se filmen pengabdi Setan (2017)

Har du sett filmen Pengabdi Setan (2017) remake av toppregissören Joko Anwar? Om inte, se ApkVenues följande artikel, ja!

Indonesien är ett av länderna med en ganska framgångsrik filmindustri i Sydostasien. Detta bevisas av antalet filmer från Indonesien som har gått in på internationella filmfestivaler.

Satans tjänare är en av de klassiska indonesiska skräckfilmerna över hela världen. Filmen, som släpptes 1980, var senarenyinspelning med en mer olycksbådande nyans.

Hur är filmen Satans tjänare (2017) gjord av regissören Joko Anwar? Om du är nyfiken fortsätter du att läsa ApkVenues artikel nedan.

Synopsis Film Pengabdi Setan (2017)

Rini är den äldsta dottern i sin familj som består av far, mor, mormor och tre yngre bröder, nämligen Tony, Bondioch Ian.

Rinis familj är i ekonomiska problem eftersom de har slut på pengar för att betala för sin mammas medicinska kostnader, som har lidit av en mystisk sjukdom i tre år.

Mor kunde inte vakna från sömnen och kunde bara ringa en liten klocka för att be andra familjemedlemmar om hjälp.

Olika försök gjordes av Rinis familj för att tjäna ytterligare pengar, inklusive att hoppa av college och be om royalty från sin mamma, som var en berömd sångare.

Tyvärr dog modern senare. När han begravdes blev familjen bekant med en Ustadz och hans son, Hendra.

För att tjäna pengar var Bapak tvungen att åka till staden för att inteckna sitt familjehem. Deras sparande räcker inte för att stödja deras dagliga liv.

Fars resa till staden var början på skräck som attackerade familjen. Utseendet på ett spöke som ser ut som en sen mor börjar hemsöka dem.

Vilka hemligheter höll mödrar innan de dog? Är det sant att det onda spöket som avser att skada medlemmen är mamman?

Ni tittar bara på det senare, gäng.

Intressanta fakta om Pengabdi Setan (2017) Film

Efter att ha läst sammanfattningen av filmen Pengabdi Setan (2017) kommer ApkVenue att berätta några intressanta fakta som definitivt kommer att göra dig mer nyfiken på att titta på filmen Pengabdi Setan (2017).

  • Den ursprungliga Pengabdi Setan är Joko Anwars favoritskräckfilm som barn. Långt före Snygga filmer Joko Anwar har producerat en nyinspelning och lobbat för att regissera om filmen är om.

  • Tara Basro, Rinis karaktär i den här filmen visar sig vara en person som är mycket rädd för spöken. I själva verket var han själv tvungen att spela i en skräckfilm.

  • Filmprocessen för den här filmen tog bara 18 dagar. Mycket kort med tanke på att den här filmen får många utmärkelser Bildkopp.

  • Affischen för filmen Pengabdi Setan, som skildrar tre personer med ett svart paraply, är gjord av fans som beundrar Joko Anwars arbete och filmen Pengabdi Setan.

  • Besättningen tillbringade cirka 3 månader på att leta efter ett hus som passade atmosfären och skräck i filmen Pengabdi Setan (2017).

Titta på filmen Pengabdi Setan (2017)

InformationSatans tjänare
Recensioner (Antal granskare)6.7 (5,759)
Varaktighet1 timme 47 minuter
GenreDrama, skräck, mysterium
Utgivningsdatum28 september 2017
DirektörJoko Anwar
SpelareTara Basro, Bront Palarae, Dimas Aditya, et al

Att läsa sammanfattningen och intressanta fakta räcker definitivt inte för er som verkligen gillar att titta på skräckfilmer av hög kvalitet som Pengabdi Setan (2017).

Oroa dig inte, du kan titta på den här filmen via länken som ApkVenue tillhandahåller nedan.

>>> Titta på filmen Pengabdi Setan (2017) <<<

Det var Jakas artikel om skräckfilmens mästerverk av Joko Anwar, Pengabdi Setan (2017). Vilka andra filmer vill du titta på, gäng?

Skriv ditt svar i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found