas omedelbart. Med den här enkla metoden garanteras dina datorspelspecifikationer att vara perfekta. Lyckligt försök!

Se också till att du läser relaterade artiklar PC eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found