20 bästa obligatoriska installationssäkerhetsapplikationer för 2018

Har du någonsin känt dig orolig när du använder en smartphone? Det finns en möjlighet att du oavsiktligt klickade på _ads_ medan du surfar, vilket orsakade konstiga webbplatser.

Har du någonsin känt dig orolig när du använder den? smartphone? Det finns en möjlighet när det är bläddring, du klickade av misstag annonser vilket ledde till att konstiga platser öppnades. Efter det plötsligt smartphone du har ett virus eller skadlig kod. Eller det finns människor som lånar mobiltelefon ni, gå in i galleriet och läs sms på smartphone Vi?

Naturligtvis vill du inte att det ska hända smatphone din favorit eller hur? Ta det lugnt, den här gången har ApkVenue sammanställt flera applikationer som du kan använda för att undvika de saker du inte vill ha tidigare. Följande De 20 bästa säkerhetsapplikationerna måste installeras 2018!

  • Falska applikationer som innehåller skadlig programvara, undvik dessa 4 sätt!
  • Spelarvarning! Joao Malware stiger Indonesien genom MMORPG
  • Akta dig, den här skadliga programvaran kan stjäla data från Facebook och WhatsApp!

20 bästa måste installera säkerhetsapplikationer 2018

1. Android Enhetshanteraren

Du har förlorat smartphone? Låt aldrig det hända dig igen killar! Använd applikationen Android Enhetshanterare i smartphone-din. Så när du mår dåligt och förlorat smartphone, kan du aktivera funktionerna i den här applikationen från mobiltelefon resten av er.

Den här appen är kapabel upptäcka närvaro smartphone du som är förlorade, till och med så att du raderar all information på smartphone de. Med tillhandahållandet av, smartphone ni saknas redan integrerat med Google-konto Vi.

2. DuckDuckGo Search & Stories

Vanligtvis för bläddring, vilken sökmotor använder du killar? Google? Bing? Eller Yahoo! Sök ?. Det du borde veta, vad du än letar efter med en sökmotor kommer att varaspela in av det berörda företaget ni känner killar. Du har indirekt sälja dina personuppgifter till företag.

DuckDuckGo Search & Stories, är verkligen en mindre känd sökmotor. Denna applikation har dock mycket olika funktioner jämfört med andra sökmotorer. DuckDuckGo spelar inte in för det du har letat efter killar. Så du kan vara lugn och inte behöva oroa dig för att dina personuppgifter blir stulna medan de är på bläddring med DuckDuckGo du vet!

3. NoRoot brandvägg

Du känner till termen "brandvägg" som ofta visas på PC / Laptop, eller hur? Tja, den här applikationen ge skydd för de uppgifter som finns på smartphone du är som en "brandvägg" på din PC / Laptop. Det som gör det bättre är då smartphone Vi behövs inte-rot först att använda den.

4. CM-säkerhet

För användare smartphone, CM Security är en av de bästa säkerhetsapplikationerna mest populär på grund av dess användbarhet. Denna applikation kan skydda din smartphone från olika typer av faror, vare sig det är virus eller skadlig kod. Dessutom kan denna applikation också göra låsning av applikationer som du tror behöver extra säkerhet när du använder dem.

5. 360 säkerhetsantivirus

Denna applikation är ett av de bästa antivirusprogrammen för smartphone Vi killar. Denna applikation kan skydda dig från alla typer av virus eller skadlig kod som kan skada din smartphone. Vad mer, om en dag smartphone du är förlorad kan den här applikationen också användas för upptäcka närvaro smartphone Vi du vet!

6. F-Secure App-tillstånd

När duInstallera en ansökan finns det ofta en begäran om att bli tillåten komma åt funktionerna som finns i smartphone du är inte ?. Tja, den här applikationen är här för att hjälpa dig hantera behörigheter för varje applikation som finns i smartphone Vi.

7. App Locker

Du måste ha vänner som lånar när du lånar smartphone ibland som innehållet smartphone Vi, vare sig det är ett galleri, sociala medier eller meddelandeprogram. Genom att använda denna applikation kan du låsa galleriet eller appar som kräver sekretess genom att ange ett lösenord när du öppnar det.

8. Avast Mobile Security & Stöldskydd

Kanske känner några av er varumärket Avast. Ja, med sin framgång på plattform PC och bärbar dator. Avast finns nu också tillgängligt på smartphone-plattform. Förutom att skydda smartphone dig från skadlig kod och virus. Avast har också en funktion för upptäcka, detektera smartphone dig om det finns en förlust. Tja, för de av er PC / Laptop-användare som redan är nöjda med Avasts prestanda, finns det ingen skada smartphone Du får också extra skydd med Avast Mobile Security & Anti Theft.

