underbar! Så här skickar du ett e-postmeddelande till ditt mobilnummer

Har du någonsin haft att skicka ett e-postmeddelande som var brådskande och måste levereras omedelbart? Om så är fallet, skicka bara ett mejl direkt till mobilnumret. Så här skickar du ett e-postmeddelande till ett mobilnummer!

Har du någonsin varit i ett brådskande tillstånd att behöva skicka e-post och måste levereras omedelbart? I så fall kan du skicka ett e-postmeddelande direkt till telefonnummer.

CloudHQ har skapat ett Chrome-tillägg som låter dig skicka e-post direkt till valfritt telefonnummer från Gmail. Hur gör du det?

  • 10 Chrome- och Firefox-tillägg för webbutveckling
  • 10 måste-ha Chrome-tillägg för webbdesigners och utvecklare
  • 5 bästa Google Chrome-tillägg för studenter

Hur man skickar e-post till mobilnummer

Lägg till tillägget "Din e-post till SMS"

Tillägget heter "Din e-post till SMSDetta tillägg lägger till en ikon "mobiltelefon" till din Gmail-inkorg så att du kan vidarebefordra din e-post till ditt mobilnummer.

Hur man skickar e-post till mobilnummer

Vidare kan du se metoden nedan.

Öppen webbläsareKrom på din bärbara dator / PC, lägg till tillägget Din e-post till SMS. Glöm inte logga in till ditt Google-konto.

Öppna sedan Gmail från webbläsaren, välj det e-postmeddelande du vill skicka. När du har valt kan du se mobiltelefon ikon i din inkorg och klick det där. Första gången du måste registrera dig först och ge den begärda åtkomsten från tillägget. Du mata in mobilnummer syfte, använder +62-kod för Indonesien. Redigera meddelandets titel om du vill och klicka på "Fordward som textmeddelande". Då får mottagaren ett SMS-e-postmeddelande.

Gjort! Så enkelt som det kommer mottagaren att få ett SMS med en titel och en länk som innehåller din e-post. Du kan också svara direkt via e-post. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found