titta på drama korea möte (2018)

Letar du efter de bästa romantiska koreanska dramatrekommendationerna? Kolla in Jakas artikel för att se det koreanska drama Encounter (2018)

Förutom teknisk innovation, Sydkorea är också populärt för de drama som den producerar. Inte bara i Sydkorea älskas koreanska drama av många människor runt om i världen.

En av de mest fenomenala koreanska draman som nyligen har sänts i Indonesien är Råka ut för. Detta drama medverkande Park Bo Gum och Song Hye-Kyo.

Hur är historien i detta romantiska drama? Kolla in följande ApkVenues artikel, gäng!

Synopsis Drama Korea Encounter (2018)

Encounter berättar om en kvinna som heter Cha Soo-Hyun (Song Hye-Kyo) som är dotter till en rik politiker.

Efter att Cha Soo-Hyun tog examen från college arrangerades han senare med en rik man som ägde ett framgångsrikt företag och företag.

Detta äktenskap grundades inte på kärlek utan på att det var för att jämna ut hans fars karriär som politiker. Cha Soo-Hyun gick med på att han inte ville göra sin far besviken.

Tyvärr strandade Cha Soo-Hyuns äktenskap på grund av att hennes man hade en affär. Efter skilsmässan fokuserade Cha Soo-Hyun mer på sin karriär genom att bli VD för sitt hotell.

Under tiden, Kim Jin-Hyeok (Park Bo Gum) är en vanlig ung man som söker arbete. Medan han letade efter ett fast jobb arbetade Kim Jin-Hyeok deltid.

Kim Jin-Hyeok får ett intervju samtal för att arbeta på ett hotell. Efter att ha genomfört en intervju åkte Kim Jin-Hyeok sedan till Kuba.

På Kuba träffade han Cha Soo-Hyun som av misstag stötte på honom. Även om de inte vet och inte har träffat alls, finns det en attraktion mellan dem två.

Ändå trodde de att detta bara var ett ögonblick och det var inte deras öde. Ingen kan dock gissa en persons öde.

När han återvände till Korea fick Kim Jin-Hyeok nyheter om att han accepterades att arbeta på Donghwa Hotel. Precis som ödet är Donghwa Hotel ett hotell som ägs och leds av Cha Soo-Hyun.

Hur fortsätter berättelsen? Titta bara på det själv, ja.

Intressanta fakta om koreansk dramamöte (2018)

Här är några intressanta fakta från det romantiska koreanska dramaet Encounter (2018) som garanterat gör dig ännu mer intresserad av att titta på.

  • Encounter är det första drama med Song Hye-Kyo i huvudrollen efter hennes äktenskap med Song Joong-Ki den 31 oktober 2017.

  • Precis som Song Hye-Kyo är Encounter comeback av skådespelaren Park Bo-Gum efter hans sista roll i dramat Månsken dras av moln som sändes 2016.

  • Song Hye-Kyo och Park Bo-Gum har en nära relation med Song Joong-Ki. Song Hye-Kyo är Song Joong-Kis ex-fru, medan Park Bo-Gum är Song Joong-Kis bästa vän.

  • Encounter är det första koreanska drama som äger rum på Kuba, en önation i den nordamerikanska regionen.

  • Koreanskt drama Encounter tar några element från barnfilmer, nämligen Rapunzel och Askungen.

Nonton Drama Korea Encounter (2018)

InformationRåka ut för
Recensioner (Antal granskare)8.6 (2945)
Varaktighet1 timme
GenreDrama, romantik
Sänd datum28 november 2018 - 24 januari 2019
Antal avsnitt16 avsnitt
DirektörPark Shin-Woo
SpelareSong Hye-Kyo


Jang Seung-Jo

Efter att ha sett trailern ovan, är du intresserad av att titta på detta drama? Oroa dig inte, ApkVenue har förberett en länk för att se det koreanska drama Encounter (2018) nedan.

>>> Titta på Korean Drama Encounter (2011) <<<

Således Jakas artikel om Korean Drama Encounter (2018). Förhoppningsvis kan den här artikeln vara både underhållande och användbar för dig, gäng,

Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found