9. Vault-Hide SMS, Pics & Videos

Du kan använda den här applikationen för skydda data som du tycker är privatsmartphone Vi. Men inte låst som tidigare applikationer, utan snarare gömd från huvudmenyn, så att absolut ingen kommer att veta dess existens än de som gömmer den killar.

10. Meddelandelås (SMS-lås)

Du kan använda den här appen för att låsa din meddelandeprogram. När du har aktiverat det här programmet kommer ditt meddelandeprogram att göra det låst och krävs Lösenord för att komma åt den. Fördelarna med denna applikation lättare än andra låsningstillämpningar.

11. AFWall +

Ett annat "brandväggsprogram" som du kan använda här killar. Förutom funktionen "brandvägg" kan du använda AFWall + för att begränsa alla applikationer som kan använda datanätverket. Så för de av er som vill spara datakvot, kan du använda den här applikationen för att hantera datanätverksanvändning smartphonekillar.

12. MalwareBytes

Denna applikation är mycket populär på grund av dess prestanda mot skadlig kod. Precis som Avast introducerades MalwareBytes först i plattform PC. Nu kan du också använda den på smartphone för att skydda den mot skadliga programattacker. Förutom att skydda mot skadlig kod, MalwareBytes kan också skydda dig smartphone ni från spionprogram och trojaner.

13. Privat zon AppLock & Vault

Ett annat program som du kan använda för att säkra foton, videor eller olika filer viktigt som är på insidan smartphone Vi. Utöver det, om någon försöker bryta låset Lösenord, då kommer den här applikationen att ta ett foto av den misstänkta som försöker bryta sig in filer Vi. Så du kan berätta den som försöker bryta sig in smartphone ni killar killar!

14. LastPass Password Manager

Du gillar glömma bort Lösenord använder du i vissa applikationer? Eller för att de har för mycket Lösenord som varierar, så du glömmer Lösenord vilken att använda? Koppla av med LastPass Password Manager-applikationen. Du kan hantera användning Lösenord på applikationer som finns i smartphone Vi. Denna applikation kommer automatiskt spela in och göra anteckningar om UserID också Lösenord som du använder killar.

15. Orfox: Tor Browser

För er som vill bläddring på internet utan spår, då Orfox: Tor Browser kan vara rätt applikation för dig killar. Orfox har ett system för att täcka dina spår medan du är på bläddring så att det kan fastställas ingen kommer att kunna spåra eller upptäcka vad du har letat efter och ladda ner.

16. Authy 2-Factor Authentication

Du kan använda den här applikationen för skydda dina appar från hackarekillar. Authy kommer att ge ytterligare säkerhet för applikationen med aktivera verifieringskodbegäran när det finns tillgång till de applikationer som skyddas av den.

17. SurfEasy VPN

För dig som gillar att använda VPN kan SurfEasy VPN vara ett av de bästa valen för dig killar. Med "ingen logg säkerhet" -funktion, kan du vara bekväm Surfa på nätet utan rädsla för att registrera personuppgifter och vad du än gör killar.

18. Applock

Ett annat applikationslåsningsprogram som du kan använda är Applock killar. Du kan låsa olika applikationer med Applock, du kan även låsa inkommande samtal. Du kan också använda Lösenord, mönster eller med fingeravtryck.

19. Smart Hide Calculator

Om du tycker att låsa appar är för extrema och komplicerade kan du använda den här magiska appen. I huvudmenyn fungerar denna applikation som en vanlig räknare. Men bara de av er som vet vad denna applikation egentligen är till för dölj dina personliga filer. Cool, rätt killar, applikationer som kan förklädd och dold filer brådskande ni killar.

20. Keepsafe Photo Vault

En applikation som kan hjälpa dig säkra privata foton och videor. Med ett säkerhetssystem som använder stift, fingeravtryck, upp till säkerhet på militär nivå. Det är inget fel för dig att prova den här applikationen killar.

Tja, där är det 20 bästa måste installera säkerhetsapplikationer 2018 som du kan använda för att skydda smartphone från virus och skadlig kod medan den är på Surfa på nätet, säkra en sort filer viktigt från oansvariga parter, och göm dina applikationer på sociala medier. Hur är du intresserad av att prova det? Lycka till och förhoppningsvis användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found