inget behov av service! Det här är de 6 mest effektiva sätten att låsa upp en låst Android-låsskärm

Här berättar ApkVenue dig det mest effektiva sättet att bryta den låsta Android-smartphone-låsskärmen.

Låsskärm är en av funktionerna inbäddade i smarttelefonenheter som ytterligare säkerhetsfunktioner vilket säkerställer att din smartphone inte hackas av obehöriga parter. Denna låsskärm kan också vara mycket användbar för att skydda din Android-smartphone förlorade och föll i händerna på andra människor.

Men tänk om det finns ett fall du glömmer mönster eller Lösenord din låsskärm? Naturligtvis kanske några av er får panik och rusar till reparatören när ni faktiskt är det kan göra ett antal knep för att lösa problemet. Vilka är de tricks som ApkVenue betyder? Här är ApkVenue att berätta det mest effektiva sättet att bryta låsskärmen en låst Android-smartphone.

  • Hur man öppnar Android-låsskärmen med E-KTP! Vet inte ännu, eller hur?
  • 6 unika Android Lockscreen-applikationer du måste prova
  • Coolt sätt att låsa upp skärmen med handgester

Inget behov av service! Det här är de 6 mest effektiva sätten att låsa upp en låst Android-låsskärm

1. Dra nytta av Android Enhetshanteraren

När din smartphone är låst är ett av de effektiva sätten du kan försöka att utnyttja tjänsterna Android Device Manger. Du måste bara välja ett alternativ Låsaanvändargränssnitt Android Enhetshanterare.

Därefter väntar du ett ögonblick så blir du ombedd Ange ett nytt lösenord för att ersätta din gamla låsskärm. Denna process tar bara lite tid ca 5 minuter och efter det kan du gå tillbaka till att använda din Android-smartphone igen.

2. Utnyttja funktionen Glömt mönster

Förutom att använda Android Enhetshanteraren kan du också dra nytta av funktionerna Glömt mönster som visas när du öppnar fel mönsterlåsskärm 5 gånger.

Du kommer sedan att bli ombedd att ange ditt användarnamn och lösenord för ditt konto Google dig som ett steg för att verifiera smartphone-ägande. När du är klar kommer Google att göra det skickar upplåsningsmönstret du eller du kan välja att skapa ett nytt mönster.

3. Dra nytta av nödsamtal

Har aldrig sett ett alternativ Nödsamtal på din låsskärm? Tja, du kan också använda den här funktionen för att bryta in i din låsta låsskärm. Du behöver bara välja det alternativet och ange * tecknet 10 gånger. Efter det, dubbelklicka vid * -tecknet gör sedan processen kopiera klistra in tills din låsskärm öppnas.

4. Säkert läge

Foto: gadgethacks.com

Säkert läge Det kan också hjälpa dig att bryta låsskärmen (i det här fallet låsskärmen med en tredjepartsapplikation) genom att köra detta läge först.

  • Vänta strömknappen tills ett alternativ visas Stäng av, håll sedan ner alternativet Stäng av tills du får ett meddelande Säkert läge.

  • För att bryta in din låsskärm, ta bara bort all data från tredjeparts låsskärmsapp som du installerar.

5. Utnyttja ADB för att radera lösenordsfiler

Om ni vill ha mer expert- för att bryta låsskärmen kan du ansluta din smartphone till datorn för åtkomst Android Debug Bridge. Härifrån gör du bara två korta steg det är:

  • Gick in i ADB-installationskatalog.

  • Vidare, öppna CMD och ange koden enligt nedan.

Foto: gadgethacks.com

Koden kommer att ta bort mönster eller ditt gamla låsskärmslösenord så att du kan ställa in ett nytt låsskärmsmönster eller lösenord.

6. Fabriksåterställning

Om ni alla har försökt och fortfarande misslyckas, det enda effektivaste sättet att lösa ditt problem är att göra Fabriksåterställning.

  • Håll ned knappen volym ner + ström för att komma åt startladdaren och välj Återställningsläge.
Foto: gadgethacks.com
  • Om du har gått in i återställningsläge, välj alternativet rensa data eller fabriksåterställning för att ta bort din gamla låsskärm.
Foto: gadgethacks.com

Det var det De 6 mest effektiva sätten att bryta låsskärmen din smartphone om du glömde ditt låsskärmsmönster eller lösenord. Å andra sidan kan du också använda den här metoden för att bryta in i låsskärmsmartphonen som du hittar på vägen trots att Jaka föreslår inte det eftersom det är detsamma som att du bryter mot andras integritet. , förhoppningsvis användbart, se till att du lämnar ett spår i kommentarfältet också dela med sig till dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found