5 smarta sätt att få en ny smartphone till en billig (till och med gratis!)

Att byta smarttelefoner som detta kan säkert vara ganska tömt på fickan, speciellt om den köpta smarttelefonen verkligen är en dyr smartphone-variant.

Det finns för närvarande ett unikt skifte kring den handhållna kommunikationsenheten som vi nu känner till som smartphones. Till skillnad från tidigare generationer av mobiltelefoner är smartphones nu placerade som produkter mode som kan bytas ut vartannat år eller vartannat år. Syftet med att människor byter smartphone beror inte alltid på funktionalitetsskäl.

Att byta smarttelefoner som detta kan säkert vara ganska tömt på fickan, speciellt om den köpta smarttelefonen verkligen är en dyr smartphone-variant. Om du bara kunde få en smartphone till ett överkomligt pris, skulle det verkligen vara till stor hjälp. Men är det möjligt? Om du vill få ett pris som är billigare än marknadspriset kan du prova följande metoder.

  • Tips för att köpa den bästa smarttelefonen på en begränsad budget
  • 11 tips för att välja och köpa en begagnad Android-smartphone
  • 4 viktiga tips för att köpa en billig Android-smartphone av hög kvalitet

5 smarta sätt att få en ny smartphone till låga priser

1. Hitta kampanjer i onlinebutiker

Fotokälla: Foto: gobankingrates.com

Handla idéer uppkopplad eller e-handel syftar faktiskt till att göra det lättare för människor att köpa varor. Men i sin utveckling har detta mål förändrats. Det gör det inte bara lättare för köpare, butiker uppkopplad erbjuder också ett pris som är enklare än butiken off-line. Kampanjer erbjuds också intensivt. Om du vill köpa en smartphone till ett överkomligt pris kan du leta efter webbutiker som för närvarande håller reklam.

Rabattpriset är inte mycket. Det är dock ganska intressant och kan hjälpa dig att spara lite. evenemang specifikt, såsom den nationella shoppingdagen, kan det också vara en plats att hitta smartphones med ganska många rabatterade priser.

2. Köp operatörspaket

Fotokälla: Foto: techspot.com

När en ny smartphone kommer in på den indonesiska marknaden, utnyttjar inte ett fåtal mobiloperatörer detta ögonblick i affärssyfte eller bara för att marknadsföra sina datatjänster. De säljer också den nya smarttelefonen som ett paket bunt. Formen av fördelar som konsumenterna får är inte alltid i form av rabatter eller cashbacks. Kvotbonusen som erbjuds är lika lönsam. Du behöver åtminstone inte köpa en dataplan under en längre tid.

3. Köp från en smartphone-leverantör i din stad

Fotokälla: Foto: businessinsider.com

Den här metoden kan faktiskt inte tillämpas av alla. För att kunna köpa en smartphone på leverantör, det finns vanligtvis en gräns för beloppet ordning eller åtminstone måste känna festen. Men det är värt att notera också. De leverantörer som nämns här är inte officiella distributörer utan små och medelstora aktörer som vanligtvis skickar lager till smarttelefonräknare. Om du kan tränga igenom det kommer priset du får definitivt att ligga under försäljningspriset.

4. Köp en Smartphone-distributörsgaranti

Fotokälla: Foto: techtimes.com

Om du vill få en ny smartphone till ett mycket billigare pris kan du köpa en distributörsgarantysmartphone. Denna smartphone är vanligtvis prissatt under det rekommenderade priset för smarttelefontillverkaren själv. Även skillnaden kan nå hundratusentals rupier. Men om du vill köpa en smartphone återförsäljargaranti, du måste verkligen vara redo att bry dig. För att inte tala om risken om det finns skador. Kunskap och erfarenhet av att köpa en smartphone behövs för att minska denna risk.

5. Leta efter en Giveaway

Fotokälla: Foto: giveawaytoday.net

Om du kan få en gratis smartphone, varför ska du köpa den? Erbjudanden som detta är verkligen mycket frestande. Intressant är att allt detta är mycket möjligt. Ett sätt är att söka ge bort smartphone. Du hittar dem på teknikportaler eller bloggar, särskilt de som diskuterar smartphones.

Tyvärr, till skillnad från i Amerika, är giveaway fortfarande ganska sällsynt i Indonesien. Endast ett fåtal portaler och teknologibloggar erbjuder det. Men om du är intresserad av att få en gratis smartphone kan du jaga ge bort. Det är bara det, det finns några krav som du måste uppfylla för att få det.

Det är fem smarta sätt att få en ny smartphone till ett lågt pris. Vilket nummer har du gjort? Dela i kommentarskolumnen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found