7 bästa Android offline-spel 2017

Så, vad är de bästa Android offline-spelen i år? Kolla in följande recensioner av de 7 bästa Android offline-spelen för 2017.

Spel är verkligen populära i alla kretsar. Även utan internet har spel fortfarande ett högt försäljningsvärde för spelarna mobilspelare, där när du spelar spelet behöver du inte använda den kvot du har samtidigt. Vanligtvis baseras detta på bristen på kostnader för att köpa överskottskvoter för att spela spel. Det finns dock de som väljer spel off-line, eftersom de föredrar spel med mode enspelarläge.

Även under 2017 jagas fortfarande offline-spel av många Android-spelare, från racing, äventyr till avslappnade genrer. Så, vad är de bästa offline-spelen i år? Kolla in följande recensioner av de 7 bästa offline-Android-spelen 2017.

  • 5 spelkonsoler baserade på Android, spelare måste veta!
  • Dödar piratspel spelindustrin? Uppenbarligen ....
  • 7 senaste och gratis Android-spel mars 2017
VISA ARTIKLAR

7 bästa offline-spel för Android 2017

1. 32 sek

Anpassning av futuristisk motorsport TRON, 32 sekunder verkar vara ett måste-ladda ner spel för spelfans tävlings. Du kommer att föras till atmosfären på ett framtida tävlingsbana som också är spridda med moderna fordon.

Här måste du köra motorcykel med modern teknik. På banan under fortkörning måste du också undvika andra fordon som finns där. Ändå är kontrollerna som presenteras ganska enkla, du behöver bara det hårt slag höger eller vänster för att svänga, upp för att aktivera nitro och ner för att bromsa. Förutom det kan du också uppgradera din "järnhäst" med mynt som du tjänar när du spelar.

2. Hopeless 3: Dark Hollow Earth

Upprepa från tidigare spelars framgång, Upopa-spel släppte uppföljaren till sitt senaste spel Hopeless 3: Dark Hollow Earth. Om du fortfarande bär samma modell från det andra spelet kommer du att fungera som en gul gul varelse som reser jordens tarmar med en minvagn.

Resan för denna lilla varelse kommer att blockeras av onda monster redo att attackera och fällor i varje väg. Du måste överleva genom att utrota dem med vapen som du kan uppgradera för att bli starkare. Förutom vapen, här kan du också uppgradera din minvagn att vara starkare och ha en defensiv barriär.

3. Dawnbringer

RPG, HD-grafik och offline ?

Cheer upp fansen RPG, eftersom alla dessa saker finns i spelet Dawnbringer. Som riddare måste du upprätthålla världens balans i spelet genom att förstöra monster som försöker härska världen.

Som de flesta RPG-spel måste du slutföra var och en sökande är där för att avsluta berättelsen i spelet. Naturligtvis kan du också uppgradera karaktärer i detta spel. Då är kontrollerna under striderna som det här spelet ger också ganska enkla, du behöver bara svepa åt vänster och höger för att attackera monster som är din motståndare.

4. Ookujira: Giant Whale Rampage

Om du någonsin har spelat ett spel Framfart på konsolen PlayStation, säkert kan du enkelt anpassa dig till det här spelet. Till skillnad från Framfart den som gör röra, här måste du rädda världen med en val. Ja, du kommer att ta den här valen till stadens centrum och gå på en ras och förstöra de onda främmande robotarna.

Här måste du verkligen "rasa" till ditt hjärta genom att förstöra de främmande robotarna, byggnaderna och allt annat du kan förstöra med de största varelserna på jorden. Du kan också dra nytta IAP att köpa valanpassning, från utseende och ökande kraft.

VISA ARTIKLAR

5. Vänd dykning

Är du uttråkad av sådana spel? Det betyder att du måste prova det här spelet. Flip Diving hiss sporthoppning till ett fickspel som är ganska kul att spela. Naturligtvis kan du omedelbart förstå det, där ditt jobb är att få din karaktär att hoppa "vackert" med hjälp av en mängd olika stilar.

Att spela det är enkelt, du behöver bara göra knacka och håll karaktär för att kunna utföra hopp i olika stilar. Du kan variera denna hoppstil genom att köpa den med mynt. Förutom det kan du också köpa nya karaktärer och platser. Vad som också är intressant i det här spelet, när du inte hoppar och dödar din karaktär, kommer det att få dig att skratta.

6. Hungry Shark World

Återvänder du till frågan om fisk, kanske du har sett spelet den här gången eller kanske har du redan spelat det. Hungrig hajvärld för att vara den senaste uppföljaren till spelet Hungrig haj företrädare. Du spelar fortfarande rollen som grymma hajar, och du kommer att presenteras med många nya utseende och funktioner som är mer spännande.

Som rovdjur måste du byta på de andra varelserna i den här versionen som är mycket mer varierande. Inte bara i havet, du kan också skjuta ut ytan för att äta land- och luftvarelser. Men du måste också undvika attacker från jägare och soldater som vill förstöra dig. Här kommer du också att känna det roliga med att vara Megalodon, den största förhistoriska hajen på jorden.

Future Games of London Simulation Games DOWNLOAD

7. Justice League Action Run

Det är ofullständigt om du inte inkluderar spelet löpning på den här listan. Den här gången Superhjälte från serier DC kommer att springa för att slå de brottslingar som gör ondska. Inte bara en utan allt på en gång tre superhjältar du kan spela för att avsluta var och en skede.

Inte bara springer, du kommer också att utföra actionbilder, flugor, skott överallt 150 nivåer finns i spelet. Du kan också nivå upp varje hjälte genom att använda de mynt du får. Förutom det kan du också göra ändringar i kostymer, uppgradera vapen och superkrafter. Det roliga är att du i det här spelet inte hittar en snabb superhjältekaraktär, nämligen Blixten. Kanske om du presenterar det kommer du inte att känna spelet, för hjälten springer för fort.

Ja, det var de 7 bästa offline offline-spelen 2017. Vilken är din favorit? Inkludera det i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found