se upp! 6 online-läkemedelsapplikationer som verkligen är förbjudna för dig att prova!

Inte bara det, det finns också online-läkemedelsapplikationer som kan skapa beroendeframkallande effekter för användarna. Det är verkligen förbjudet för dig att prova det! För närvarande är nätanvändare upptagna med att prata om drogmissbruk som har dödliga konsekvenser.

På senare tid har det varit många frågor angående drogmissbruk vilket var dödligt killar. Faktum är att användare kan vara medvetslösa och mycket svåra att kontrollera och bli vilda. Kalla det namngivna droger Flakka som hade tid bom för en tid sedan.

Tydligen inte bara det, det finns också tabletter onlinedroger som du måste se upp för och det är verkligen förbjudet att du försöker. Oavsett om det är beroendeframkallande, erbjuder onlinemediciner i form av denna applikation en känsla genom ljudet som spelas. Hur skrämmande är det? killar?

  • Tack vare droger kan Steve Jobs och dessa 4 personer inspireras framgångsrikt!
  • Ta med dålig påverkan! 5 karaktärer i detta spel är tunga narkomaner
  • HORRY! Smartphoneberoende är detsamma som drogberoende. Finns det en lösning?

6 online-läkemedelsapplikationer som du är förbjuden att prova!

1. i-Doser

Den första online-läkemedelsansökan finns i-Doser som hade uppståndelse nätanvändare Indonesien eftersom det påstås vara ett online-läkemedel.

Så som det fungerar kommer iDoser att stimulera hjärnan med binaurala ljudvågor och skapar den beroendeframkallande effekten som de flesta tycker är som att använda droger. Nu använder de flesta digitala läkemedelsapplikationer också samma koncept.

2. iStoner

Sedan finns det iStoner som öppet erbjuder att ansökan verkligen är ett läkemedel online. I denna betalda ansökan finns det två läkemedelsalternativ, nämligen fri och premie. Du hittar typer av droger som kokain, extas, marijuana och så vidare. Försök inte ens det.

3. Brain Waves - Binaural Beats

Sedan finns det Brain Waves - Binaural Beats utvecklat av MynioTech Apps. Om du tittar runt erbjuder den här appen inte ett online-läkemedelsalternativ som iStoner.

Brain Waves är mer avsedd som en stressavlastare genom att lyssna på lugnande musik. Ändå missbrukar många människor det till digitala droger.

VISA ARTIKLAR

4. Digitala resor

Nästa online läkemedelsansökan finns där Digitala resor. Denna applikation är verkligen ingen främling för de av er som spelar Watch Dogs. Precis som i spelet kommer du att få flera lägen som, Galenskap, Spindeltank, Ensamoch Pscyhedelic.

Även om det är kul att spela Digital Trips när du blir Aiden Pearces karaktär, bör du inte prova det i den verkliga världen killar.

5. Stereodos

Sedan finns det Stereodos i listan över läkemedel på nätet som du verkligen är förbjudet att prova. Stereodose ger också uttryckligen ett online-läkemedelsalternativ för sina användare. Det finns flera alternativ, som marijuana och extas Lysergsyradietylamid (LSD). Det finns också fyra alternativ humör, som Lugna, Trippy, Fubar och Rockstjärna.

6. HBX Binaural Player

Senast där HBX Binaural Player utvecklad av Froggy Soft. Konceptet med denna applikation är ganska enkelt, vilket är att ge ett ljud som lugnar användaren och får honom att sova ens medvetslös. Det finns flera förinställa som kan användas, såsom Astral projektion, Klarsynt dröm och Snabb sömn.

Så det är sex online-läkemedelsapplikationer som du verkligen inte vill prova. Försök inte ens, killar! Läkemedel oavsett form klassificeras som farliga och beroendeframkallande. Så var uppmärksam och var försiktig när du använder programmet.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found