Installera inte detta antivirusförlängning i webbläsaren om du inte vill få ett virus!

Antivirusföretag tävlar om att skapa funktioner som inte bara kan hjälpa användare utan också kan skörda vinster från de tillägg de tillhandahåller? Negativt för användare? Naturligtvis på grund av flera tillägg / tillägg

Installera inte det här antivirustillägget i webbläsaren om du inte vill få ett virus! - I de flesta antivirusprogram för datorer som för närvarande är tillgängliga måste det tillhandahålla en mängd olika skydd som inte bara är begränsade skanna endast mot filer. De är nu mer kompletta genom att förlita sig på funktioner som också tränger igenom webbläsaren, till exempel verktygsfält såväl som länkkontroll som kan berätta om en webbplats innehåller farligt innehåll eller inte.

Men saker som inte var önskade hände. Antivirusföretag ser den enorma potentialen för internet och webbläsare för att skapa funktioner som är förutom att vara till hjälp användareockså kan dra nytta av förlängning-förlängning tillhandahåller de? Negativt för användare? Naturligtvis på grund av flera tillägg / tillägg det innehåller buggar vilket är farligt. Därför kommer vi genom följande artikel att förklara om förlängning vilket antivirusprogram du bör undvika för att vara skyddad från envisa virus där ute.

  • Behöver du använda Antivirus på Android?
  • Oj, det här antivirusprogrammet gör att ditt lösenord är enkelt att knäcka hackare!
  • Hur man använder 68 Antivirus samtidigt på en dator

Installera inte det här antivirustillägget i webbläsaren om du inte vill få ett virus!

1. AVG Web TuneUp Felsökaren för Google Chrome

Visste du att AVG har förlängning för Google Chrome namngiven AVG Web TuneUp? Förlängning vilket faktiskt är användbart för att skydda sina användare från skadliga webbplatser, tydligen är det känt att det faktiskt leder dina personuppgifter till hackare ont där ute. I december förra året, en Google-anställd nämligen Tavis Ormandy upptäckte en dödlig brist i kroppen hos AVG Web TuneUp efter förlängning det lägger till väldigt mycket JavaScript API till Chrome.

Tyvärr är de flesta av dessa API: er trasiga och utsatta för exponering historia från användarens webbläsare till varje webbplats som besöks. Dessutom riskerar detta säkerhetsgap att användas av oansvariga parter för att kapa sökresultat också ny flik från webbläsaren.

2. McAfee och Norton bedömer att Microsoft Edge inte är säkert eftersom webbläsaren inte kan installeras med tillägg)

Microsoft Edge, en ny webbläsare som utvecklats av Microsoft, förutspås vara en förbättring av webbläsaren Internet Explorer. Den säkerhet som dessa webbläsare lovar inkluderar samvete sandlåda och lämnar kompatibilitet för vissa plug-in sårbar som ActiveX. Ett sådant drag är bra för användarna eftersom det kan undvika säkerhetshål kan uppstå till följd av surfaktivitet.

Men McAfee och Norton har en annan åsikt. de känner det Microsoft Edge är en osäker webbläsare eftersom den inte kan installeras plug-in ägs av antivirusföretaget. De ger till och med meddelanden in natura dyka upp så att Windows-användare är bättre att flytta tillbaka till Internet Explorer istället för att behöva använda Edge. Ett förslag som inte är meningsfullt bara på grund av fallet plug-in.

3. Avast Online Security Extension visar annonser och registrerar användaraktivitet

Om du använder Avast antivirus kommer du att inse det programvara säkerheten ställs också upp förlängning som heter Avast! Onlinesäkerhet till Google Chrome. Förlängning Den har en funktion som heter SafePrice som kan ge de billigaste prisrekommendationerna från webbplatsen onlinebutik annat när du handlar uppkopplad. Bra, men tydligen är det en förklädd reklam. Om du klickar på en rekommendation om vad Avast har att erbjuda kommer företaget att gynna varje klick som görs.

Så fungerar reklam på internet. Men det som var ännu mer skrämmande var, SafePrice registrera också användarnas beteende när du äventyr på internet. genom detta beteende kan SafePrice känna till användarens smak och kan visa lämpliga annonser. Tänk dig att din surfaktivitet spelades in av en annan. Mycket obekväma.

Det är de tre hot som du kan få om du installerar förlängning från välkända antivirus. Deras avsikter är goda genom att tillhandahålla ett brett utbud av säkerhetsfunktioner, dock buggar som uppstod senare och fel taktik för att tjäna pengar förlängning det är farligt för användaren.