detta är anledningen till att hela mörka universums filmen avbröts, en fullständig flopp?

Hade planerat att tävla med Marvel-filmuniverset, MCU, här är anledningarna till att Dark Universe äntligen misslyckades.

Sedan har Marvel Studio framgångsrikt återupplivat Hollywood-filmens värld med sitt filmuniversum Marvel Cinematic Universe (MCU), nu tävlar många andra studior om att göra detsamma.

Till exempel DC Comics med sitt filmuniversum DC Extended Universe (DCEU) som tyvärr fortfarande inte kan konkurrera med MCU.

Det som för närvarande diskuteras är studioens filmiska universum Universal Pictures som får namnet Dark Universe.

Efter lanseringen av sin första film med titeln The Mummy 2007, sägs det filmiska universum Dark Universe då vara ett fullständigt misslyckande tills projektet avbröts.

Men vad är anledningen till att det mörka universums filmuniversum misslyckades och produktionen avbröts trots att alla koncept hade förberetts noggrant?

The Early Concept of the Dark Universe Cinematic Universe

Till skillnad från MCU eller DCEU är Dark Universe ett filmuniversum fyllt med klassiska monsterkaraktärer från filmerna de har gjort tidigare.

Konceptet att odla Dark Universe-filmer är också ganska moget.

Det kan ses när Alex Kurtzman som är regissör för filmen The Mummy meddelade omedelbart sin närvaro 7 andra Dark Universe-filmer även om hans första film ännu inte skulle släppas.

Dessa filmer är Invisible Man, Frankenstein, Bride of Frankenstein, Dracula, Creature from the Black Lagoon, Phantom of the Opera och Hunchback of Notre Dam.

Inte bara det, de har också gått in namnen på potentiella Hollywood-skådespelare som kommer att skildra karaktärerna i dessa monster.

Kalla det Johnny Depp som kommer att spela karaktären Invisible Man, Javier Bardem som Frankenstein, Angelina Jolie som Bride of Frankenstein, till Dwayne Johnson som The Wolfman.

Från ett antal namn på de främsta Hollywood-stjärnorna måste du ha föreställt dig hur mycket pengar Universal Pictures kommer att ta ut för att producera dessa Dark Universe-filmer?

Dark Universe premiärfilm, The Mummy Failed

Det var en gång varslat att det tyvärr skulle sälja bra på marknaden öppningsfilmen i det filmiska universumet Dark Universe detta upplever bara det motsatta ödet, gäng.

Mumien vilket är starta om från den bästsäljande filmen med en liknande titel, släppt 1999, fick den faktiskt negativa recensioner från publiken och filmkritikerna.

Faktum är att den här filmen bara kan uppnå tomatometer betyg på 16% på Rotten Tomatoes-webbplatsen.

Inte bara det, misslyckandet med filmen The Mummy blir också alltmer synligt när filmen har spenderat en stor summa pengar 195 miljoner dollar det tog bara kassan 410 miljoner dollar endast.

Trots att det inte upplevde någon förlust var det intäktssiffran som uppnåddes av filmen starta om detta klassificeras som mycket litet, gäng.

Den osynliga mannen blir film Fristående

Efter att ha misslyckats helt i sin första film tvekade Universal Pictures äntligen att fortsätta filmer från nästa filmuniversum för Dark Universe.

Oroliga för att de kommer att hamna i samma hål hamnar de avbryta alla Dark Universe-filmprojekt inklusive ledningen av Hollywood-skådespelare som kommer att vara inblandade i det som tidigare har läckt ut till allmänheten.

Men chockerande nyheter dök plötsligt upp två år efter att Dark Universe-projektet avbröts eller för att vara exakt i maj förra året

Universal Pictures tillkännagav överraskande utvecklingen av filmen Den osynlige mannen som ursprungligen skulle vara en del av Dark Universe.

Det ryktes att det mörka universums filmuniversum skulle stiga, men regissören Leigh Whannel förnekade omedelbart detta.

Han förklarade att The Invisible Man var närvarande som filma fristående som inte har något att göra med Dark Universes första film, The Mummy.

Intressant är att det inte bara konceptet med filmen som har förändrats, skådespelarna Johnny Depp misslyckades också med att spela en roll i den här filmen, gäng.

Den osynliga mannen är framgångsrik på marknaden

Efter att ha officiellt avbrutit filmprojektet Dark Universe släppte Universal Pictures äntligen filmen The Invisible Man fristående i februari i år.

I rollerna Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge och ett antal andra populära Hollywoodstjärnor är filmen The Invisible Man oväntat mycket efterfrågad på marknaden.

Dessutom fick den här filmen mycket svar och beröm från tittare och kritiker som blev förvånade över vad denna skräckfilm har presenterat.

I själva verket har filmen The Invisible Man också lyckats ficka den i fickan tomatometer betyg på 92% på Rotten Tomatoes-webbplatsen, som skiljer sig mycket från filmen The Mummy.

Anledningen till att Dark Universe misslyckades totalt och avbröts

Från diskussionen i de föregående punkterna, vad är då orsaken till misslyckandet med Dark Universe förutom den dåliga första filmen?

Enligt ordföranden Universal Film Entertainment (UFEG), Donna Langley, beslutet att skapa ett filmuniversum kombinerar alla klassiska monsterkaraktärer Universal Pictures, medger han, är ingen bra idé.

Anledningen är att inte alla vill ha det här. Dessutom, även om varje Universal monster karaktär är mycket ikonisk, men införliva dem i filmen delat universum går inte alltid till jobbet.

Det var diskussionen om misslyckandet i Universal Pictures-studioens Dark Universe filmiska universumprojekt.

Från ovanstående diskussion kan man dra slutsatsen att inte alla framgångsrika steg som tagits av MCU kan vara framgångsrika i andra filmuniverser, inklusive detta mörka universum.

Vad tror du? Dela din åsikt i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found