se upp! 5 långsamma fall på den här bärbara datorn visade sig orsakas av antivirala medel

Även om det är användbart för att skydda bärbara datorer från virusattacker, kan antivirus faktiskt få den bärbara datorn att sakta ner, aka långsam, du vet! Här är 5 långsamma fall på bärbara datorer orsakade av antivirus.

Antivirus är egentligen programvara som skapats för att hantera virus som gör att en enhet saktar ner, aka långsam. Men har du någonsin föreställt dig det programvara den här gör din dator eller bärbara dator långsamt?

Ja, förutom att rengöra våra bärbara datorer från olika virus, kan antivirus faktiskt få den bärbara datorn att sakta ner när du utför vissa aktiviteter. Något? Här är 5 långsamt fall på en bärbar dator orsakad av ett antivirusprogram.

  • 7 Detta visar på orsaken till långsam internet på din smartphone
  • Varna! Detta är lösningen att använda den riktiga anti-långsamma WhatsApp
  • 5 orsaker till långsam smartphone och hur man övervinner dem

5 långsamma fall på den här bärbara datorn orsakas av Antivirus

1. Laddar en webbplats

I aktivitet bläddring använder du en bärbar dator, har du någonsin känt processen läser in tillräckligt länge för att öppna en webbplats? Detta kan orsakas av det antivirusprogram du använder. I själva verket kan förekomsten av ett antivirus orsaka en minskning av hastigheten läser in en webbplats på en bärbar dator upp till 11-16%.

2. Ladda ner applikationen

Bortsett från att öppna en webbplats kan antivirus faktiskt orsaka en minskning av hastigheten på den bärbara datorn när man laddar ner applikationer eller program. Ja, användningen av antivirus kan orsaka en minskning av bärbar datorns prestanda närladda ner applikationer så mycket som 3-4%.

3. Starta applikationen

Förutom olika aktuella aktiviteter bläddring, närvaron och användningen av antivirus kan också få den bärbara datorn att sakta ner vid start.sjösättning ett program eller en applikation. En minskning av prestanda, i detta fall hastighet, på en bärbar dator minskar med 9-15% när du startar en applikation.

4. Installera programmet

Användningen av antivirus orsakar faktiskt den största minskningen i hastighetsprestanda på bärbara datorer för den här aktiviteten. Ja, förekomsten av ett antivirus på din bärbara dator visar sig orsaka en hastighetsminskning på 26-35% när du försöker installera ett visst program eller program. Ganska betydande hastighetsfall, eller hur?

5. Kopiera filer

Bortsett från de fyra sakerna ovan kommer en aktivitet till på din bärbara dator att sakta ner, aka långsamt på grund av att det finns ett antivirusprogram, nämligen att kopiera filer. Ja, under processen att flytta filer, antingen från en mapp till en annan, disk till disk annars kommer processen att kopiera eller ta emot filer mellan enheter, med en hastighetsminskning på 7-18%.

Det är fem slow case på bärbara datorer som visade sig orsakas av förekomst och användning av antivirala medel. Är din bärbara dator en av dem som upplever de fem sakerna ovan? Ändå betyder det inte att du måste sluta använda antivirus. Eftersom denna programvara fortfarande är viktig för att skydda din bärbara dator från olika virus och skadlig kod.

Läs också artiklar om Antivirus eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found