hur man hittar någons plats via internet

Hur man hittar någons plats via internet görs vanligtvis av hackare. Vill du veta hur? Kom och se helt!

Internet är en teknik mest multifunktionella den här gången. Du kan lyssna på låtar, redigera foton, titta på filmer etc. spårplats någon.

Ja, det är ingen misstag. Via internet visar det sig att du kan spåra någons plats i hemlighet. I allmänhet görs detta sätt av säkerhet cyber eller hackare. Vill du veta hur man tar reda på någons plats via internet? Kom och titta!

  • Hur man trycker på WhatsApp (WA) med hacking sniffing tekniker
  • HEMLIGHET! Så här spårar du din pojkvän i hemlighet med din iPhone
  • Hur kapar jag WA Girlfriend från en Android-smartphone!

Hur man hittar någon plats på Internet

Fotokälla: Foto: IP Tracer

Denna metod för att i hemlighet spåra någons plats heter IP-spårare. Som namnet antyder behöver du här ** IP-adressen "* för det mål du letar efter. Det är enkelt, du kan följa dessa steg direkt.

Steg

1. Steg 1 (endast Android)

Speciellt för dig Android-användare, ladda ner och installera en applikation som heter "Terminal". Du kan ladda ner via följande länk:

Jack Palevichs utvecklarverktyg för appar LADDA NER

2. Steg 2

Se till att du kan interagera med offret på ett online-sätt "Realtid" Genom internet. Meningen realtid är som att chatta via Facebook och Whatsapp eller så kan det vara videosamtal genom Skype.

3. Steg 3

För de av er Windows-användare, öppna den "Kommandotolken". Öppna appen medan du är Android-användare "Terminal". Om du har gett det här kommandot "netstat -an", ange sedan den IP-adress som förekommer oftast i kolumnen "Utländsk adress".

Steg 4

Besök webbplatsen "IP-spårare" nedan, då ange IP-adressen precis nu. Då är resultaten följande.

Besök:IP Tracer-webbplats

Nackdelen med att veta någons plats via Internet detta är om ditt offrets IP-adress visar sig vara in-maskering. Men i allmänhet sällan personen som maskerar IP-adressen. Ha ett bra försök!

Baner: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found