De 5 mest sadistiska knepen på din datorprank som du kan imitera

För de av er som ofta mobbas av vänner är det dags att svara på deras okunnighet. Garanterat kommer dina vänner som är clueless förvirrade efter att du är okunnig med några av tricken nedan. Men överdriv det inte!

Hej lojala läsare av Jalantikus, den här gången kommer jag att behandla din tristess genom att berätta hur man arbetar på dina kompisers bärbara datorer. När du är uttråkad och inte vet vad du ska göra, är det ingen skada att reta våra vänner, eller hur? Hehehe ..

Speciellt för de av er som ofta mobbas av vänner är det dags att svara på deras okunnighet. Garanterat kommer dina vänner som är clueless förvirrade efter att du är okunnig med några av tricken nedan. Men kom ihåg, överdriv inte det. Jag delar detta trick bara för att stärka din vänskap.

  • Här är 7 av de coolaste Android Prank-applikationerna! Lämplig för Jahilin Friends
  • Roliga sätt att göra falska chattar på WhatsApp för att lura dina vänner
  • Hur man prankar din väns Android med ett fartljud

De 5 mest sadistiska datorerna ignorerar knep som du kan imitera

1. CTRL + ALT + NED

Det här tricket är det enklaste för dig att göra. Med det här tricket kommer din väns datorskärm att vända upp och ner. Behövs inte programvara och kan göras på alla versioner av Windows. Du kan göra det här tricket när som helst och var som helst. Du kan rotera din väns bärbara datorskärm upp och ner till höger och vänster genom att ändra tangentkombinationen CTRL + ALT + VÄNSTER eller CTRL + ALT + HÖGER. För att återställa det till det normala behöver du bara trycka på CTRL + ALT + UPP.

Notera: För tangenttryckningskombinationen måste du trycka på CTRL + ALT först efter det trycker du NED / HÖGER / VÄNSTER / UPP. Om du inte gör det här så spelar det ingen roll.

2. Kärlek flyger på bärbar datorskärm

Detta trick kräver programvara, så du måste ladda ner den först. Med det här tricket kommer din väns bärbara datorskärm att flyga även om det inte är en riktig fluga. Ladda ner och installera den på din väns bärbara dator.

För att bli av med det klickar du bara Utgång och flugorna försvinner på egen hand. Det är enkelt, eller hur?

3. Ta bort avstängningsknappen

Vad händer om din bärbara dator inte har en avstängningsknapp? Måste få panik! Det finns några steg du behöver gå igenom för att göra detta trick. Hoppa bara till stegen:

  • Tryck Windows-logotyp + R på tangentbordet visas skärmen Springa. Du skriver gpedit.msc.
  • Kommer öppna Lokal grupppolicyredaktör. Klick administrativa mallar Klicka sedan Startmeny och Aktivitetsfält. Dubbelklicka sedan på Ta bort och förhindra åtkomst till kommandona Avstängning, Omstart, Viloläge och Viloläge
  • Ett alternativ öppnar 'Ta bort och förhindra åtkomst till kommandona Stäng av, starta om, vila och viloläge', ändra alternativen från Inte konfigurerad Blir Aktiverad, Klicka sedan OK.

När du har kört stegen ovan försvinner knapparna Avstängning, Starta om, Viloläge och Viloläge från din väns bärbara datorskärm. När du har genomfört den här åtgärden, låt oss titta på din väns uttryck: D

4. Förstör skrivbordet

Låter coolt, eller hur? Men detta förstörs inte riktigt, he, hehehe. Du kan förstöra din väns bärbara datorskärm med hammare, motorsåg, maskingevär, brandmaskin, laser, stämpel och även myror. Ladda först ned applikationen, sedan kan du omedelbart köra den genom att dubbelklicka. För att avsluta applikationen är allt du behöver göra att trycka på knappen ESC på tangentbordet.

Ladda ner appen Stress Relief

5. Styr PC-markören på distans med WiFi-mus

Detta trick är inte mindre okunnigt. Du kan fjärrstyra din väns bärbara markör med bara en smartphone! Så du kommer inte att fångas, eller hur? För att utföra den här åtgärden behöver du några steg för att komma igång. Omedelbart går vi till stegen:

  1. Förbered din bärbara dator och din smartphone först.
  2. Du måste ladda ner WiFi-musapplikationen för smartphones och musservern för din dator och sedan installera som vanligt. Produktivitetsappar laddar ner necta.us Produktivitetsappar laddar ner necta.us
  3. Kör WiFi-musapplikationen för PC (musserver) på din bärbara dator. Leta efter det röda märket i verktygsfältet i det nedre högra hörnet på din bärbara dator. Det kan ses att min IP-adress är 192.168.1.102.
  4. Kör appen WiFi-mus för smartphones på din Android. Navigera till IP-adressinmatningsmenyn. Skriv ner din bärbara dators IP-adress så att den visas som visas nedan:
  5. Nu kan du använda din smartphone för att pranka din väns bärbara dator. Från ett visst avstånd måste du bara flytta din väns bärbara markör med din smartphone precis som med en pekplatta.

Tja, det är kul hur man retar dina vänner som ApkVenue säger till dig? Vilket tycker du är det mest okunniga? Om du har andra sätt, skriv dem i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found