speciella proffs! Så här sniffar hackingstekniken på Android utan root

Vetenskapen om hacking i sig består av olika tekniker. Från att sniffa, knäcka, kapa och andra. Så den här gången vill ApkVenue berätta hur man gör hacktekniker via en Android-smartphone!

Hacking är utan tvekan den coolaste datortekniken. Genom att använda hackingskunskap är det som om du kan göra vad som helst i den digitala världen fritt.

Vetenskapen om hackning i sig består av olika tekniker. Från att sniffa, knäcka, kapa och andra. Så den här gången vill ApkVenue berätta hur man gör hacktekniker via en Android-smartphone!

  • Vill du bli känd, hackar dessa falska hackare sin egen webbplats med religiösa frågor!
  • Se upp! Öppna bara Microsoft Word på Windows, du kan bli hackad!
  • Detta Smartphone Hacking Service Company har hackats! Hurså?

Hur man hackar sniffningstekniker på Android utan rot

Fotokälla: Bild: Blogger

Sniffa aktiviteter görs bäst på en mobil enhet. Vanligtvis använder hackare små bärbara datorer (netbook) i att köra sniffprocessen i ett offentligt nätverk. Men med tiden kan du nu sniffa med en Android.

Förstå sniffing

Foto med tillstånd av: Bild: Shubham Mayekar

Innan han går in i stegen vill ApkVenue kort förklara snifft först. ApkVenue kommer att försöka använda språket så enkelt som möjligt.

Sniffar poängen är att läsa all datapaketrafik som sker i ett nätverk. Det är en lång övervakningsprocess. Med snifft kan hackare hitta från de besökta webbplatserna (historia) till målet eller offrets användarnamn och lösenord.

Men för att kunna dra full nytta av hacking sniffing tekniker finns det många andra saker som måste förstås. Ett exempel är när det gäller nätverkstopologi.

Efter att ha läst förklaringen måste du nu ha en idé. Stegen i sig är som följer.

Steg för att sniffa på Android utan rot

Steg 1

Först och främst ladda ner och installera den Android-applikation som kallas "Packet Capture", kan du ladda ner den via följande länk.

Ladda ner:Den senaste versionen av Packet Capture

Steg 2

Öppna programmet som du just installerade. välja "Komma igång", fortsätt sedan med select "Installera certifikat".

Steg 3

Då visas ett popup-fönster, välj "Ok" endast. Sedan visas ett popup-fönster igen, välj "Ok" igen.

Steg 4

För att börja sniffa eller övervaka i ett nätverk, välj "Logo Play" den i det övre högra hörnet. Vänta tills datapaketet du letar efter passerar. I så fall kan du också omedelbart se detaljerna som visas nedan.

Så här gör du sniffande hacktekniker på Android, det är inte svårt, eller hur? Med ytterligare improvisation kan du bryta dig in i offrets sociala medier och andra konton. Lycka till!

Åh ja, dela din åsikt! Se också till att du läser artiklar relaterade till spel eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: AnonCraft

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found