5 av de mest spännande Android-spelen med magiskt tema och kan spelas utan internet

5 Android-spel med ett häxtema

Olika typer av spel är nu tillgängliga på smartphoneAndroid. Från det vanliga till det extraordinära. Det finns många unika spel på Android, ett av dem är spel på temat magi. Spel som detta kräver vanligtvis att vi gör det omöjliga.

När vi talar om magi flyr det faktiskt inte från läskiga ord. Mystiska saker som magi om vi stöter på det i spelvärlden kanske inte så läskigt som magi i den verkliga världen. Men ändå, i spelvärlden ansågs också magi något mystiskt. Ett spel med ett tema som detta ger naturligtvis sitt eget intryck. Hur ser sådana spel ut? Istället för att vara nyfiken är det bättre att se recensionerna nedan!

  • Köp aldrig! Dessa 5 betalade Android-spel gör bara KZL
  • Dessa 5 bästa Android RPG-äventyrsspel gör dig inte sjuk!
  • 16 konstiga spel med konstiga titlar (original i Indonesien!) (Del 1)

Måste ladda ner! Dessa är 5 offline-Android-spel med de mest spännande häxteman

1. Schools Of Magic

Schools Of Magic är ett RPG-spel med ett trollkarlstema. Rollen som karaktären i detta spel är en trollkarl i skolan. Detta spel är väldigt roligt att spela. Inte bara här hantera en magisk skola, men det finns många varelser och magiker som du måste kämpa för. Ja, naturligtvis genom att bekämpa dem. Det finns en byggnad, och byggnaden kan senare användas stärka karaktärsmästerskap du. När du slåss kan du attackera med magi och även för att göra ett försvar krävs ett speciellt sätt, naturligtvis med hjälp av trollformler som finns. Även om gratis är inte så bra, är spelen garanterat att få dig hooked!

2. Talking Witch

Talking Witch också ett av de bästa och roligaste trollspelen, men lite annorlunda från föregående spel. Eftersom dessa spel tenderar att vara få roligt men ändå roligt! Du får flera val av häxan. Det kommer att finnas onda trollkarlar som attackerar och du måste hjälpa till att driva bort dem. Du kan också samla mynt vilket verkligen är mycket användbart.

3. Fairyland Hidden Object Game World Of Fairy Tale

Fairyland Hidden Object Game World Of Fairy Tale är ett trollspel som du måste prova. Detta spel kommer att bjuda in dig äventyr, letar efter något svårt att hitta dolt alias. Ger flera nivåer och avslöjar mystiska platser. För att hitta dolda föremål måste du använda karaktär trolldom. Rädda platsen från attackerna från onda häxor, lös pussel pussel, och mycket mer.

4. Fantasy Sim

Det fjärde är ett spel som kommer att bjuda in dig att bygga ett fantasikungarike. I spelet Fantasy Sim Du får en chans i den magiska världen. Det finns några saker du måste göra här som bygga högkvarter, defensiva murar, bygga ett palats. Dessutom finns det många utmaningar att möta som monster och sprit. Dess viktigaste uppdrag är förstöra alla fiender existerar och dominerar magiens värld, för att förbättra din karaktärs förmågor kan du dra nytta av några av resurserna i det här spelet som senare kommer att användas för stränga ihop saker.

5. Trollkarlar och drakar

Trollkarlar och drakar är ett trollkarlsspel som är ganska enkelt men ger sitt eget intryck. Sättet att spela detta spel är ganska enkelt. Du måste bara fånga och samla drakar använd din magi. Men det är inte bara drakar du måste samla, du måste fånga drakar som har hög styrka. Förutom det kan du också gör en speciell dryck som kommer att användas för att göra det lättare att genomföra uppdraget.

Det är 5 Android-spel med ett häxtema. Även om utseendemässigt är de fem spelen ovan ganska enkla, kan de åtminstone behandla vår tristess.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found