De 5 bästa 'hack and slash'-spelen på Android som du måste spela

Mer spännande än äventyrsspel, här är de 5 bästa Hack and Slash-spelen på Android som kan göra dig beroende när du spelar dem.

Älskar du att spela spel på Android? Visst är du bekant med spel med genrer Hack och Slash(Hack n 'Slash, Hack & Slash). Följande spel ger en annan upplevelse än de vanliga äventyrsspelen. Android-spel med genren Hack och Slash har vanligtvis också en okomplicerad story Artikel vilket inte är för mycket för att inte förvirra spelarna.

Hack and Slash-spelet innehåller också många brutala scener, som att dela kroppsdelar, stänkte blod och många fler. Vilka är de bästa Hack and Slash-spelen som kan spelas på en Android-smartphone eller surfplatta? Här är den fullständiga recensionen:

  • 10 gratis offline-spel för Android för hemkomst, långa resor är inte svåra!
  • 5 legendariska Gimbot-spel som du nu kan spela på Android

1. Legion Hunters

Legion Hunters är ett Action RPG-spel som bär ett system slåss Hack n Slash. Detta spel är fortfarande ganska stilla färsk du vet, för det släpptes precis i juni 2016 till olika delar av landet, och det som är coolt är att det här spelet släpptes av en av dem utgivare välkänd i Indonesien, Spela spel.

Detta spel berättar om en jägare som har ett uppdrag att besegra Deathlord och hela hans armé. Du kommer att åtföljas av Legion, nämligen monster kalla som kommer att ge dig skicklighet och ett brett utbud av Combos som hjälper dig på din resa.

Varför ska du prova Legion Hunters? Även om det är 2D-sidrullning som Android-spel i allmänhet presenterar Legion Hunters det visuell effekt och ljudeffekt vilket är riktigt coolt! Dessutom har Legion Hunters ett spännande PVE-system eftersom varje fiende har en mekanism som förändras, så striden mellan dig och dina fiender kommer att kännas väldigt hård. För dig som är förvirrad över hur du kan slå BOSS kan du läsa följande artiklar:

  • Hur man slår Final Boss kapitel 1 i Legion Hunters
  • Hur man slår Final Boss kapitel 2 i Legion Hunters

Åh ja, missa inte PVP-funktionen, du kan slåss mot andra spelare i realtid realtid också vet du! Hack n Slash träffades med realtid PVP verkar som en kombination som vi inte bör missa.

Ladda ner länk: Legion Hunters

RPG Maingames-spel LADDA NER

2. Reaper

Skördeman är ett spel släppt av HEXAGE. Precis som spel i allmänhet har Reaper fortfarande ett sidrullningssystem. Vad gör Reaper till ett av de måste-prova Hack n Slash RPG-spelen?

Reaper kan spelas på din TV med spel kontroller såsom MOGA, Shield, Nyko och andra. Så för dig som plötsligt är beroende av det här spelet måste du försöka spela det här spelet från din TV.

Bortsett från det från sidan gameplayReaper har tusentals sökande vilket känns oändligt. Detta syftar naturligtvis till att göra spelarna mer bekanta med historien och Reaper-världen. Förutom det finns det också många variationer skicklighet, utrustningoch vapen som du kan använda.

Det finns ytterligare en viktig punkt skapad av HEXAGE, som är en enkel skärmvisning medan vi spelar som gör att vi kan se nästan alla detaljer som visas under vårt äventyr i den. Låt oss spela!

Ladda ner länk: Reaper

Hexage Arcade Games LADDA NER

3. Arcane Legends

Arcane Legends kanske är det ett Hack n Slash Action RPG-spel som skiljer sig från andra spel, förutom att Arcane Legends vågar bära 3D-bilder, vågar Arcane Legends också att implementera systemet. Cross Platform!

Kanske har några av er aldrig hört talas om Arcane Legends, va? Arcane Legends var ursprungligen ett spel som släpptes av SpaceTime Studios för PC-webbläsarspel. Men som att inte vilja förlora till utgivare andra spel, Arcane Legends vågar skapa tvärplattform från PC till Android / iOS! Så det finns ingen anledning att inte spela det här spelet när du reser.

Till gameplaydet är också ganska spännande, i början av spelet kommer du att få möjlighet att välja ett husdjur som ska följa med dig, de har attribut och skicklighet som varierar kommer Pet också att hjälpa dig att ta Artikel Plundra från fiender som du har besegrat.

Du kommer också att bli ombedd att välja en av de 3 tillgängliga klasserna, nämligen Warrior, Rogue och Sorcerer. Där varje klass har skicklighet som också är varierande och kan justeras enligt lekstil du.

En sak till, förvänta dig inte ett Auto Attack System, gör detta tillfälle att sätta dina färdigheter i att spela Action RPG-spel med dina vänner!

Hämta länk: Arcana Legends

Ladda ner RPG Spacetime Studios-spel

4. Kritika: De vita riddarna

Kritika: The White Knights är ett 3D Dungeon-Based Action RPG-spel som ärpublicera förbi GAMEVIL, a utgivare international som fokuserar på att släppa mobilspel. Förutom sitt redan välkända rykte förtjänar GAMEVIL åtminstone att ges betyg 4 stjärnor på Google Play Butik på grund av kvaliteten på spelet som verkligen behöver tummen upp.

Kritika använder Anime Style Character Model som ibland påminner oss om kända spel som Final Fantasy, Persona och så vidare. Stöds visuella effekter och ljudeffekterDess coola gör känslan av Hack n Slash mer spänd och brutal.

Åh ja, förutom det underlättas du också med PVP-funktionen där du kan slåss mot andra spelare i 3 olika PVP-lägen, plus 8 val. klass som alla har lekstilpå egen hand kommer PVP att vara mycket utmanande.

Ladda ner länk: Kritika: The White Knights

RPG Gamevil NEDLADDNING

5. Dungeon Hunter 4

Grottjagare är ett spel släppt av Gameloft. Ett spel som bär temat Action-RPG är mycket bekvämt att spela. På grund av systemet kontrollerandedet är väldigt enkelt och stör inte spelet, garanterat att du kan spendera ganska mycket tid utan att inse det medan du spelar Dungeon Hunter 4 detta.

Den största fördelen med Dungeon Hunter är antalet platser som spelare kan utforska tillsammans med vyer visuell och ljud vilket är i enlighet med platsen får oss att känna att vi är med i det här spelet direkt.

Tyvärr, även om det är välkänt för spelets kvalitet, finns det fortfarande poäng som är ganska nedslående från Dungeon Hunters, nämligen In-App Buy-systemet som har en betydande effekt som förstör spelets balans. Men för att bara spela och döda tid är Dungeon Hunter 4 fortfarande värt att spela!

Ladda ner länk: Dungeon Hunter 4

Det är sådana typer av de bästa Hack- och Slash-genrespelen på Android som du måste spela. Om du har andra spel kan du dela med sig i kommentarskolumnen. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found