Till skillnad från Google kommer dessa fyra sökmotorer inte att spionera på dig

Andra sökmotorer än Google, som inte spionerar på användare. Så din integritet är mer skyddad.

Två av tre människor i världen använder internet i deras dagliga liv. Börjar från att bara bläddra till att leta efter konstig information. Du borde veta att när du surfar på en webbplats, IP- och MAC-adress (Media Access Control Address) kommer att spelas in på webbplatsen så att de enkelt kan spåra dina aktiviteter på internet.

En av lösningarna för att skydda farorna med internet är att alltid vara anonym. Eftersom det finns så många webbplatser som har olagliga aktiviteter som kan spåra och spionera på dig, kanske till och med bli involverade i fall som dataintrång och terrorism. Därför, som Jaka rapporterade från TechViral. I det följande ger ApkVenue rekommendationer, andra sökmotorer än Google som inte spårar din sökning. Det är helt säkert att hjälpa dig bläddring anonymt.

  • Galna sätt att blockera webbplatser med smutsiga ord
  • 10 populära hackingsapplikationer för att bryta Windows-lösenord och webbplatser
  • Det här är de webbplatser som Clash of Clans-spelare bör se upp för

1. Wolfram Alpha

Wolfram Alpha (även känd som WolframAlpha och Wolfram Alpha) är en av de bästa sökmotorerna förutom Google. Denna sökmotor används ofta av säkerhetsforskare. Wolfram Alpha introducerar ett nytt grundläggande sätt som kan revolutionera vårt sätt att använda webbplatsen genom att svara på de frågor som ges faktiskt och genom att beräkna svaren på ett strukturerat sätt. Medan andra sökmotorer endast kan visa information som är fritt tillgänglig på webben, använder Wolfram Alpha licensierade och expertklassificerade datamängder samt offlineinformation.

2. DuckDuckGo

DuckDuckGo är en sökmotor som har en policy för att skydda integriteten och inte registrerar användarinformation. Till skillnad från proprietära integritetspolicyer Google Sök anses av många vara ganska kontroversiella. Företaget baserat i Paoli, Pennsylvania, USA använder information från olika källor, till exempel webbplatser folkmassan som Wikipedia och från partnerskap med andra sökmotorer som Yandex, Yahoo, Bingoch WolframAlpha för att få resultatet.

DuckDuckGo tjänar sina intäkter genom kontextuell reklam. Om användaren söker efter (till exempel) Jakarta, a länk sponsor som innehåller information om staden. Å andra sidan använder Google också sådan kontextuell reklam, men Google tar nästa steg, nämligen att samla in ytterligare information för den avsedda annonsen.

3. Yippy

Yippy är den bästa sökmotorn förutom Google, där du enkelt kan filtrera resultat och kategorier efter dina önskemål. Till skillnad från den vanliga webben som indexeras av robotprogram Spindel, webbsidor är vanligtvis svåra att hitta konventionella sökningar.

Det är där Yippy kan vara till nytta för att hitta svår att hitta information, såsom akademisk forskning. Yippy registrerar aldrig heller de nyckelord du letar efter.

4. Gibiru

Inte allt innehåll kan visas av Google eftersom viss information kommer att tas bort eller censureras om den inte överensstämmer med Googles regler. Detta är den största fördelen Gibiru kan ta bort allt innehåll som är censurerat och har tagits bort för allmänheten. Ta det lugnt, Gibiru gjorde inte det spårning eller tillgång till användarens personuppgifter.

Internetanvändare och åtkomst börjar ändra riktning. De började leta efter sökmotorsidor som kunde garantera historia från webbplatser som nås sparas inte av sökmotorwebbplatser, som senare kan nås av andra parter. Vissa av sökmotorerna ovan förtjänar uppskattning eftersom de vågar garantera användarsäkerhet och integritet när de använder sökmotorer. Även om det inte är lika tillförlitligt som Google när det gäller informationssökning, är garantin för sekretessskydd tillräckligt för att göra dig intresserad av att prova det?