rekommendationer för 5 spel med Android-röst

Om du är trött på att spela spel för hand, prova att spela detta unika spel. Följande är rekommendationer för 3 Android-spel som kan spelas utan att beröras!

Ett Android-spel spelas vanligtvis med speciella kontroller, i form av knappar, gestkontroller som svep och knacka, och andra.

Dessutom visar det sig att vi kan styra spelet utan att röra vid smarttelefonen. Tricket är att använda röststyrning. Nyfiken? Detta är det 3 spel med Android-röster bäst för dig.

Här är 5 av de bästa röstspel på Android

Innan du spelar det här spelet, se till att halsen och stämbanden är djupa utmärkt skickkillar. Eftersom din röst kommer att vara det viktigaste verktyget i spelet.

1. Yasuhati

Det första spelet är Yasuhatikillar. Detta spel har ett enkelt utseende i svartvitt. Din uppgift är att flytta karaktären Yasuhati med din röst för att övervinna olika hinder.

Volymens storlek du talar kommer att påverka rörelsen för denna karaktär. Ett lågt ljud är för att gå framåt, ett medelhögt ljud är för hoppning, och en hög ton är för ett höjdhopp.

2. Kycklingskrik

Precis som Yasuhati måste du också flytta kycklingen med din röst. Till skillnad från Yasuhati har det här spelet attraktiv grafik läggs till med ljudeffekt vilket ökar spänningen i detta spel.

Ju högre tonhöjd du har, desto högre och längre hoppar kycklingen. Ju högre din nivå, då kan du få en mängd nya kycklingkaraktärer.

3. Whistle Fly 2

Det här spelet kräver lite speciell förmåga killar, du måste kunna vissla! Du måste flytta karaktären i detta spel genom att vissla in i mikrofonen på din smartphone.

Precis som andra spel som använder ljud, ju högre och längre din visslande ton är, desto högre kommer karaktären att röra sig. Oj, få andan försiktigt ja killar!

4. Röstlopp

För dem som gillar att spela racingspel, försök att ta utmaningen genom att spela ett spel som heter Voice Race detta. Spelet är detsamma som vanliga racingspel, men du måste flytta bilen med din röst.

Tävlingsfälten sträcker sig från snö, sandmark, öken, stad och många andra. Garanterad att sensationen är mer spännande än andra racingspel.

5. Scream Go Stickman

Kanske är du redan bekant med Stickman-spelkaraktären, va killar. Han har också en voice-over-version av spelet du vet, hans namn Scream Go Stickman. Sättet att spela är detsamma som det föregående spelet.

Ropa och rör stickmanen för att gå och undvika raviner och hinder. Om Jaka är ärlig, fortfarande svårt att kontrollera denna stickman.

Där är han killar3 spel med ljud bästa rekommendationen från Jaka. Hur killar, intresserad av att försöka? Bjud in dina vänner att spela för att göra det ännu mer spännande!

Läs också artiklar om Android-spel eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found