5 tecken på att din Android-telefon har hackats av någon annan

Genom den här artikeln kommer vi att förklara om de tecken som ofta visas när din Android-telefon hackas av oansvariga människor.

Det finns otaliga skäl till varför andra skulle vilja tryck eller hacka din mobiltelefon. Börjar från att vilja hämta känsliga data till att skörda vinster genom hemligt planterade annonser. Men gör inget misstag, tillsammans med den alltmer sofistikerade tekniken blir praxis att knacka på prylar snyggare och också svårt att spåra.

Men du behöver inte vara rädd, varje åtgärd som vidtas av människor måste ha en lucka. Därför kommer vi genom denna artikel att förklara om Vilka är de tecken som ofta visas när din Android-telefon ärhacka av andra personer som inte är ansvariga.

  • UPPDATERING 2016: Samling av hacktricks för Android utan root
  • 12 viktiga tips för att förhindra att din Android hackas via WiFi och Bluetooth

5 tecken på att din mobiltelefon hackas av andra eller skadlig programvara

1. Pop-ups som fortsätter att visas

Du måste vara misstänksam om det plötsligt visas annonser eller meddelanden när du använder Android dyka upp. Om du hittar det när du öppnar vissa gratisappar eller spel är det inte ett stort problem. Ett nytt problem uppstår när du hittar en annons eller ett meddelande dyka upp är närvarande när man inte gör något, som att vara står fast vid i launcher eller öppna en ansökan chatt som vanligtvis aldrig dyker upp dyka upp något.

2. Plötslig avfallskvot

Varje applikation som använder internet kommer definitivt att spelas in på Dataanvändning. Denna funktion som ägs av Android är uppenbarligen mycket hjälpsam för dig att hitta applikationer som är utanför det vanliga som använder internetåtkomst massivt.

Förmodligen, om din Android för närvarande är infekterad med ett virus eller skadlig kod meddelanden eller annonser dyka upp, då kommer den att visas i dataanvändningsstatistiken. Om de finns kan du enkelt ta bort dem utan att behöva spekulera längre.

3. Spåra Keylogger på Android

Vi gav dig en gång information om hur du trycker på en Android-mobiltelefon med en keylogger. Så även om den här metoden kan dölja applikationen för tangentbordstyp, betyder det inte att den är utan luckor.

Varje applikation som förbrukar batteri registreras definitivt i avsnittet Inställningar> Batteri på din mobiltelefon. Om det är sant att din mobiltelefon har en keylogger-applikation installerad, finns det en möjlighet att applikationen finns på lista batteri men inte högst upp.

Åh ja, för vissa Android-appar använder de till och med ett tangentbord beställnings- att spela in tangenttryckning eller att skriva som hittills har gjorts. Därför försöker du kontrollera om tangentbordet du använder är standardtangentbord eller inte genom en annan visuell form.

4. Kontrollera applikationslistan för att ta reda på misstänkta saker

Detta steg är också känt för att vara effektivt för att ta reda på om det finns oönskade applikationer som finns på Android. Du kan öppna den Inställningar> Appar för att kontrollera listan över alla befintliga applikationer på mobiltelefonen. Genom lista Naturligtvis, om du är observant, kommer det att finnas utländska applikationer som kan ha spelat in alla rörelser i dina mobiltelefonaktiviteter.

5. Meddelandefältet kan också vara ett mjukt mål

Gör inget misstag, annat än genom dyka upp vilket är irriterande, din mobiltelefon kan smittas av skadlig kod som är uppflugen aviseringsfält i form av reklam. Fortfarande tacksam om annonsen kan tas bort genom att skjuta den till skärmkanten. Men det finns också skadlig kod vilket gör appens status beständig så det kan inte tas bort via aviseringsfält.

Förslag för att eliminera distraktioner så här: kolla vilka gratisspel du har installerat och om du någonsin har installerat program eller andra spel än pålitliga platser som JalanTikus eller Google Play Butik.

Det är fem poäng angående tecken som tyder på att din mobiltelefon ärhacka av andra människor. Om du har poäng som du saknade i den här artikeln, tveka inte att dela dem i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found