Titta på Transformers: Age of Extinction (2014)

Denna Transformers-film är fylld med iögonfallande action och visuella bilder. Låt oss titta på filmen Transformers: Age of Extinction (2014) med Indo-undertexter här.

Michael Bay är känd som en regissör som ofta lägger till explosiva effekter och fantastisk action i filmerna han arbetar på.

Filmen Transformers: Age of Extinction är också en av filmerna av Michael Bay som är fylld med olika typer av action och explosioner.

Den här filmen kan vara ett intressant alternativ för dig som är uttråkad av filmer som för närvarande sänds som Habibi & Ainun 3.

Den här actionfyllda filmen kan vara en intressant underhållning för dig som vill spendera tid tillsammans med din familj i TV-rummet.

Synopsis of Transformers: Age of Extinction

Fotokälla: gomovies.com

Den här filmen berättar om kampen för Autobots som försöker överleva efter att de jagades av särskilda regeringsagenter.

De jagades för att människor började se dem som ett farligt hot som kunde störa stabilitet och säkerhet i världen.

Förutom att behöva kämpa för att överleva för att undvika att förföljas av människor, dessa Aoutobots också inför ett taggigt problem som korsar sig med sin eviga rival, Decepticon.

Hur kan Optimus Prime och hans kollegor Aoutobots komma ut ur en situation som när som helst kan avsluta överlevnaden av Autobots-loppet?

Låt oss titta på Transformers-filmen: utrotningsålder med indosuben via länken nedan!

Roliga fakta om transformatorer: Age of Extinction

Fotokälla: 1zoom.me
  • Michael Bay inledningsvis tänker inte regissera denna fjärde Transformers-filmMen när han såg den långa köen vid Transformers rida på en lekplats förändrades hans sinne omedelbart.

  • Nästan alla actionscener som Mark Wahlberg framförde i den här filmen gjordes av skådespelaren själv. 90% av åtgärden är inte stunts.

  • Under skjutprocessen i Hong Kong, hundratals människor tittar från parkeringsplatsen och bygger bredvid hoppas att komma in på scenen.

  • Dwayne Johnson erbjöds att spela karaktären Cade Yaeger men vägrade på grund av schemalagda konflikter med filmen Hercules.

  • En av scenerna i den här filmen spelades in på Illinois Railway Museum och Mark Wahlberg gav en donation på 40 000 USD till museet.

  • Mark Wahlberg begärde det hennes barn får också roller i den här filmen för att de är fans av Transformers-serien.

Titta på Transformers: Age of Extinction

TitelTransformers: Age of Extinction
leva27 juni 2014
Varaktighet2 timmar 45 minuter
ProduktionHasbro
DirektörMichael Bay
KastaMark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor et al
GenreAction, Äventyr, Komedi, Science Fiction

>>> Titta på Transformers: Age of Extinction <<<

Transformers: Age of Extinction blir kul underhållning för er alla som kan göra din fritid mer färgstark.

Den här filmen med fantastisk action och charmiga visuella effekter är perfekt för att titta på med din familj eller vänner.

Transformers-filmen: Age of Extinction är verkligen lämplig för dig att titta på i lugn tid när du är uttråkad av lokala filmer som Imperfect.

Den här actionfyllda filmen har också en fantastisk CGI-kvalitet som gör att Transformers karaktärer blir levande.

Kom igen, titta på Transformer Age of Extinction-filmen via länken som ApkVenue har tillhandahållit ovan!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found