7 av de bästa korta anime, perfekt för ditt hektiska schema!

Är du så upptagen att du inte kan hålla jämna steg med spänningen i en animefilm? Ta det bara lugnt! Följande är en lista över de bästa korta anime som du kan följa när som helst och var som helst.

Vem här gillar verkligen anime? Hej, höj det!

Från dag till dag ökar och varierar antalet spännande anime som underhåller. Olika genrer presenteras, från action till romantik eller komedi, allt finns där!

Saken är, några rekommendationer bästa animefilmer den har en lång varaktighet. Inte sällan kommer du att känna dig trött om du följer en serie filmer eller serier en efter en för de av er som har hektiska vardagar.

Men oroa dig inte! ApkVenue har en rekommendation 7 bästa korta anime. Garanterat, det är verkligen lämpligt för dig som behöver ett kort men underhållande skådespel mitt i en upptagen studie eller ett arbete.

Vad är du nyfiken på? Istället för att dröja kvar, låt oss titta på följande sökning!

Bästa korta anime

1. Miss Monochrome (2013)

Denna anime-serie släpptes 2013. Den har bara en varaktighet 4 minuter per avsnitt, totalt 39 avsnitt uppdelade i 3 säsonger

Miss Nonochrome berättar historien om en tjej som hatar alla ljusfärger utom svartvitt.

Därför bär han alltid svartvita kläder, vart han än går. Genom en serie konflikter börjar den här svartvita flickan öppna upp för färger, inklusive livets färger.

2. Ketsuekigata-kun (2013)

Vem känner inte till den här anime-serien? För de av er som gillar att diskutera personligheter baserat på blodtyp är denna anime perfekt för dig.

Är en av de roligaste anime-serierna, den här anime har en varaktighet 2 minuter varje avsnitt. Totalt finns det 48 avsnitt uppdelade i fyra säsonger.

Ketsuekigata-kun berättar om samspelet mellan blodtyper som garanterat blir roligt och roligt. Dessutom sammanfattas information om varje blodgrupp i sin helhet här.

3. Tonari no Seki-kun (2014)

Denna anime har en varaktighet 7 minuter per avsnitt, med totalt 21 avsnitt på bara en säsong.

Toshinari Seki berättar om en skolpojke som spenderar sin tid på att skapa olika kreativa föremål. Han lyckades också skapa unika föremål.

Efter att ha gjorts som en live action-anime 2015 är den här anime-serien perfekt för att lägga till kreativ inspiration.

4. Inspelare till Randoseru Do (2012)

Denna anime-serie varar bara så länge 3 minuter per avsnitt, där totalt 38 avsnitt uppdelade i 3 säsonger.

Denna anime berättar historien om en 11-årig pojke som blir mycket högre än sina vänner. Inget skämt, den når 180 cm i höjd!

Ändå upplever han alltid roliga och unika händelser på grund av sin ovanliga längd. Denna serie kan ses på olika webbplatser för att titta på anime på indonesiska gratis.

5. Tegawai (2013)

En av de bästa sportanime-serierna den här har en varaktighet runt 2 minuter per avsnitt, med totalt 74 avsnitt uppdelade i 7 säsonger.

Tja, det som är unikt med den här anime är att historien nästan inte har någon plot. Du kommer att presenteras med en grupp tjejer som ofta spenderar tid tillsammans och spelar sport.

Men här är det spännande ögonblicket. Teivitas låter fantasin förvandla historien till rolig och rolig. Lämplig för dig som behöver en kort och lätt visning.

6.Yama no Susume (2018)

Denna anime har en varaktighet 3 minuter med totalt 36 avsnitt uppdelade i 2 säsonger. Denna anime-serie berättar historien om fyra vänner som gillar äventyr.

Du kommer att presenteras med olika typer av spännande äventyr som de gör, särskilt när du utforskar Japans stora natur.

Även om den här anime inte passar dig som gillar att titta på den bästa fantasy-anime eftersom den är lite tråkig, så är det inget fel med att titta på den.

7. Danchigai (2015)

Denna anime är förmodligen en av de bästa anime under det senaste decenniet. Danchiagi varaktighet 3 minuter per avsnitt, där totalt 1 avsnitt bara har 1 säsong.

Danchigai berättar historien om en pojke som har fyra syskon. Inte skojar, alla är tjejer!

Så du kan föreställa dig hur komplicerat livet för killen som bor med sina fyra syskon. Men det är där spänningen och humor kommer och färgar deras liv.

Det är de 7 bästa korta anime som kan följa dina vardagar. Vad tror du. Vad tycker du, gäng?

Kom igen, glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan. Vi ses i nästa Jala-artikel!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found