5 bästa old school nokia-spel som gör dig nostalgisk, får dig att sakna!

Kommer du fortfarande ihåg det klassiska ormspelet? Gå rakt in, gäng, för här vill ApkVenue diskutera 5 gamla Nokia-spel som gör dig nostalgisk!

Från Jaka Elementary School var en av mobiltelefonens huvudfunktioner verkligen att vara en leksak när läraren inte tittade, gäng.

Med tekniken på 90-talet var de gamla spelen naturligtvis inte lika sofistikerade Mobile Legends eller Call Of Duty: mobil eftersom vanligtvis grenrör arkadspel klassisk.

Men gör inget misstag, Nokia-standardspel tidigare är fortfarande roliga att spela.

5 gamla Nokia-spel som gör dig nostalgisk

Även under 2019 är ApkVenues favoritval om du vill rensa vanligtvis klassiska spel Minsvepare eller Gratis cell.

Förutom spelet som fortfarande är roligt att spela, kommer ApkVenue också ihåg skolperioden där spelet ofta var Jakas val om han var uttråkad.

Men vid detta tillfälle vill ApkVenue prata om mobiltelefoner i listan över 5 gamla Nokia-spel som gör dig nostalgisk!

1. Orm

Det finns inget sätt ApkVenue kommer att sakna det ikoniska spelet Orm, ett videospel med en miljon människor som verkar ha blivit en del av mognadsprocessen för alla 90-talets barn.

I det här spelet spelar du som en orm med målet att växa så stort som möjligt genom att äta maten på skärmen.

Utmaningen är att du inte kan kollidera med din egen svans så ju större din orm är, desto svårare är det att överleva.

Konceptet med detta spel i sig var faktiskt född ur arkadspel titel Blockad som kom ut 1976, men först exploderade först efter att Nokia släppt Snake-varianten på sina mobiltelefoner.

Som Nokias flaggskeppsprodukt fick Snake-spelet många uppföljare och slutade använda tredimensionell grafik med mer komplex gameplay.

2. Rymdpåverkan

Spel sida rullande skjutspelUtrymmeseffekt är ett annat klassiskt spel som har gameplay ganska komplicerat för HP-spel vid den tiden.

I det här spelet kommer du att styra ett rymdskepp för att bekämpa utomjordingar och slutföra nivåerna.

Ärligt talat, trots namnet Space Impact, tror ApkVenue alltid att detta spel äger rum i havet, gäng, eftersom planen för planer, fiender och bossar liknar den marina faunan.

När HP kan GPRS ute på marknaden släppte Nokia också flera ytterligare nivåer som kan laddas ner av spelare, gäng!

Precis som Snake får Space Impact också flera uppföljare som är utrustade med tredimensionell grafik och ytterligare berättelser.

3. Studsa

Jaka gillar personligen inte spel sida-rullning plattformsspel den här, men Studsa fortfarande kunna väcka Jakas känsla av nostalgi.

Det är annorlunda med spel plattformsspel andra gillar Super Mario, man kan säga att det inte finns några fiender som stör det här spelet, gäng.

I det här spelet spelar du som en boll som måste passera gyllene cirkel i varje nivå samtidigt som du undviker flera hinder framför dig.

Men oroa dig inte, som titeln antyder, kan bollen du styr hoppa högt så att du kan undvika hinder på varje nivå.

För några av uppföljarna till detta spel samarbetar Nokia med utvecklaren Finland, Rovio, som så småningom utvecklade den populära spelserien Arga fåglar, gäng!

4. Stötfångare

Det här spelet är inte lika ikoniskt som andra Nokia-spel eftersom det är det Stötfångare det är bara ett spel Flipper det vanliga.

I det här spelet måste du bara försöka göra så höga poäng som möjligt med hjälp av ett par Flipper som kan användas för att förhindra att busken faller ner.

Även om det är enkelt har Bumper-spelet på Nokia-mobiltelefoner ett mycket attraktivt utseende och är också väldigt lätt att spela eftersom det kan spelas med bara två knappar.

5. Bantumi

Vill spela högdragen men har inte styrelsen, gäng? Kanske tänkte Nokia när de släppte spelet Bantumi på deras HP-produkt.

När det gäller spel är Bantumi exakt samma som arrogant där du måste få mer frukt än din motståndare.

Jaka själv föredrar att spela bekel boll när han var barn spelade ApkVenue sällan detta spel på gamla Nokia-mobiltelefoner.

Det, gäng, är en lista med 5 gamla Nokia-spel som gör dig nostalgisk. Egentligen finns det nu många varianter av spelen ovan som du kan ladda ner från Play Butik eller App Store.

Men känslan av att spela spel på en pekskärm är väldigt annorlunda jämfört med när man använder den Nokia HP-knappsats som nu endast är tillgänglig på Nokia 3310 den nya.

Har du ditt eget minne med spelet ovan? Eller har du andra gamla skolrekommendationer? Dela i kommentarskolumnen, gäng!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found