7 av de mest kontroversiella och blockerade spelen i flera länder

Vill du veta vilka som är de mest kontroversiella och blockerade speltitlarna i flera länder? Här är den fullständiga recensionen.

Att spela spel är ett av de bästa sätten att fylla din fritid. Ändå kan inte alla spel spelas lätt.

Det finns några spel som är fulla av kontroverser och är blockerade i vissa länder. De flesta av dessa spel innehåller olika våldshandlingar, förolämpar vissa länder och mycket mer.

Vad är titlarna på spelet? Detta är det mest kontroversiella och blockerade spelet i flera länder enligt JalanTikus-teamet.

  • Här är 5 saker som kan skada spelarnas datorer!
  • 5 bästa gratis Android-fotbollsspel 2016
  • 8 häftiga spel som har anpassats till filmer

Mest kontroversiella spelet

1. Command & Conquer: generaler

Foto: EA

En av Command & Conquer-spelserierna har temat krig mellan länder. En av uppdragen är att besegra det land som är spelarens fiende.

Men spel Command & Conquer: generaler detta får inte släppas i Kina, eftersom det finns ett uppdrag som kräver att spelare släpper en kärnbomb och förstör staden Peking.

2. Jakt 2

Foto: XFullGames

Manhunt faktiskt märkt som sadistens spel genom tiderna. I detta kontroversiella spel tar spelaren rollen som en psykopat som avslutar människor till varje pris.

Ännu värre, detta spel visar realistisk sadism. Det är inte konstigt att Manhunt är blockerad i mer än tio länder, inklusive Tyskland, Amerika, Australien och Korea.

3. SAW (2009)

Foto: Gampr

Inspirerad av franchise den kontroversiella filmen med samma titel, FICK SYN PÅ, detta spel har en genre överlevnadsskräck.

Spelet äger rum på ett sjukhus med patienter som försöker rädda sig självklart genom att döda varandra.

Som i filmen är det här spelet fyllt med brutalt fysiskt våld.

4. Grand Theft Auto (1997 närvarande)

Foto: GTAV

Grand Theft Auto (alla uppföljare) verkar ständigt få juridisk uppmärksamhet eftersom de alltid är kontroversiella.

Det är inte förvånande, med tanke på att spelets väsen är relaterad till den kriminella världens aktiviteter. Dessa brott inkluderar fysiska och verbala övergrepp, mord och naturligtvis att stjäla flera fordon.

Grand Theft Auto (eller mer exakt, utvecklaren Rockstar Games) har stämts upprepade gånger för ansvar för att inspirera tonåringar att döda. Detta spel har rekordet för att vara "Mest kontroversiella videospelserien i historien" enligt Guinness World Records.

5. God of War

Foto: Playmoments

Gud av krig är oavgjort Action äventyr baserad på grekisk mytologi. Spelare har ett uppdrag att hämnas på de grekiska gudarna.

Karaktären som ska spelas är Kratos, en soldat Spartansk och halvgud. I stort sett är detta spel relativt stötande.

Spelet har också våld eftersom det fokuserar på hämnd. Dessutom finns det pusselspel vilket är komplicerat för att fortsätta historien.

En sak som gör det här spelet mycket kontroversiellt. Detta spel snubblar i ett fall eftersom det finns en scen där Kratos slår gudinnan brutalt tills han dödas brutalt.

6. Hatoful Kareshi (Hatoful Boyfriend)

Foto: Tumblr / Karuta Roromiya

I spelet Hatoful pojkvänkommer spelaren att ha en affär med en duva.

Din huvudperson är inte en duva utan en tjej som börjar andra klass i St. Petersburg. Pigeonation Academy. Denna akademi är fylld med begåvade studenter och alla studenter är fåglar. För att klargöra igen är alla elever fåglar!

Hatoful pojkvän är dating simulator som prioriterar karaktärsbilder och är textbaserade konversationer. Spelaren måste välja de alternativ som finns för att prata och förföra fågeln. Kontroversiellt förhållande.

7. Crazy Gods

Foto: Playstore / Crazy Gods

Rage Gods eller Crazy Gods det tillhör strategin RPG genre. Det berättas om generaler från 3 riken, nämligen Guan Yu, Lu Bu, Zhao Yun; och även magiska hjältar från "Journey to the West", nämligen Sun Wu Kong, Tong Samchong och Nazha.

Crazy Gods anses vara ganska kontroversiellt på grund av allt hjältar i det här spelet är legendariska gudar och krigsfigurer men avbildas i roliga och söta karaktärer.

Inte bara gjort roligt och roligt, det finns några skicklighet som kan få dig att skratta tills du mules!

När annars kommer du att kunna spela ett spel som har gudar och ilska får dig att skratta. Är du nyfiken på att prova spelet? Du kan ladda ner den här: Rage God

RPG Maingames-spel LADDA NER

Det är några av de mest kontroversiella och blockerade spelen i flera länder enligt JalanTikus-teamet. Glöm inte om du har andra speltitlar dela med sig i kommentarfältet ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found