De 5 bästa applikationerna för att hitta bra restauranger när man åker hem

Förvirrad på jakt efter en bra restaurang när du reser fram och tillbaka? Här är några av de bästa applikationsrekommendationerna för att hitta närmaste restaurang när du åker hem.

Hemresor Naturligtvis är det det ögonblick som alla ivrigt väntade på för att de äntligen kan återvända till sin hemstad och träffa sin storfamilj.

Det är dock obestridligt att åka hem också är en mycket tröttsam aktivitet, du vet, gäng. Speciellt om du använder transport som en bil för att komma till din destination.

Mycket överbelastade vägar gör att du måste känna dig hungrig på vägen. Om du inte tar med mat hemifrån vill du naturligtvis ha det eller inte måste du hitta närmaste restaurang.

Lyckligtvis finns det för närvarande flera applikationer som gör att du kan letar efter en restaurang närmast din plats vid den tiden, gäng.

Här är några applikationsrekommendationer för att hitta bra restauranger när du reser hem senare eller när du kommer till din hemstad, gäng.

Bästa applikationen för att hitta restauranger

Att hitta en restaurang på en plats som du sällan eller till och med aldrig har besökt kommer säkert att vara lite svårare än vanligt, gäng.

Men tack vare närvaron av följande applikationer är det nu lättare att göra.

1. Världen runt mig

Produktivitetsappar WT InfoTech DOWNLOAD

Världen runt mig påstås vara den perfekta applikationen för turister, turister eller lokala invånare som vill känna till alla platser runt dem.

Inte bara det, det visar sig att den här applikationen också kan söka efter flera platser som bankomater, bensinstationer och restauranger, du vet.

Genom applikationen World Around Me kan du hitta en restaurang genom att helt enkelt rikta Android-mobiltelefonkameran runt dig.

Applikation som kombinerar teknik Augmented Reality med ett charmigt och dynamiskt gränssnitt är detta perfekt för att följa med din hemresa så att det blir ännu roligare.

Dessutom visar den här applikationen mycket användbar information, såsom WiFi-tillgänglighet, öppettider, för användarrecensioner som hjälper dig att välja de bästa och naturligtvis läckra restaurangerna, gängen.

InformationVärlden runt mig
UtvecklareWT InfoTech
Recensioner (Antal granskare)4.5 (21.532)
Storlek11 MB
Installera den500K +
Android Minimum5.0

2. Zomato

Sociala appar och meddelanden Zomato LADDA NER

Ansökan Zomato är en av de mest populära och bästa kulinariska applikationerna som du kan ladda ner för att hitta restauranger när du går hem, gäng.

Genom att använda denna applikation kan du hitta bra restauranger, komplett med vägbeskrivning, menyinformation, foton och användarrecensioner som kan övervägas.

Intressant kan du använda den här applikationen inte bara i Indonesien utan också i andra länder, som Storbritannien, Brasilien, Turkiet, Filippinerna och många fler, vet du.

InformationZomato
UtvecklareZomato
Recensioner (Antal granskare)4.3 (2.060.471)
Storlek13 MB
Installera den50M +
Android Minimum5.0

3. Gravad

Produktivitetsappar Qraved DOWNLOAD

Påstås vara en ansökan Mat och livsstil nummer 1 i Indonesien, Gravad kan hjälpa dig att hitta intressant information om de bästa restaurangrekommendationerna.

Denna applikation är också utrustad med funktioner recension från användare som kan ge dig information om kvaliteten på maten från restaurangen du vill besöka.

Inte bara kan du hitta de bästa restaurangerna, via applikationen Qraved, du kan också hitta olika matställen och boka online via appen.

Tyvärr kan du bara njuta av denna applikation för att hitta restauranger i stora städer som Greater Jakarta-området, Bandung, Bali, Surabaya, Medan och andra stora städer.

InformationGravad
UtvecklareGravad
Recensioner (Antal granskare)4.1 (2.183)
Storlek24 MB
Installera den100K +
Android Minimum4.0

4. Gå till kulinariska

LADDA NER appar

Gå kulinariskt bli nästa applikation som du kan använda för att hitta läckra kulinariska läckerheter under din hemresa, gäng.

Precis som andra kulinariska sökapplikationer är denna DatangKuliner-applikation också utrustad med recension, adresser, telefonnummer, öppettider och vägbeskrivningar som är mycket användbara för dig.

Tyvärr kan denna applikation endast användas i flera stora städer som Greater Jakarta-området, Bandung och Surabaya. För de av er som går hem utanför dessa städer, måste ni fortfarande ha tålamod, va.

InformationGå kulinariskt
UtvecklarePT Going Culinary
Recensioner (Antal granskare)4.4 (640)
Storlek11 MB
Installera den50K +
Android Minimum4.4

5. Eatigo

LADDA NER appar

Eatigo känd som en restaurangbokningsapplikation som erbjuder tidsbaserade rabatter på upp till 50% per dag på cirka 4500 restauranger.

Genom funktioner 'Här nu' förutsatt, med denna applikation kan du hitta närmaste restaurang från var du är vid den tiden, gäng.

Denna applikation ger också mer än 20 matkategorier, allt från japanska, pizza, allt-du-kan-äta och många andra val.

Om du fortfarande är osäker på smaken på maten i restaurangen du hittar, ger Eatigo också information om recensioner från sina användare, gäng.

InformationEatigo
UtvecklareEatigo
Recensioner (Antal granskare)4.3 (21.396)
Storlek12 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.3

Det var några applikationer för att hitta bra restauranger som du kan använda när du går hem senare, gäng.

Nu letar du efter en restaurang på en plats som du sällan eller aldrig har besökt är ännu enklare tack vare hjälp av dessa applikationer.

Läs också artiklar om Appar andra drar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found