5 tips för att köpa en billig smartphone direkt från Kina

Många kinesiska smartphones har flaggskeppsspecifikationer som är värda att äga. Tyvärr är det ganska svårt för oss att köpa den eftersom inte allt säljs i Indonesien

Känd för att vara billig, har många smartphones från Kina flaggskeppsspecifikationer som är värda att äga. Tyvärr är det ganska svårt för oss att köpa den eftersom inte alla produkter säljs i Indonesien.

Du kan dock fortfarande köpa den utan att behöva åka till Kina, passerar uppkopplad. För de av er som har planer på att köpa en smartphone från Kina, överväg först följande ApkVenue-tips, så det är säkert, tappar inte och du kan använda det utan problem.

  • De 10 bästa spelen 2017
  • De 10 bästa äventyrsspelen på Android 2017

5 tips för att köpa billiga smartphones direkt från Kina

Jämförelse av specifikationer

Det finns många varianter av smartphones från Kina från olika varumärke erbjuder attraktiva specifikationer som du kan köpa. Se till att du väljer rätt produkt genom att jämföra specifikationerna först med tanke på processen återbetalning eller returer kommer att vara besvärliga. För sina produkter, smartphones från Meizu, Huawei, Lenovo eller LeeEco för att vara den bästa rekommendationen.

Kontrollera nätverkstäckningen

Det finns skillnader i mobilnät i Kina, särskilt för smartphones med buntning av operatören China Mobile, som har en annan LTE-frekvens, kan du inte använda den här. Innan du beställer kan du kontrollera internetnätverksstöd via den här webbplatsen genom att ange smartphone-märke, smarttelefontyp och land.

Välj den bästa webbplatsen online

Lurendrejeri som begagnade och falska smartphones, långsam leveransprocess, lagertillgänglighet för att inte svara på kundtjänst är några saker som gör shopping lata uppkopplad. , se till att du ordning genom betrodda webbplatser så att beställningarna du får är som förväntat och tillfredsställande.

Hittills finns det flera onlinesidor i Kina som har god trovärdighet, som Gearbest, AliExpress, Geekbuying och Banggood.

Beräkna moms och porto

Du måste veta, den billiga prislappen som visas på hemsida inte det totala priset du kommer att betala eftersom det inte inkluderar porto och skatter. För expressfraktkostnader måste du åtminstone spendera 100 000 IDR, exklusive lokala fraktkostnader till din stad. Det finns dock också några stora onlinebutiker att erbjuda gratis kampanj skicka med en beräknad tid på över 2 veckor.

När det gäller skatter måste de av er som handlar online med ett nominellt värde över 50 USD betala importavgifter. Beträffande avgiftsbeloppet kommer du att bestämmas utifrån de totala inköpen inklusive fraktkostnader och sedan betalas av kurir när varorna levereras till ditt hem.

Installera Google Apps

Android är mycket utvecklad i Kina. Men nästan alla tillverkare från Kina inkluderar inte tjänster Google i smartphones och ersätta dem med självtillverkade applikationer enligt de kinesiska myndigheternas regler.

Naturligtvis känns en Android-smartphone utan Google Apps onyttig om det används i Indonesien. När din smartphone-beställning kommer, måste du göra det första Installera är Google-applikationer för att göra det roligt att skapa daglig förare!

Du kan göra de 5 tipsen ovan när du köper en smartphone från Kina. Har du några andra tips? Dela i kommentarskolumnen, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found