Du kan spela dessa 7 HD-spel smidigt på en 512 MB RAM-dator

Dessa HD-spel stöder också högt spelande och grafik, så det är omöjligt för dig att spela HD-spel med en låg spec-dator, till exempel 512 MB RAM.

HD-spel är vanligtvis också synliga med imponerande grafisk kvalitet spelare medan de spelar det. Många av de HD-spel som finns idag kräver Hög specifik PC för att kunna spela det. Eftersom dessa HD-spel också stöder högt spelande och grafik är det omöjligt för dig att spela HD-spel med en låg spec-dator, till exempel 512 MB RAM.

Men du behöver inte oroa dig, på grund av många tunga HD-spel det finns fortfarande HD-spel som är lätta att spela. Hur man inte försöker det lätt, dessa lätta HD-spel kan spelas med bara 512 MB RAM-minne. Tror du inte på det? Följande 7 HD PC-spel som kan spelas med 512 MB RAM endast.

  • 5 HD Android-spel under 100 MB
  • 7 ™ Super HD Android-spel med storlek mindre än 50 MB
  • 15 bästa PC-spel med HD-grafik 2017

Du kan spela 7 HD-PC-spel smidigt på 512 MB RAM-datorer

1. GTA: San Andreas

Fotokälla: Video: ThirstyHyena

GTA: San Andreas är Open World-spel som berättar om Carl Jonhson som huvudperson. Genom att spela som en gangster kommer du att äventyr med dina vänner som Big Smoke, Ryder och andra på jakt efter livets kul. Med 3D- och HD-grafik och en mycket stor karta är spelet som släpptes 2005 perfekt för dig som har mediokra specifikationer.

GTA: San Andreas själv kräver bara 256 MB RAM för att du ska kunna spela smidigt.

2. Need for Speed: Most Wanted

Fotokälla: Video: Reiji

Tävla i spännande vilda racingarenor, du kommer att utmana alla spännande vilda racers. I ett spel som släpptes 2005 kan du spela det smidigt även om du bara har det 256 MB RAM Gör det bara. Tja, är du intresserad av att spela det?

3. Devil May Cry 3

Fotokälla: Video: Fry

För att överleva i hack och slash-världen kommer du att utmanas att bli Dante, huvudpersonen i detta spel. I det här spelet kommer du att slåss mot hundratals mönstrar hård och redo att utmana dina färdigheter. Om du inte är vaken måste du dö. Med HD-grafik kräver det här spelet bara ett operativsystem med 256 MB RAM.

4. Dynasty Warrior 6

Fotokälla: Video: Rockman9x

Även om det nästan liknar Devil May Cry så kommer detta Dynasty Warrior-spel att presenteras story annorlunda. Fortfarande bär genren hacka och snedstreck det här spelet kommer att utmana dig att överleva i det gamla antika Kina vilket är intressant. Dessutom är det här spelet ännu mer intressant med ett lättviktigt rekommendationssystem, som bara är 512 MB RAM för dig som vill spela det.

5. Counter Strike: Extreme

Fotokälla: Video: Devilterror

Vem vet inte CS: Extrem? Ett spel har blivit nummer 1 för FPS. även om det här spelet bara ber om 512 MB RAM så att du kan spela det smidigt, kommer det här spelet inte att göra dig besviken. Tror du inte på det? försök bara se videon ovan.

6. Behov av hastighet: kol

Fotokälla: Video: notReiji

Fortfarande från Need For Speed-serien presenterar EA Sport den här gången NFS: Carbon-serien, som är ett steg från att släppas före Most Wanted. Men det är coolt även om det presenterar grafik och story nyare och färsk, EA erbjuder bara 512 MB så att du kan spela det smidigt.

7. [Lost Saga Gemscool

] (// lostsaga.gemscool.com/)

Fotokälla: Video: Daniel Wij

Lost Saga är ett spel publicerat av Gemscool i Casual-genren. Det här spelet tar dig till striden om hjältar som är väldigt starka och coola. Genom att bära HD-grafik och onlinespel, kanske många av er tycker att det här spelet är väldigt tungt att spela.

Men i själva verket kräver detta spel bara 512 RAM- och HSDPA-nätverk för att kunna spelas.

Tja, kanske så mycket 7 HD PC-spel som kan spelas med 512 MB RAM. Är du intresserad i spela de lätta HD-spelen ovan? , glöm inte att lämna din åsikt i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found