hur man hackar YouTube för att göra det mer sofistikerat utan root!

Youtube är ett av de mest populära videomedierna. Du kan experimentera med den här applikationen, så här hackar du Youtube för att göra det ännu mer sofistikerat!

Youtube är ett av de mest populära medierna för att titta på videor idag. Varje dag tittar miljontals människor på videor via YouTube. Men det finns några YouTube-funktioner som ApkVenue saknar. Som Bländande vit bakgrundoch kan inte spela upp videor när appen är stängd.

ApkVenue hittade en lösning, killar. Du kan skapa ett mörkt tema och även göra YouTube-videor spelbara med bakgrundsspelläge. Följande hur man hackar Youtube för att göra det mer sofistikerat utan root!

  • Hur man öppnar YouTube när man öppnar andra applikationer, pausar inte!
  • 10 sätt att lägga till YouTube-tittare snabbt och enkelt
  • 10 YouTube-kanaler med flest prenumeranter!

Hur man hackar Youtube för att göra det mer sofistikerat utan ROOT!

Egentligen har Google också en sofistikerad version av Youtube, nämligen YouTube Redtyvärr är denna applikation endast tillgänglig i ett fåtal länder. Så Jaka kommer att berätta för dig hur man hackar Youtube att vara mer sofistikerad utan root, med hjälp av applikationen YouTube Vanced så du har en applikation som YouTube Red.

Steg 1: Avinstallera Youtube

Först måste du avinstallera YouTube-appen som du kan från Google Play Butik. Detta för att applikationen som vi ska installera kan fungera korrekt. Eftersom de flesta mod-applikationer som denna rekommenderar att du avinstallerar den officiella versionen.

Steg 2: Inställningar på smarttelefonen

Eftersom vi ska installera ett program utanför Play Store måste vi aktivera det Okänd källinstallation. Sättet att komma in på Inställningar> Säkerhet> Okända källor, aktivera med glida knappen till höger.

VISA ARTIKLAR

Steg 3: Installera Youtube Vanced Application

Youtube Vanced har samma avancerade funktioner som premiumversionen av YouTube, nämligen Youtube Red. Dessa avancerade funktioner inkluderar Mörkt tema och Bakgrundsspel. YouTube Red betalas, men YouTube Vanced GRATIS!

Innan du använder den måste du ladda ner applikationen YouTube Vanced vid den här länken. Efter det, installera som vanligt, som att installera andra apk. Du kan också ladda ner via länken nedan.

LADDA NER Video- och ljudappar

Steg 4: Aktivera mörkt läge

YouTube Vanced har kraftfulla funktioner, nämligen Mörkt tema. Du kan aktivera den genom att gå till menyn Inställningar> Venced-inställningar> Layoutinställningar. Du kan aktivera Mörkt tema för att göra hela YouTube-skärmen mörkare. Eller Mörk klocka för att göra YouTube till en mörk bakgrund när du visar videor.

Så här ser mörkt läge ut på YouTube Vanced. Utseendet är bekvämare för ögonen, särskilt när du använder det kväll.

VISA ARTIKLAR

Steg 5: Aktivera bakgrundsspelning

YouTube Vanced har också coola funktioner som YouTube Red nämligen bakgrundsspel. Detta innebär att youtube-videon fortsätter att spelas även om skärmen är avstängd. Hur du öppnar menyn Inställningar> Bakgrund och nedladdningar> Uppspelning.

Du kan också hantera när bakgrundsspelning är aktiverad. Nu kan du fortfarande lyssna på musik eller podcasts från YouTube med bakgrundsspelläge.

Där är han hur man hackar YouTube för att göra det mer sofistikerat utan root från Jaka. Med Youtube Vanced har du en applikation som YouTube Red som är mer sofistikerad.

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found